dya Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 durerea de a pierde pe cineva din familie nu se compara cu nimic... imi pare atat de rau...sa se odihneasca in pace,acolo printre ingeri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante! Cuvintele nu isi au rostul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleanțe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBY Indianu Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Ramin inmarmurit cind aud vesti atit de triste.Ce mare pacat ca nu se poate bucura in continuare de magia motociclismului si a rockului pamintean!Cu lacrimi in ochi nu mai pot,decit sa ma atasezi si eu celor cu condoleante.Ma uimeste taria pe care o aveti sa trceti peste asa o mare durere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Ce tragedie....Sincere condoleante ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca sulfletul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) nu exista cuvinte, condoleante :lol: Editat Iunie 10, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Socant ... D-zeu sa-i odihneasca sufletul. Condoleante. Editat Iunie 10, 2008 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 am vazut reportaju la protv , dar nu m`am gandit ca acea fata era motociclista sau viitoare motociclista .... condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Condoleante sincere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpanosul Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 cumplit, Dumnezeu s-o odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sincere condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Doamne fereste! Sincere condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nu am cuvinte... Nu-mi pot imagina ceva mai groaznic pentru un parinte... Tot ce as putea spune, ca un necunoscut pentru tine si familia ta, este prea nesemnificativ ca sa merite spus... ...o sa las o melodie sa vorbeasca mai bine decat pot eu, pentru mica rockerita... http://www.youtube.com/watch?v=tIltTeDsO60 http://www.songmeanings.net/lyric.php?lid=37926 (versuri) I've heard this has a deeper meaning than just being about Death. I heard that Hansi wrote it when he saw 2 car accidents in one week. The first taking the life of a young boy and the second the life of a young girl. Basically it's how death took the life of the boy by mistake and to make up for it he took the life of who his soulmate would have been in life (the young girl). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Cred că am putea să o însoțim cu motoarele pe ultimul drum. Cam cu toate motoarele pe care s-ar fi plimbat, dacă Dan e ok cu ideea. Când e înmormântarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ........................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Only the good die young! Dumnezeu sa o odihneasca in pace acolo unde va merge!Trist..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sokiforce Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuNu' Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 DUMNEZEU sa o aiba in paza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carpanosul Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Multi poate nu cunosc fanilia si tatal indurerat "Dan Popescu: Pe latura profesionala provin din industria de aparare, domeniul aerospatial, dintr-o unitate de productie de profil din Bucuresti, unde am activat pana in 1992. Studii superioare economice si juridice, diverse specializari in Marea Britanie, Austria si alte tari europene. Momentan coordonator de implementare proiecte de inzestrare a diverselor institutii din Europa Centrala si de Est. Unul din proicte a vizat si dotarea cu ATV-uri speciale Arctic Cat - Roush a Politiei Romane de Frontiera. Pe latura sportiva: sporturi aeronautice (zbor cu motor, planorism, deltaplanism, parasutism), sporturi nautice (yachting, barci cu motor de viteza), sporturi tehnice (auto off road, moto-ATV rally raid). Cea mai recenta distinctie, Titlul de Campion National pe 2005 la Rally Raid, categoria Moto-Incepatori, participand cu un ATV Arctic Cat 400 4x4, proprietatea fabricantului Arctic Cat din Austria." Dan Popescu nu a fost un parinte iresponsabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate