zeroo Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 unde imi nituiesc si eu un lant nou, bine si 'eftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 MyMoto?? Eu acolo mi-am schimbat lantul. 072MOTOARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 mymoto e cel din pipera? cu KTM-ul pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 mymoto e cel din pipera? cu KTM-ul pe acolo? Ce lant ti-ai luat pana la urma si cu cati bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 unde imi nituiesc si eu un lant nou, bine si 'eftin? Fii baiat istet, doar esti din nord nu Baga nitul pe lant, apoi tii contra dintr-o parte(interior), si din cealalta bati cu o dalta, sula, bolz...cu un ciocan pana ii sar mucii nitului. Rolul nitului este sa tina acea za de inchidere, daca te uiti putin asupra acelei inchideri vei observa ca forta se prelinge pe traseul lantului intre cutie si roata din spate si foarte putin lateral Bafta. PS: cu iesirea de maine cum ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 MyMoto Tuning de pe Sos. Viilor. Sunt super ok si ca servicii si ca preturi. Au scula speciala de nituit lanturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 glucian are dreptate, Nicu de la mymoto e tatic cat despre lant iar are dreptate, lantul meu a fost " batut" de un cioban cu'n ciocan si am ajuns la mymoto, a pus nenea nicu presa pe lant si s-au mai strans niturie vizibil !!! asta cu datu' cu ceocanu' e ceobanie ! bafta tare, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Dragi colegi. Astazi mi-am inmatriculat GS-u' si miine dimineata ma duc sa mi-l aduc acasa din Alexandria. Wish me luck ... LE. Deja am niste emotii ca primul drum va fi de 90 Km... Editat Noiembrie 28, 2008 de Rainman22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Succese multiple!!! De care pinioane? Editat Noiembrie 28, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Zheroo ooo !!!Ti-ai tras lhant ? ti-hai luhat si GHIUL ? zi...manchati-as ! Ghiul ti-ai lohat ? Hai bre...ca chiar eram curios... Tre sa-l schimb si eu la primavara si vroiam sa vaz ce si-a luat omu' Eu ma gandisem la Regina, un coleg poa sa-mi faca rost la preturi de importator... Zero mah, ti-ai luat tot kitul sau doar lantul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Succese multiple!!!De care pinioane? Dha fier bre... dha fier! C-a facut C.A.R. Vrei bre foaia aia de 47? Sau o pastrez? Ca a inceput sa aiba valoare sentimentala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) lant regina de la paula din ploiesti=1.7 meleoane vechi foaie de 15 si pininon de 47 dinti, wunderlich de la germanica de la tata lor= 55 euri cu tot cu transport placerea me=priceless (cam uzata poanta, dar nu m-am putut abtine...) cu batutul ciobanului cu capul de lant pana ii sare nitul din dinti...zic pas. la cum ii dau je in gura la mobra, mi-e frica sa nu imi aprinda ciobanu' lumanare la beserica, si sa nu imi sara lantul in mers sa ma loveasca la ceafa, vreau treaba facuta de profesionisti. Stiti vorba aia, prefer sa il bag pe cioban in lant sa tina treaba bine, ca manole cu ana lui... oare baietii de la mymoto lucreaza si sambata>? Editat Noiembrie 28, 2008 de zeroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Dragi colegi. Astazi mi-am inmatriculat GS-u' si miine dimineata ma duc sa mi-l aduc acasa din Alexandria. Wish me luck ... LE. Deja am niste emotii ca primul drum va fi de 90 Km... [/quottimf frumos si baftok sa ai.wellkom printre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 28, 2008 Admin Share Postat Noiembrie 28, 2008 Salut..o rugaminte..becurile de pozitie fata ce tip de soclu au,,din cel ascutit care se infige in mufa sau cel rotund.. Multumesc frumos.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 PS: cu iesirea de maine cum ramane? Cred ca o lasam pe duminica... Da' se lasa cu noroi!! Machst du mit?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 lant regina de la paula din ploiesti=1.7 meleoane vechifoaie de 15 si pininon de 47 dinti, wunderlich de la germanica de la tata lor= 55 euri cu tot cu transport placerea me=priceless (cam uzata poanta, dar nu m-am putut abtine...) cu batutul ciobanului cu capul de lant pana ii sare nitul din dinti...zic pas. la cum ii dau je in gura la mobra, mi-e frica sa nu imi aprinda ciobanu' lumanare la beserica, si sa nu imi sara lantul in mers sa ma loveasca la ceafa, vreau treaba facuta de profesionisti. Stiti vorba aia, prefer sa il bag pe cioban in lant sa tina treaba bine, ca manole cu ana lui... oare baietii de la mymoto lucreaza si sambata>? sunt fix in situatia ta. maaine tre sa il schimb Am kitul de lant in casa de vre-o 2 saptamani si sunt cu ala de pe mobra la limita. da un semn daca gasesti ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 glucian are dreptate, Nicu de la mymoto e tatic cat despre lant iar are dreptate, lantul meu a fost " batut" de un cioban cu'n ciocan si am ajuns la mymoto, a pus nenea nicu presa pe lant si s-au mai strans niturie vizibil !!! asta cu datu' cu ceocanu' e ceobanie ! bafta tare, Evident ca nu e o forma de a prinde 100% un nit bine. La mine a fost asa, pe cutia in care era kitul regina statea ca se prinde cu siguranta. Am fost la cineva care mi l-a taiat pe ala vechi si cand l-a montat pe ala nou am observat ca era cu nit Am dat cateva telefoane sa fac rost de o presa din aia dar nimic. Sa nu las motorul acolo am hotarat sa-l bata cu ciocanul, asta a fost prin primavara si n-am avut probleme pana acum. Omul mi-a garantat ca nu se va deschide niciodata acel nit si chiar nu e cioban ci inginer Bafta. Cred ca o lasam pe duminica... Da' se lasa cu noroi!!Machst du mit?? Vad si eu ca a inceput sa ploua Da ma bag ca nu trebuie neaaparat sa intru in mocirle cu voi Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) Cred ca o lasam pe duminica... Da' se lasa cu noroi!!Machst du mit?? Cine merge? Unde merge-ti? Ma luati si pe mine? La ce ora? Vorbiti FRICOSILOR!!!!!!! RUSINICA!!!!!! Uaaaa, Zero barat!!!!!Si tu Robiiiiiiiiiiii!!!!???????? Editat Noiembrie 29, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Cine merge? Unde merge-ti? Ma luati si pe mine? La ce ora? Vorbiti FRICOSILOR!!!!!!! RUSINICA!!!!!! Uaaaa, Zero barat!!!!!Si tu Robiiiiiiiiiiii!!!!???????? Astazi nu cred ca se intampla nimic... Voiam sa mergem tot pe malul Argesului, dar pe cel stang de data asta. Si numai asa... de dezmorteala. Dupa ploaia de ieri insa, cred ca-i cam prea mare mizeria totusi. Sa vedem cum se prezinta vremea maine. Lasa si tu nr. de tel pe PM. Si tu nea' fantoame! Daca se iese, va sun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) Salut..o rugaminte..becurile de pozitie fata ce tip de soclu au,,din cel ascutit care se infige in mufa sau cel rotund..Multumesc frumos.. Luigi Vicol Rotund ° ! a.. si e numai unul! Editat Noiembrie 30, 2008 de gabrielleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 lant regina de la paula din ploiesti=1.7 meleoane vechifoaie de 15 si pininon de 47 dinti, wunderlich de la germanica de la tata lor= 55 euri cu tot cu transport Am vazut in manualul de F650GS ca din fabrica foaia este de 16 si pinionul de 17. Cu ce influenteaza faptul ca-i pui o foaie cu 15 in loc de 16 dinti? Trage mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Cine merge? Unde merge-ti? Ma luati si pe mine? La ce ora? Vorbiti FRICOSILOR!!!!!!! RUSINICA!!!!!! Uaaaa, Zero barat!!!!!Si tu Robiiiiiiiiiiii!!!!???????? AI TRADAT ASFALTUL HI HI HI NOI AM VAZUT MAREA TU????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Pinionul de 47....pardon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 cu cat pui foaia (dintii de la roata ) mai mare trage mai bine. cu cat o pui mai mica fuge mai tare cu cat pui pinionul (de la motor) mai mic - trage mai bine. cu cat il pui mai mare - fuge mai tare. te poti juca din combinatii pana iti place. azi am fost la mare. de unde imi trag proiectoare cam ca alea de adventure? ca am vazut ce pot sa faca noaptea pe ceata . p.s. bine ca nu am oglinzile, azi mai scapam de una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Nus de unde poti face rost de proiectoare cam ca alea de ADV , dar iti pot sugera ceva: I-am luat lu' nevastamea in vara un scuter Sachs MadAss. Bre...are ala niste lumini de te dau pe spate. Sunt doua blocuri optice cu lupe...te doboara. Interesant este ca sunt prinse separat si pun pariu ca se pot adapta pe post de proiectoare fara prea mare efort. Eu m-am gandit...mult...sa-mi fac proiectoare din ele Cred ca merita sunat la importator si intrebat cat costa. Uite colea cam cum arata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate