Samo Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Pai am de gand sa intreb un mecanic sa vad el ce parere are (as incerca s-o pun pe un cric central si s-o trec prin toate vitezele pana pe rosu sa vad daca mai sare la vreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Nu mai incerca marea cu sarea, fiindca e clar: unul dintre baladoare sau chiar pinionul vitezei respective este foarte uzat la craboti, ori una dintre furcile selectoare este strimba sau uzata, iar asta se rezolva doar prin desfacerea completa a motorului si schimbarea cu piese noi (bune) a celor uzate. Editat Octombrie 9, 2012 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) @ivan pedala-am inteles,atunci aia e,mers cu grija,si sa speram ca nu ma lasa in drum,ca momentan nu mai am bani s-o mai si desfac App,in legatura cu uleiul de motor,ce ati recomanda? In Brasov e reprezentanta BMW doar pentru masini,in cazul in care ar fi uleiul BMW cel mai bun. Editat Octombrie 9, 2012 de crazydanutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 N-o sa te lase in drum daca eviti sa intri pe coclauri sau s-o fortezi pe pante, incarcat cu bagaje si pasager. In trafic n-o forta peste 5000 rot/min. in treapta respectiva si nu vei avea necazuri. Schimbul de ulei il poti face si singur, fiindca nu-i complicat...iar uleiul il poti comanda pe forum, in functie de recomandarea fabricantului. Nu iti recomand insa uleiuri auto, chiar daca sint BMW si sint dintre cele mai bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Pai nu aveam de gand sa pun ulei auto,si stiu sa-i fac schimbul,doar ca la mine in carte nu specifica (sau nu am gasit eu) nici vascozitatea si nici vreun brand recomandat. La baba dinainte (honda cb250 din 86') ii luasem Motul 5100 si i-a placut (cred ca nu mai vazuse ulei calumea din fabrica),nu agata cutia,nu facea motorul urat. Mentionez ca motorul meu nu o sa aiba de-a face cu coclaurii,e modelul Scarver,ala uratu' facut special pentru oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Stiu modelul, dar asta nu-l impiedica sa ajunga si pe coclauri...fiindca orice motocicleta poate deveni polivalenta, in functie de cerintele stapinului! Si da, Motul, Castrol, Yacco...sint uleiuri bune pentru rotax. Depinde acum ce alegi din gama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Am inteles. Multumesc pentru lamuriri Sper sa mai tina vremea buna,abia joi merg cu ea la RAR pentru toate cele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Pai nu aveam de gand sa pun ulei auto,si stiu sa-i fac schimbul,doar ca la mine in carte nu specifica (sau nu am gasit eu) nici vascozitatea si nici vreun brand recomandat. La baba dinainte (honda cb250 din 86') ii luasem Motul 5100 si i-a placut (cred ca nu mai vazuse ulei calumea din fabrica),nu agata cutia,nu facea motorul urat. Mentionez ca motorul meu nu o sa aiba de-a face cu coclaurii,e modelul Scarver,ala uratu' facut special pentru oras Vascozitatea pt motorul asta ..cel putin cea data de nemti in carte este 10W40. Eu prefer Motul 300V factory line. E scump ..dar na e varful de gama si in opinia mea isi si face banii daca ai de gand sa pastrezi motorul ceva timp si sa faci km cu el. Cum zicea si Ivan schimbul de ulei e extrem de usor de facut. O singura chestie ..nu stiu daca la tine e la fel dar la 650gs mono era vomplicata procedura de masurare a nivelului ...motiv pt care multi au facut greseala si au pus prea mult ulei care ajungea pana la urma in filtrul de aer. Pe scurt trebuie sa pui fix cat scrie in carte nu mai sunt sigur dar parca 2.3 l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Vascozitatea pt motorul asta ..cel putin cea data de nemti in carte este 10W40. Eu prefer Motul 300V factory line. E scump ..dar na e varful de gama si in opinia mea isi si face banii daca ai de gand sa pastrezi motorul ceva timp si sa faci km cu el. Cum zicea si Ivan schimbul de ulei e extrem de usor de facut. O singura chestie ..nu stiu daca la tine e la fel dar la 650gs mono era vomplicata procedura de masurare a nivelului ...motiv pt care multi au facut greseala si au pus prea mult ulei care ajungea pana la urma in filtrul de aer. Pe scurt trebuie sa pui fix cat scrie in carte nu mai sunt sigur dar parca 2.3 l. Mmmmmda,si la al meu e nenorocirea aia de joja de cauciuc bagata in cadru ,cel mai probabil,o sa bag atat cat scrie in carte ca trebuie bagat pentru schimb de ulei+filtru si o sa incerc sa ii iau o masuratoare dupa o tura cu el. Multumesc frumos pentru sfaturi si sa ne vedem/auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Mmmmmda,si la al meu e nenorocirea aia de joja de cauciuc bagata in cadru ,cel mai probabil,o sa bag atat cat scrie in carte ca trebuie bagat pentru schimb de ulei+filtru si o sa incerc sa ii iau o masuratoare dupa o tura cu el. Multumesc frumos pentru sfaturi si sa ne vedem/auzim cu bine vezi k aici pe forum un user yzulik are un scaver din asta si stie multe despre el.eu pun 20w50 mineral castrol sau motul . am gasit eu.intra la pag 26 de la bazar vinzari cumparari si e acolo ceva Editat Octombrie 9, 2012 de brake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 vand cutii laterale bmw f650gs cu suporti si montaj inclus (pe langa Bucuresti) vezi poza pret 350 euro tel 0723453749 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ItsiBitsi Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Salutare Am avut si eu o mica perepetie si acuma directia ma traje un pic intro parte. Stie cineva pe unde as putea sa o ajustez sa fie OK ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 In Brasov e reprezentanta BMW doar pentru masini Te inseli! Stiu destui posesori de BMW care fac service curent la motociclete la BMW in BV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Salutare Am avut si eu o mica perepetie si acuma directia ma traje un pic intro parte. Stie cineva pe unde as putea sa o ajustez sa fie OK ? depinde ce s-a petrecut... de principiu se ia roata intre picioare si se trage de ghidon, asta-i cazul fericit in care nu ai strambat nimic ci duar sau sucit jambele, bafta Multumesc Editat Octombrie 11, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Mai are cineva din dezmembrari piesa aia de pe ghidon stanga cu blocul de comenzi in care se infige oglinda stanga? Imi trebuie doar jumatatea in care se infige oglinda. Mi s-a rupt surubul de la oglinda (evident) si dupa aia ca sa finalizez cu bucurie mi s-a rupt tarodul in surub incercand sa scot ciotul de surub. Daca reusesti sa scoti pana la urma acel ciot, te pot ajuta cu un adaptor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Careva interesat de un gs cu ABS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Twin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Gs din 2oo2 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motonick Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) Salutare baieti Vand un DAKAR din 2004, cu ABS si manare incalzite, cauciucuri aproape noi, cric central, baterie noua, foarte bine intretinuta, garaj si restul. Are numai 15.700 km. Eu o am de 3 ani si nu am facut decat cateva iesiri in fiecare an. Motocicleta a mai avut doi proprietari care mai mult au tinut-o, decat au mers cu ea. Aici sunt si pozele. As dori sa iau pe ea 3.900 EUR Daca sunteti interesati, dati-mi pe privat va rog. Editat Octombrie 20, 2012 de Motonick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 niste roti de sm pt un bmw dakar stiti pe undeva?sau care model ar merge pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 niste roti de sm pt un bmw dakar stiti pe undeva?sau care model ar merge pe el. Nope! Nu exista din pacate roti care sa se potriveasca pur si simplu. Trebuie sa le "construiesti" pe butucurile originale: alte spite (pe fata cel putin...) si alte jenti. Eu unul am rascolit netu' ceva vreme si n-am gasit niciun "shortcut". Daca afli ceva, da-ne si noua de stire.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ItsiBitsi Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Salutare Imi poate spune si mie cineva unde as putea gasi surubul marcat in dreptuinghiul rosu. Mi sa rupt din locul unde e indicat cu sageata. Se poate de mers cu motorul dar mii frica ca sa nu se rupa cablu de la accelerare Si inca o intrebare Am gasit pe internet un un cablu de ambreaj (al meu sa rupt si lam inlocuit cu un kit de reparatie de la Kronau) http://www.wemoto.ro...e/clutch_cable/ Cablul e asa ca in fotografie - am in vedere e incapsulat in tubul ala de cauciuc/plastic. Multumesc Editat Octombrie 25, 2012 de ItsiBitsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 din ce am cautat eu tint sa cred ca chestia pe care tu on cauti vine o data cu cablu de acceleratie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 V-ati rezolvat cu garajul? Vreun loc, doua libere prin Buc pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 preturi noi la piesele ramase, detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate