Sari la conținut

Cine are BMW 650 F gs/Dakar (2000+, INJECTIE)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut, urmeaza sa-mi inlocuiesc motorul motocicletei cu unul identic, dar mai nou si (sper eu) fara problemele originalului. In consecinta am nevoie in demontare/montare de un adaptor special pentru contrapiulita de la prinderea capului cilindrului pe cadru. Adaptorul arata ca in stanga imaginii de mai jos (sub el e contrapiulita buclucasa). Are cineva ceva de genul asta si imi poate imprumuta cateva zile? Sau ce work-around ati folosit pentru desfacerea si strangerea contrapiulitei cu pricina? Multumesc.

fix_engine_mount.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

are cineva de vanzare telescoape fata ? ma intereseaza cel din partea stanga ( pe care vine prins etrierul ) mai exact paharul ! daca nu vindeti descompletat iau toata fata !

Link spre comentariu

Am comandat deja un ghidon. Nu am luat Renthal Twin wall pentru ca nu se justifica un ghidon de 200 euro. Prin urmare am luat unul normal de aluminiu si o sa ma distrez azi la garaj cu incalzirile in mansoane. Sau renunt la ele si punct. Pastrez set-up ul original pe ghidonul oem pentru revanzarea motorului.

Link spre comentariu

@Dan Cata - o sa dau gauri, altceva nu ramane de facut...

@ZIDU' - sunt gandite...cam in graba...ca mai tot la mobrele astea. In ultima plimbare am mers 5-6 ore pe ploaie serioasa, e adevarat...dar chiar si asa nu ar trebui sa intre deloc.

Stiam eu ca-l am pe undeva dar nu mai stiam exact pe unde. L-am cautat si l-am pus pe youtube:

Link spre comentariu

@fratelescris am mers cu mobra ta prin ploaie, câteva ore si nu am avut acesta problemă, si după cum ti-a zis SUN83 a mers cu Dakarul lui cateva zile prin ploaie [si ce ploaie, si acu' mi se ridică parul pe spate, când imi aduc aminte] si nu a avut nici o problemă.

In legatură cu fimuletul, stiu ca nu e la subiect dar nu m-am putut abtine. :)

Link spre comentariu

Inca o intrebare... Stiti pe cineva care se ocupa cu diagnoza BMW Moto in Bucuresti (la preturi mai mici decat la Automobile Bavaria)? Se cer corectate niste probleme pe partea de injectie/amestec...

Multumesc frumos.

Link spre comentariu

Salutare,

Probabil s-a mai discutat, dar din pacate nu am reusit sa gasesc ceva concret, asadar va intreb si pe voi:

Aveti vre-o recomandare pentru niste cras bar-uri si panniers rack pentru un 650GS 2001?

Eu am gasit ceva la cei de la heavy duties: http://www.heavyduties.ro/bmw/

Preturile par ok, dar din pacate ei nu raspund pana pe 7 si ma gandeam ca poate rezolv mai repede.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu