crazvy Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 de obicei se vinde numai tot blocul si pe realoem e vreo 133 USD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 (editat) @crazvy: nasoala treaba... totusi, butonul in sine nu e integrat in blocul de control ... eventual oi gasi ceva la dezmembrari. In alta ordine de idei, atata sictir precum la baietii de la Bavaria nu am vazut nici macar la service-urile de cartier... Editat Aprilie 2, 2014 de StefanSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Problem solvedUrmeaza sa ii sun pe hotii de la Bavaria sa vad daca au un buton de start cu tot cu lagare pe stoc si cat o mana si un picior costa... Vezi si pe ebay.com Si aici pe forum erau cateva GS -uri la dezmembrat. Editat Aprilie 2, 2014 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 pe mine m-au plimbat peste o juma de an pt o saiba: - ca au fost inundatii in DE - ca s-a sters baza de date - ca s-au schimbat codurile - ca s-a mutat sediul etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 @crazvy:Multumesc de incurajari esti un optimist incurabil Hmm... ma bate gandul sa imi fac propriul buton de start... custom. Cu Hello Kitty pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 mda, vezi ce scrie la "Interests" eu am patit-o cu butonul de claxon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Salutari, eu inca sunt la capitolul manuale. Are cineva Riders manual pentru GS? Caut de ceva timp pe internet dar nici un rezultat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Exista asa ceva? Eu am gasit doar Service Manual pt. GS/Dakar... Pe asta ti-l pot trimite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Exista asa ceva? Eu am gasit doar Service Manual pt. GS/Dakar Pe asta ti-l pot trimite. Da exista,este un manual cu chestii generale despre motocicleta,cum se intretine si detalii despre fiecare buton, bec, etc. Service Manual chiar tu mi l-ai trimis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Oooops! N-am fost atent. Oricum era de bine, incercam sa ajut... In cazul asta, Driver Manual-u' poate fi carticica pe care am primit-o odata cu mobra; insa e in italiana. O scanez si ti-o emailez, insa nu promit ca saptamana asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Da da da, aia este. Ma gandeam poate o are cineva in format pdf deja, sa nu te mai chinui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Rider's Manual: https://d.transfer.ro/transfer_ro-03apr-edc2d53288ff7.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Rider's Manual: https://d.transfer.ro/transfer_ro-03apr-edc2d53288ff7.zip Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Si eu multumesc, foarte util! aveam numai repair manual... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Rider's Manual: https://d.transfer.ro/transfer_ro-03apr-edc2d53288ff7.zip multumesc si eu ............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Mersi si eu pt manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Nu stiu, zau, ce ai putea gasi in plus intr-un manual de utilizator fata de un manual de reparatie. Cum sa folosesti cricul, poate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Destinatia lor din nume este diferita "Manual de Utilizator" si "Manual de reparatie", unu te invata cum sa folosesti motocicleta si unu te invata sa o repari....Eu unul, nu m-am mai urcat niciodata pe un GS si de aceea l-am cerut, vroiam sa vad exact ce recomanda producatorul. Nu cred ca este ceva rau in a citi manualul si recomandarile celor care au facut motocicleta. Editat Aprilie 4, 2014 de Straic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 am si eu o problema . Trebuie sa schimb un radiator la un GS si nu stiu la cine sa apelez sa imi faca unu nou de calitate si dupa dimensiuni etc . A mai avut cineva problema ? Unde ati mers cu el sa il faceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Inaltatoarele de ghidon pe care le-am facut, montate pe modelul cu ABS. Inaltime noua: 60mm (cele vechi erau de 35 mm). Nu e nevoie de nici o alta modificare. La modelul fara ABS, e nevoie de o conducta de frana mai lunga. Editat Aprilie 4, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Inaltatoarele de ghidon pe care le-am facut, montate pe modelul cu ABS. Inaltime noua: 60mm (cele vechi erau de 35 mm). Nu e nevoie de nici o alta modificare. Esti sigur ca proprietarul motorului nu inlocuise deja conducta originala pentru cele de 35? Si eu am inaltatoare de 35 pe modelul cu ABS si a trebuit sa inlocuiesc conducta originala cu una mai lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Sunt sigur ca nu știe nici el. Cert e ca nu a fost nevoie de înlocuire. Totuși, e absolut necesară o verificare a lungimii furtunului inainte de comandă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 am si eu o problema . Trebuie sa schimb un radiator la un GS si nu stiu la cine sa apelez sa imi faca unu nou de calitate si dupa dimensiuni etc . A mai avut cineva problema ? Unde ati mers cu el sa il faceti ? Am citic si eu de ceva firma care facea radiatoatre pe comanda...citeste pe: /index.php?/topic/675742-radiatoare-motociclete/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 ok mersi mult . am vorbpit la Ipexim BV si urmeaza rezultaul final ( radiator + montat + proba = verdict ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 (editat) nici o miscare pe aici din 7 aprilie . Sa vedem daca reusesc sa scot eu un raspuns de la voi, ma bazez ca ploua afara . Acum 2 zile m-a speriat putin cineva spunandu-mi ca el merge cu un GS Dakar cu 3000 de ture la 100km/h si 4000 - 120km/h....Eu stiu sigur ca la 120km/h am apx 5000 de ture si la 100km/h parca 4000. Mai stiu ca imi patineaza ambreiajul, dar dupa 5000 de ture si nu cred ca poate fi diferenta asa mare, de 1000 rot/min intre doua motoare identice (la motor, al meu este GS normal). Stie cineva cam ce turatie ar trebui sa aiba GS-ul la 100km/h respectiv 120km/h in treapta a 5-a? Editat Aprilie 16, 2014 de Straic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate