raoulserban Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 O chestie de adaugat. daca pui prea mult ulei( 2,8l in cazu me), recircularea uleiului se face doar cu uleiul cald si se incinge motorul , evident sufera si ungerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 O chestie de adaugat. daca pui prea mult ulei( 2,8l in cazu me), recircularea uleiului se face doar cu uleiul cald si se incinge motorul , evident sufera si ungerea Imi lasi un pm cu nr tau te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 1 minut e prea putin. » Post actualizat in 20 Jul 2017 15:09NU PUNETI MAI MULT ULEI DECAT SCRIE IN CARTE. daca nu apare pe geam poate fi alta problema pa acolo dar din ce vad ca spuneti voi nu ati facut verificarea corect. LAsati sa mearga mai mult la ralanti dupa ce intra termocupla si vedeti daca apare la nivel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 1 minut e prea putin. » Post actualizat in 20 Jul 2017 15:09NU PUNETI MAI MULT ULEI DECAT SCRIE IN CARTE. daca nu apare pe geam poate fi alta problema pa acolo dar din ce vad ca spuneti voi nu ati facut verificarea corect. LAsati sa mearga mai mult la ralanti dupa ce intra termocupla si vedeti daca apare la nivel Deci a intrat termocupla cam 2 min si am oprit. Dupa inca 1 min am verificat...hai ca las termocupla sa bage mai mult, o opresc si verific apoi dupa 1 min. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 21, 2017 Share Postat Iulie 21, 2017 http://faq.f650.com/GSFAQs/GS_Oil_Change_FAQ.htm#Checking Oil Level in the Oil Sight Glass » Post actualizat in 22 Jul 2017 17:00 Deci asadar si prin urmare, dupa ce am schimbat antigelul la cateva zile aveam 2-3picaturi de antigel pe evacuare. S-a dovedit ca aceste picaturi veneau de la capac si nu de la gaurica magica. Azi m-as gandit eu asa in mintea mea si in sinea ei ca daca slabesc celalalte 2suruburi elimin stresul din capac si nu o sa mai picure. WRONG, acuma Pisa de a dreptul si picure in mers. Nu m-as lasat inima sa strang suruburile la fel de tare comparative cum let am gasit. Ergo vreau sa schimb garnitura . Doar can nu vreau garnitura OEM ci vreau sa cumpar Oring ul general. Stie cineva sa I'm spuna diametrul garniturii si lungimea. Va rog frumos » Post actualizat in 22 Jul 2017 17:03 Scuze pt autocorrect pe english Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 Eu știu doar ca userul @eru se plângea exact de suspensiile F800-ului (pe F800, ce-i drept). Ia legătura cu el și poate afli ceva detalii suplimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 25, 2017 Share Postat Iulie 25, 2017 furca de f800 e scumpa si nu prea stie multe. Daca vrei sa faci upgrade la furca vezi ca sunt cateva variante. Una din ele parca era furca de WR 400 - gasesti topicuri pe adv rider. In bucuresti am auzit ca Cesar a facut asta la o mobra (inclusiv cu fabricat suport de etrier) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 Caut pentru Dakar amortizor spate, pentru un F 650 (nu GS) se cauta senzorul de aprindere si pinioanele intermediare de la electromotor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 cauta pe afara - eu am luat amortizor de dakar de la motorworks. ce a patit al tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
textoru Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 Informare pentru cei curiosi cam care e fiabilitatea unui F 650 GS (Dakar). Pai cam asta este: deocamdata un pic peste 100.000 km facuti de la zero, fara probleme. Coafura rezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 26, 2017 Share Postat Iulie 26, 2017 al meu are 126 mii Referitor la amortizoare - aveti grija daca luati aftermarket - la mine un yss a tinut mai putin de 10 mii km O chestie interesanta - ar fi recomandat sa verificati presiuenea de azot din amortizoarel voastre. Am luat unul care arata foarte bine din UK si am mers sa il verific pt ca banuiam ca nu mai e pe treaba lui dupa atata vreme. Ghici ce - mai avea doar 4 bari in el in loc de 12-14 cat are fi trebuit sa aiba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Lumineaza-ne cu detalii ce si unde ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 foarte simplu: se desface capacul de la butelia de compensare si sub ea se gaseste o valva foarte asemanatoare cu cea de la roata Capacul ala se scoate cel mai usor dand o gaura in el si bagand o surubelnita. O varianta nedistructiva ar fi cu ceva ventuza dar nu m-am complicat. Pentru verificat si refacut presiunea e nevoie de scule speciale deci e bine sa mergeti la service. Eu am fost cu al meu la Cesar - are ce ii trebuie. E posibil sa puteti realiza opertiunea la ceva vulcanizare de camioane - care are azot si manometre de presiune mare, dar nu stiu nici una cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 cauta pe afara - eu am luat amortizor de dakar de la motorworks. ce a patit al tau ? Da semne ca s-a dus, am optiunea sa-l servisez insa ma tine blocat cam mult... as pune un WP sau ceva bun insa... de la ce model de mobra se mai potriveste, eu am cateva pe lista insa e posibil sa nu iasa chiar ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 vezi pe f650.com amortizoare compatibile. Eu nu stiu de unul transplantabil direct de la alta mobra. Doar noi. Cel mai bine il servisezi - nu are dece sa ia mai mult de o zi daca exista piesele pe stoc. Ca sa il dai jos iti ia jumate de ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Versiunile Dakar au alt amortizor pe spate (mai lung si cu cursa mai mare), si alte tuburi cromate (si arcuri) la furca. Amortizorul de Dakar are butelie, cel de GS simplu doar robinet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Pe fata se practica yamaha forks yz 250-450 cu alte arcuri si juguri Yamaha, adaptor pt etrierul de frana si parca ceva bucse la ax. Totul e documentat f bine pe adv. Costul ajunge peste 500e, fiecare cu norocul lui. Scumpi astia pe motorworks. Si legat de garnitura de la capacul pompei de apa, e specifica, 1mm groasa, 3mm lata samd. 30ron ca e BMW, nu puteau si ei sa puna o ring normal. Banuiesc ca se poate refolosi garnitura veche (se intoarce, reaseaza) dar la atata timp de asteptare am zis ca mai bine una noua » Post actualizat in 27 Jul 2017 15:30 Intre Dakar si GS normal, diferentele constau in schema de culori, roata fata pe 21, amortizoare mai cu mot (cursa mai lunga) si lipsa cricului central(DK are garda la sol mai mare de la furca/amortizor spate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Dakarururile la care nu se vede rezervorul sunt cele fara ABS - rezervorul in sine este plasat in locul centralei de ABS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 La ce rezervor te referi, ca cel de benzina e standard, exceptie cel de US care e mai mic cu vreo cativa litri din am uitat cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 rezervorul de ulei pt amortizor, butelia, cum vreti voi sa ii spuneti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 vezi pe f650.com amortizoare compatibile. Eu nu stiu de unul transplantabil direct de la alta mobra. Doar noi. Cel mai bine il servisezi - nu are dece sa ia mai mult de o zi daca exista piesele pe stoc. Ca sa il dai jos iti ia jumate de ora. trebuiec comandate piesele si dureaza, acolo voi ajunge se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 in afara de piston restul de piese sunt pe stoc pe la majoritatea. Pistonul nu e uzat daca nu ai mers cu amortizorul obosit prea mult timp. ce altceva iti trebuie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Daca tor schimb garnitura am zis sa schimb si simeringurile sa nu fac treaba de 2 ori. Pentru pana elicei musai dorn, a trebuit sa cumpar un set. Altfel totu merge usor. Q? De ce dupa doar 4luni arata antigelul schimbat in halul asta (vreo 1500km) » Post actualizat in 28 Jul 2017 07:54 Si totusi, chiar daca e virgina mobra, timpul tot isi lasa urma dasta ce e mai nou si mai tinerel costa mai mult. Eram fericit daca nu lasam cateva zgarieturi pe cadru de la neatentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 dece nu puneti voi antigelul care trebuie? ala albastru de la bmw? e la fel de ieftin ca cel de la peco. Am luat recent 51 lei 1,5l concentrat deci ajunge la 2 schimburi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Am luat antigel pt motoare din aluminiu( fara nitriti, g12, bla bla).L-am folosit la masina la alte mobre dar doar acesta si-a schimbat culoarea asa repede. » Post actualizat in 28 Jul 2017 09:56 Am alergie la preturile BMW, daia nu-mi iau chiloti si alte cele cu sigla bavariana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate