yzulyka Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Eu l-am schimbat la 20.000, desi totul mergea perfect. Ai spart filtrul sa vezi ''cat de perfect'' era ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Sal! Am nevoie de o piesa cum este in poza , dar sa fie dotata cu gaurile de prindere pentru aripa.A mea nu are si nu as vrea sa dau gauri in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Sal! Am nevoie de o piesa cum este in poza , dar sa fie dotata cu gaurile de prindere pentru aripa.A mea nu are si nu as vrea sa dau gauri in ea. ce aripa ai luat... Touratech?(80 E) ...sau altceva ca si eu caut...da 80 E mi se pare cam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 ce aripa ai luat... Touratech?(80 E) ...sau altcevaca si eu caut...da 80 E mi se pare cam mult Am luat aripa de la un tip din bucuresti si a fost 200 ron.Asta era in primavara 2010. Este un model la care partea din spate este mai lunga si e mai practic.Probabil ca acela ar fi indicat sa-l cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Revin la problema filtrului de benzina cu un link: http://www.horizonsunlimited.com/hubb/bmw-...-bmw-f650-49234 Mesaj completat Am luat aripa de la un tip din bucuresti si a fost 200 ron.Asta era in primavara 2010. Este un model la care partea din spate este mai lunga si e mai practic.Probabil ca acela ar fi indicat sa-l cauti. Asta este varianta OEM,care apare pe modelele 2004+. Intrebati-l pe zeroo daca o mai are, ca sigur nu-i mai trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Am luat aripa de la un tip din bucuresti si a fost 200 ron.Asta era in primavara 2010. Este un model la care partea din spate este mai lunga si e mai practic.Probabil ca acela ar fi indicat sa-l cauti. tin sa te anunt ca partea mai lunga e chiar spre fata...pe cand inspre rider vine toata mocirleala de la fiece ploita sau fiece balta pe cand cea de touratech sau mai era de la wunderlich ceva erau mai ok...si mai alungite inspre spate probabil si eu tot la touratech o sa ajung cu ocazia primului drum spre austria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Cautati pe net Fenda extenda Si aia fac prelungiri la aripa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Cautati pe net Fenda extenda Si aia fac prelungiri la aripa. Multam de pont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Eu mi-am facut Extenda Fenda' dintr-o bucata de bara de protectie de masina si nu a costat 30 de euro o bucata de plastic si 3 nituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Eu mi-am facut Extenda Fenda' dintr-o bucata de bara de protectie de masina si nu a costat 30 de euro o bucata de plastic si 3 nituri. Hai cu o poza sa vedem cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Nu gasesc acum poza exacta ( am mai facut doar cu prelungirea pt cineva), dar cred ca iti dai seama cam cum vine. Prinsa pe sub cu 3 nituri, neagra si rezistenta. Munca de nimic si nu mai am treaba cu noroiul spre radiator. Daca nu se vede sau nu intelegi, o sa mai fac poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Sal! Am nevoie de o piesa cum este in poza , dar sa fie dotata cu gaurile de prindere pentru aripa.A mea nu are si nu as vrea sa dau gauri in ea. Daca ai dimensiunile la piesa originala pot incerca eu sa iti fac una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Am mai pus o data poza asta dar am zis s-o repostez, poate va vin idei, mai ales ca nu costa mare lucru si se realizeaza relativ usor.. Am facut-o din doua aripi de bicicleta. Am mers deja cateva mii si totul se prezinta bine. Nu s-a rupt. Vad ca rezista foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Daca ai dimensiunile la piesa originala pot incerca eu sa iti fac una Dane multam de oferta.Ma gandeam ca poate ar fi bine sa studiezi "oasele" din poza.Vreau sa ridic motobra putin ca stau ca pe buda.Ce zici se poate?Daca le pun mai mici se ridica mobra suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Eu mi-am facut Extenda Fenda' dintr-o bucata de bara de protectie de masina si nu a costat 30 de euro o bucata de plastic si 3 nituri. nu este bine prinsa in nituri ci surub cu fluturasi,de multe ori trebuie sa o dai jos din cauza noroiului (si cea oricinala de la touratech se incarca cum dai de noroi). cel mai indicat din punctul meu de vedere este improvizatie atasata pe ce-a oricinala si flututasi ai dat de noroi in 2 min o demontezi o prinzi cu sufa pe locul pasagerului si mergi mai departe.Am fost 2 motoare 1.aripa originala-DAKAR 2004 nu are ni-ci o treaba cu noroiul.2 aripa touratech se incarca 1n 10m pana bloca roata pun si poza cu ambele aripi de unde am dedus ca nu merita touratech ci prelungire improvizata si prinsa cu suruburi cu fluturasi in partea de sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Legat de filtrul de benzina problema e lamurita. Il tin pana crapa.In legatura cu uleiul sunt inca in dubii: mineral sau semi-sintetic. Teoretic, din ce am citit aici: http://www.smartsynthetics.com/articles/mo...nical_facts.htm , problema nu pare a fi neaparat tipul uleiului ci aditivii de frictiune incompatibili ci umbreajul umed, astfel, daca sunt indeplinite specificatiile JASO-MA ar trebui sa fie OK. Pe forumul advrider.com unii chiar confirma utilizarea uleiului sintetic fara probleme. Oare chiar asa o fi? Voi ati utilizat semi sau full sintetic? Pe la pag 346 gasesti pareri. Eu am Castrol 10W 40 (cu API SL, JASO MA- deci full sintetic). Da, confirm utilizarea uleiului sintetic fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Dane multam de oferta.Ma gandeam ca poate ar fi bine sa studiezi "oasele" din poza.Vreau sa ridic motobra putin ca stau ca pe buda.Ce zici se poate?Daca le pun mai mici se ridica mobra suficient. Deci piesele alea sunt in partea de jos la amortizor. Zici tu ca daca le faci mai scurte, se ridica motorul? Nu am in fata un GS ca sa imi pot da seama, dar daca tot ai un subler la indemana, as avea nevoie de cote si schita exacta cu ce vrei sa faci. Cum zic, iti pot face orice, dar neavand motorul in fata mea, las la latitudinea ta sa ii gandesti noua geometrie, eu avand nevoie doar de schita si dimensiunile exacte ca sa iti execut piesa Putm continua discutia pe PM ca sa nu poluam topicul, urmand sa afisam la sfarsit rezultatele finale palpabile Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Deci piesele alea sunt in partea de jos la amortizor. Zici tu ca daca le faci mai scurte, se ridica motorul? Nu am in fata un GS ca sa imi pot da seama, dar daca tot ai un subler la indemana, as avea nevoie de cote si schita exacta cu ce vrei sa faci. Cum zic, iti pot face orice, dar neavand motorul in fata mea, las la latitudinea ta sa ii gandesti noua geometrie, eu avand nevoie doar de schita si dimensiunile exacte ca sa iti execut piesa Putm continua discutia pe PM ca sa nu poluam topicul, urmand sa afisam la sfarsit rezultatele finale palpabile Dan. Nu se poluezi nimic, si eu sunt interesat de asa ceva. Raportul e de undeva de 3:1. Mai scurte cu un centimetru inseamna cu aproximativ 3 centimetri in plus la inaltime la mobra. Problema e ca trebuiesc facute dintr-un material destul de solid, chiar si astea din fabrica, in timp, la socuri puternice, se torsioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Duraluminiu am vazut ca e la Varadero, dar ma gandesc ca inox face treaba la fel de buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Duraluminiu am vazut ca e la Varadero, dar ma gandesc ca inox face treaba la fel de buna La inox ma gandeam si eu.Cu facutul schitei sunt de parere ca trebuie sa dau piesa jos si cand am timp fac un drum la Cluj sa o vezi . Intr-o parte are si un rulment cu ace.Vedem ce iese si punem pe forum sa vada si ZEROO poate vrea si el.Intre timp sa faci o socoteala sa vezi cat ne costa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Si pe mine ma intereseaza daca se face "comanda" de tension link-uri mai scurte. In plus, as vrea sa pun niste preloadere cu vreo 2-3 cm mai lungi pe fata, oricum, la greutatea mea cand ma sui pe ea intra destul de mult tuburile unul intr-altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 nu incearca nimeni sa vada preturi pe aici http://www.racetech.com/HTML_FILES/EMULATORGVBMW.HTML ? totusi umblatu aiurea pe la suspensii nu e cel mai sanatos Mesaj completat defapt am gasit eu - pare ok 168 usd pt a face furca reglabila http://old.racetech.com/evalving/english/S...angname=english Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Ma intereseaza si pe mine sa ridic motorul de spate cu ajutorul acelor link-uri. Nu stiu dimensiunile acestor linkuri. Oricum stiu ca trebuie sa fie mai scurte pentru a o ridica. Mai studiez problema. Mesaj completat Cam aceste ar fi linkurile. Nu am nici o dimensiune din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) Modificarea dimensiunilor oscioarelor de la suspensia spate duce atat la modificarea fortelor ce actioneaza in zona oscioarelor cat si la modificarea cursei suspensiei. Pentru inaltarea sau coborarea mobrei in partea din spate cel mai bine este sa se modifice unul din punctele de prindere ale amortizorului. Sus, la sa, este mai complicat. Asa ca se opereaza la oscioare. Trebuie modificata forma lor. Nu trebuie schimbata distantele dintre gaurile oscioarelor pt a nu se modifica parghiile. Editat Ianuarie 8, 2011 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Modificarea dimensiunilor oscioarelor de la suspensia spate duce atat la modificarea fortelor ce actioneaza in zona oscioarelor cat si la modificarea cursei suspensiei. Pentru inaltarea sau coborarea mobrei in partea din spate cel mai bine este sa se modifice unul din punctele de prindere ale amortizorului. Sus, la sa, este mai complicat. Asa ca se opereaza la oscioare. Trebuie modificata forma lor. Nu trebuie schimbata distantele dintre gaurile oscioarelor pt a nu se modifica parghiile. Modificata forma? Ce zici tu acolo? La modificarea pe lungime a acestor link-uri se lucreaza in milimetri. Daca pui link-urile de la F-ul vechi (diferenta de vreo 3 cm si ceva lungime in minus fata de GS) se ridica mobra mult prea mult. Si atunci, da, se beleste totul. Dar daca vorbim de maxim un cm in minus la link-urile noi, ceea ce inseamna vreo 3 virgula ceva pe inaltime la roata spate. Asta nu compenseaza insa lungimea amortizorului (travel-ul), dar cat de cat esti mai linistit ca nu mai dai cu burta de pamant. Eu am castigat vreo 2-3 cm cu amortizorul nou pe spate, insa tot nu mi se pare de ajuns. Chiar si cu cei 2-3 castigati si cu furca noua (ca sa pastrez bicicleta echilibrata), cu niste link-uri din astea, plus o roata de 21 pe fata, am rezolvat problema. Si acum, ma intreb, de ce naiba nu mi-am luat Dakar de la bun inceput. Pentru ca eram prost si, mai mult de atat, prost. Sa dau 1500 de euro in plus pentru roata de 21 si ca e mobra un pic mai inalta....prostii...ma descurc si asa... si in mai putin de un an de zile mi-am dat seama ca mai bine dadeam banii aia din start. dar deh... Mesaj completat plus ca, in desenachele facut de tine, crezi ca e mai rezistenta piesa de jos, decat cea de sus? cea cu un unghi? Fata de cea dreapta? Plus ca, oasele astea, au doar doua gauri...Si cu cat micsorezi distanta dintre cele doua gauri de prindere (una aproape fixa, drept dovada ca din start a fost desenata sa functioneze fara rulmenti in ea), cred eu, in deplinatatea incapacitatii mele de mecanic cu diploma, ca se mareste rezistenta acestei piese. Vezi ca e mai sus o poza cu oasele astea. Uite si o schema a lor, cred ca tu voiai sa te referi la alta piesa, nu la "oase", ci la piesa aia mai mare, din mijloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate