KHK Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 In Brasov e reprezentanta BMW doar pentru masini Te inseli! Stiu destui posesori de BMW care fac service curent la motociclete la BMW in BV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Salutare Am avut si eu o mica perepetie si acuma directia ma traje un pic intro parte. Stie cineva pe unde as putea sa o ajustez sa fie OK ? depinde ce s-a petrecut... de principiu se ia roata intre picioare si se trage de ghidon, asta-i cazul fericit in care nu ai strambat nimic ci duar sau sucit jambele, bafta Multumesc Editat Octombrie 11, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Mai are cineva din dezmembrari piesa aia de pe ghidon stanga cu blocul de comenzi in care se infige oglinda stanga? Imi trebuie doar jumatatea in care se infige oglinda. Mi s-a rupt surubul de la oglinda (evident) si dupa aia ca sa finalizez cu bucurie mi s-a rupt tarodul in surub incercand sa scot ciotul de surub. Daca reusesti sa scoti pana la urma acel ciot, te pot ajuta cu un adaptor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Careva interesat de un gs cu ABS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Twin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Gs din 2oo2 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motonick Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 (editat) Salutare baieti Vand un DAKAR din 2004, cu ABS si manare incalzite, cauciucuri aproape noi, cric central, baterie noua, foarte bine intretinuta, garaj si restul. Are numai 15.700 km. Eu o am de 3 ani si nu am facut decat cateva iesiri in fiecare an. Motocicleta a mai avut doi proprietari care mai mult au tinut-o, decat au mers cu ea. Aici sunt si pozele. As dori sa iau pe ea 3.900 EUR Daca sunteti interesati, dati-mi pe privat va rog. Editat Octombrie 20, 2012 de Motonick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 niste roti de sm pt un bmw dakar stiti pe undeva?sau care model ar merge pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 niste roti de sm pt un bmw dakar stiti pe undeva?sau care model ar merge pe el. Nope! Nu exista din pacate roti care sa se potriveasca pur si simplu. Trebuie sa le "construiesti" pe butucurile originale: alte spite (pe fata cel putin...) si alte jenti. Eu unul am rascolit netu' ceva vreme si n-am gasit niciun "shortcut". Daca afli ceva, da-ne si noua de stire.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ItsiBitsi Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) Salutare Imi poate spune si mie cineva unde as putea gasi surubul marcat in dreptuinghiul rosu. Mi sa rupt din locul unde e indicat cu sageata. Se poate de mers cu motorul dar mii frica ca sa nu se rupa cablu de la accelerare Si inca o intrebare Am gasit pe internet un un cablu de ambreaj (al meu sa rupt si lam inlocuit cu un kit de reparatie de la Kronau) http://www.wemoto.ro...e/clutch_cable/ Cablul e asa ca in fotografie - am in vedere e incapsulat in tubul ala de cauciuc/plastic. Multumesc Editat Octombrie 25, 2012 de ItsiBitsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 din ce am cautat eu tint sa cred ca chestia pe care tu on cauti vine o data cu cablu de acceleratie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 V-ati rezolvat cu garajul? Vreun loc, doua libere prin Buc pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 preturi noi la piesele ramase, detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Salut,am inca o intrebare: se poate sa-mi spuna si mie cineva dupa poza daca saua e standard sau e model low? Si daca stie careva daca se potriveste saua de la gs (as vrea una mai inalta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 vorbeste cu darian si ti-o face dupa cum iti doreste inima . eu tot la el am facut-o si este ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 vreau si eu sa pun o baterie buna pe motocicleta mea . asta pe care o am acum nu face fata frigului si nu vreau sa omor electromotorul . imi recomandati un brand / cod ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Daca iti place sa iesi de pe drumuri si te intereseaza o baterie buna si foarte usoara http://www.shoraipower.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 ms de pont insa parca n-as da juma' de leafa pe o baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Sincer nu cred ca e asa de scumpa pe cat iti inchipui insa o sa incerc sa fac rost de un pret . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 vreau si eu sa pun o baterie buna pe motocicleta mea . asta pe care o am acum nu face fata frigului si nu vreau sa omor electromotorul . imi recomandati un brand / cod ? Yuasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratelescris Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Baterie la un pret bun gasesti aici Doar ca mai trebuie sa ti cumperi electrolit... Editat Noiembrie 1, 2012 de fratelescris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Salut! As vrea sa-mi iau un BMW F650 GS.As prefera Dakar, dar am o problema aparent destul de mare. Inaltimea mea: 1.65m. Nici daca as gasi unul cu saua coborita (stiu ca exista optiunea), nu cred ca ar fi destul de jos. Aveti idee cam care are fi limita de inaltime pentru Dakar si care ar fi pentru versiunea standard? Nu vreau sa ma chinui cu ea si sa n-am control la viteza mica sau cind stationez. Din cite am vazut, versiunea standard are inaltimea seii sub 80cm. Adunind sag-ul suspensiei, cred ca mi-ar fi ok. Dakar, in schimb, are spre 87cm. Eu am inseam de vreo 77.5cm (distanta dintre craci pina la pamint, descult), in cazul in care e utila informatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Salut! As vrea sa-mi iau un BMW F650 GS.As prefera Dakar, dar am o problema aparent destul de mare. Inaltimea mea: 1.65m. Nici daca as gasi unul cu saua coborita (stiu ca exista optiunea), nu cred ca ar fi destul de jos. Aveti idee cam care are fi limita de inaltime pentru Dakar si care ar fi pentru versiunea standard? Nu vreau sa ma chinui cu ea si sa n-am control la viteza mica sau cind stationez. Din cite am vazut, versiunea standard are inaltimea seii sub 80cm. Adunind sag-ul suspensiei, cred ca mi-ar fi ok. Dakar, in schimb, are spre 87cm. Eu am inseam de vreo 77.5cm (distanta dintre craci pina la pamint, descult), in cazul in care e utila informatia. Nu ai nici o problema am un prieten sub inaltimea ta care are Dakar si "il tine pe INALT" asta a fost un citat. De asemenea se da foarte bine si a fost prima lui motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Salut! As vrea sa-mi iau un BMW F650 GS.As prefera Dakar, dar am o problema aparent destul de mare. Inaltimea mea: 1.65m. Nici daca as gasi unul cu saua coborita (stiu ca exista optiunea), nu cred ca ar fi destul de jos. Aveti idee cam care are fi limita de inaltime pentru Dakar si care ar fi pentru versiunea standard? Nu vreau sa ma chinui cu ea si sa n-am control la viteza mica sau cind stationez. Din cite am vazut, versiunea standard are inaltimea seii sub 80cm. Adunind sag-ul suspensiei, cred ca mi-ar fi ok. Dakar, in schimb, are spre 87cm. Eu am inseam de vreo 77.5cm (distanta dintre craci pina la pamint, descult), in cazul in care e utila informatia. La 1,65, Dakar e prea inalt. Stii cum da din craci gandacul cand il tii intre degete? E, asa vei da si tu cand vei fi calare pe Dakar Sugestia mea e sa-ti iei o mobra care sa ti se potriveasca precum o manusa, nici mai mare si nici mai mica, asta fiind un principiu foarte sanatos . GS-ul "simplu" e perfect pentru inaltimea ta. Fiind o mobra destul de grea, conteaza sa ajungi bine cu picioarele la pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Daca omul vrea sa se dea pe off ce naiba sa faca cu gs-ul simplu ? Eu de aia am renuntat la el. Roata de 19 si suspensie in consecinta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate