SUN_83 Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Dupa cateva ore de mers pe ploaie, am scos din airbox aprox 100ml de apa...filtrul se deformase de la apa, nu mai etansa complet gaura...apa a intrat prin fata pe unde isi trage aer. A mai patit cineva la fel? ciudata patania ta, eu nu am reusit astfel de performante desi m-am chinuit nitel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratelescris Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 @SUN_83 - prin apa mare...daca nu ajunge la nivelul gurii pe unde isi trage aer, adica pe la nivelul farului...nu intra apa. Dar eu ma refer la mers mult timp pe ploaie. In timpul mersului m am tot uitat in zona aia, nu parea ca ajunge apa acolo....poate doar sa se prelinga pe cablaraie cumva si sa ajunga acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 In airbox ai un orificiu pe unde se scurge apa ajunsa accidental in cantitati mici dar nu mi s-a intamplat de la ploaie sa patesc asta desi am avut si trei zile consecutive in care am parcurs distante cosiderabile prin torentiale, verifica "gaurica"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratelescris Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 am trecut de momentul asta...gaurica cu furtunul cu dop e in principiu ptr ulei...tocmai asta voiam sa fac inainte sa aflu ca e apa acolo...am vrut sa verific daca are ulei strans si sa-l scurg, dar a curs apa...dupa aia mi-am amintit ca mersesem prin ploaie recent si am desfacut...si apoi...etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Mai bine de sapte ore am mers prin ploaie torentiala ,tot drumul Otelul Rosu - Ploiesti ,dar problem de genul asta nu am avut deloc . Chiar si uleiul foarte greu se aduna in airbox si cand gasesc (asta de la un schimb la altul) trebuie sa sterg pe interior airbox-ul ca de curs nu curge pe furtunas,cel putin la mobra mea . Stima, Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 18, 2015 Share Postat Iulie 18, 2015 Vand sistem prindere bagaje laterale Givi. Merge pe ambele modele, "simplu" si Dakar. Pret fix: 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Salutare tuturor, de ieri am si eu un dakar din 2003 Iincerc sa atasez o poza. /home/corhei/Downloads/IMG_20150719_013531.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Un ghidon aftermarket recomandati? Cel Oem s-a pleostit sub greutatea motorului la o cazatura pe iarba. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 si pe mine ma intereseaza - sa mearga cu manerele incalzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 Salut, urmeaza sa-mi inlocuiesc motorul motocicletei cu unul identic, dar mai nou si (sper eu) fara problemele originalului. In consecinta am nevoie in demontare/montare de un adaptor special pentru contrapiulita de la prinderea capului cilindrului pe cadru. Adaptorul arata ca in stanga imaginii de mai jos (sub el e contrapiulita buclucasa). Are cineva ceva de genul asta si imi poate imprumuta cateva zile? Sau ce work-around ati folosit pentru desfacerea si strangerea contrapiulitei cu pricina? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratelescris Postat Iulie 20, 2015 Share Postat Iulie 20, 2015 ala pare facut dintr-o tubulara...nu poti face la fel cu flexul? sau unde e buba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Buba e ca n-am flex si nici o menghina suficient de solida cat sa tina tubulara cat o polizez... De fapt am, dar la parinti la Galati, nu aici in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 aici in bucuresti iti misti curu pana la mine cu tubulara in buzunar si zgarieturile facute pe unde vrei sa o polizezi. dureaza 2 minute. PM pt indicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 are cineva de vanzare telescoape fata ? ma intereseaza cel din partea stanga ( pe care vine prins etrierul ) mai exact paharul ! daca nu vindeti descompletat iau toata fata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Daca tot se cere, ma bag si eu. Cine are clema/siguranta care prinde furtunul de frana in partea din fata, si aparatoarea mica care acopera roara fata, le vreau eu. Eventual, daca puteti posta un link cu manualul de piese de schimb. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Baieti - discutia despre ghidonul ala e mai mult in directia "ce masa se potriveste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Am comandat deja un ghidon. Nu am luat Renthal Twin wall pentru ca nu se justifica un ghidon de 200 euro. Prin urmare am luat unul normal de aluminiu si o sa ma distrez azi la garaj cu incalzirile in mansoane. Sau renunt la ele si punct. Pastrez set-up ul original pe ghidonul oem pentru revanzarea motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Iaca aici: http://www.realoem.com/bmw/enUS/partgrp?id=0173-EUR---R13-BMW-F+650+GS+Dakar+00+(0173,0183) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 adi_radu am eu unele de la defunctul f650gs 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 @Dan Cata - o sa dau gauri, altceva nu ramane de facut... @ZIDU' - sunt gandite...cam in graba...ca mai tot la mobrele astea. In ultima plimbare am mers 5-6 ore pe ploaie serioasa, e adevarat...dar chiar si asa nu ar trebui sa intre deloc. Stiam eu ca-l am pe undeva dar nu mai stiam exact pe unde. L-am cautat si l-am pus pe youtube: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 A reconditionat careva cu succes amortizor spate de dakar ? al meu pare sa aiba nevoie cat de curand..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Eu am in plan.Eu ii am aici in cluj pe baietii de la Masterbike si am vazut sculele de servisat amortizoare. E clinica de reparat amortizoare. Abia astept sa il dau jos si sa il reglez asa cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Astept informatii despre rezultat si pret. deja il simt pe al meu ca nu mai amprtizeaza si imi danseaza sus jos cam aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratelescris Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 @ERU - problema nu este cand trec prin apa...ci cand merg mult timp prin ploaie asa cum am mai zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 @fratelescris am mers cu mobra ta prin ploaie, câteva ore si nu am avut acesta problemă, si după cum ti-a zis SUN83 a mers cu Dakarul lui cateva zile prin ploaie [si ce ploaie, si acu' mi se ridică parul pe spate, când imi aduc aminte] si nu a avut nici o problemă. In legatură cu fimuletul, stiu ca nu e la subiect dar nu m-am putut abtine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate