Wan Ted Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 (editat) Trei mai vechi: Foarte frumoase, imi place mai ales cea cu coloana! Stephon: superbe culori. Editat Iulie 12, 2009 de Wan Ted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Cine trece vara asta prin Strasbourg se poate bucura in fiecare seara de un spectacol grandios de lumini, apa, lasere si artificii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 "Duminica 21 iunie 2009 la ora 20:00 Asociatia Umanista Romana va organiza un protest privind gravele restrictionari ale libertatii de exprimare si ale altor drepturi prin Codurile Penal si Civil care urmeaza sa fie adoptate luni 22 iunie 2009 prin asumarea raspunderii Guvernului." Intreg articolul se gaseste aici: http://www.secularhumanism.ro/index.php/la...8-protest-blitz Va rog cititi-l! Initial nici eu nu am vrut sa-l citesc. Nu ma intereseaza prea mult politica, codurile lor etc. dar cand am vazut doar cateva din codurile care se vor adopta am ramas masca Doar 2 exemple ar fi "Limitarile impuse libertatii de exprimare si altor libertati individuale prin interzicerea fotografierii unor persoane si a unor imobile proprietate privata." "Restrictionarea libertatii de exprimare si de opinie prin interzicerea folosirii numelui, imaginii, vocii sau asemanarii cu o alta persoana." Repet, nu sunt cu politica, dar am impresia ca astia(guvernul&co.) si-au cam luat-o in cap si-si bat joc de noi. Deja e prea de tot Cine poate/vrea sa mearga sa trimita un mail aici asociatiaumanista@gmail.com si sa aiba un aparat cu blitz. Anuntati si voi in stanga si-n dreapta daca vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Da' ce,numai in Arabia Saudita sa fie interzisa fotografierea?Sa fie si la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Aici, pe forum, mi s-a atras atentia ca micul meu creieras e in urma cu o luna. :laugh: Imi cer scuze! Am citit de mai multe ori mesajul(ca l-am pus in mai multe parti) si de fiecare data am citit iulie. Imi cer scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Cateva de saptamana trecuta ... Si da, accept orice fel de critici, ca majoritatea pozelor le-am facut stand culcata pe tot felul de suprafete ... Flocirica ... dupa ploicica Ciupercuta din iarba ... The green thing numit Vasile. Buburuzoiul in cautare de buburuza. Trandafirul din gradina vecinei Pufu` Multa buna-dispozitie M-a facut mama tamplar I M-a facut mama tamplar II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Buburuzoiul e un gandac de Colorado, si tocmai devoreaza cartofii din gradina! Bv, la mai mare! (dar ar fi o idee buna ca data vitoare sa reduci largimea pozelor la, sa zicem, 1024 de pixeli). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) cateva poze de saptamana aceasta si mai vechi Editat Iulie 14, 2009 de dark_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Buburuzoiul e un gandac de Colorado, si tocmai devoreaza cartofii din gradina! Bv, la mai mare! (dar ar fi o idee buna ca data vitoare sa reduci largimea pozelor la, sa zicem, 1024 de pixeli). Multumesc. In urmatoarele poze, voi tine cont de aceasta parere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 salutare tuturor am cateva fotografii aici: http://www.flickr.com/photos/adrianbercea sunt curios de parerea voastra, oricum, multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 frumoase, curate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 una mai veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 adrianbercea bune poze ! pot sa critic am lucrat in branse dar nu ma laud sant intradevar bune !! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 floare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 philippe bugalski in romania. sibiu, citroen , bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Fain rau panning-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Fain rau panning-ul! multam. eu ii zic " trecere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Vali Porcisteanu Mesaj completat Sibiu, PS3 Dabaca Mesaj completat Corectura: Dobarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Am vrut sa fac poze la muntii nostrii vazuti din avion, dar nu m-au lasat stewardesele sa fac poze... Le-am intrebat inainte sa ma asez pe scaun daca am voie sa fac poze pe geam si mi-au zis ca nu... Atunci de ce dracu' te mai lasa cu aparatul foto in avion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 erau invidioase ca nu voiai sa faci poze cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Am vrut sa fac poze la muntii nostrii vazuti din avion, dar nu m-au lasat stewardesele sa fac poze... Le-am intrebat inainte sa ma asez pe scaun daca am voie sa fac poze pe geam si mi-au zis ca nu... Atunci de ce dracu' te mai lasa cu aparatul foto in avion? ai gresit ca ai intrebat ! regula nr unu: intai faci poza si apoi intrebi daca ai voie ! bafta ! ps: oricum, hubloul e murdar si gros, dar merita incercat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Am vrut sa fac poze la muntii nostrii vazuti din avion, dar nu m-au lasat stewardesele sa fac poze... Le-am intrebat inainte sa ma asez pe scaun daca am voie sa fac poze pe geam si mi-au zis ca nu... Atunci de ce dracu' te mai lasa cu aparatul foto in avion? Pai eu zic sa schimbi tactica: -intai te urci pe munti. -pe urma faci poze de acolo de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) erau invidioase ca nu voiai sa faci poze cu ele. Mai, una nici nu merita trasa in poze, ca era urata si plinuta, dar cealalta... ai gresit ca ai intrebat !regula nr unu: intai faci poza si apoi intrebi daca ai voie ! bafta ! ps: oricum, hubloul e murdar si gros, dar merita incercat ! Am zis ca mai bine intreb decat sa am probleme. Oricum, mai incerc si la intoarcere, maine, poate am noroc. O sa "compun" o alta "poezie", poate ma lasa de data asta. Si hubloul nu era foarte murdar, mergeau facute poze. Pai eu zic sa schimbi tactica: -intai te urci pe munti. -pe urma faci poze de acolo de sus. Fost-am si prin muntii patriei, prin destule zone foarte frumoase (din pacate pe laptop nu am pozele care sa demonstreze asta, plus ca erau facute cu sapuniere, DSLR-ul il am de prea putin timp), dar acu s-a nimerit sa fiu deasupra lor. Editat Iulie 21, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Am zis ca mai bine intreb decat sa am probleme. Oricum, mai incerc si la intoarcere, maine, poate am noroc. O sa "compun" o alta "poezie", poate ma lasa de data asta. Si hubloul nu era foarte murdar, mergeau facute poze. Cel mai simplu nu mai intreba deloc. Eu am facut o gramada de poze din avion. Teoretic e mai bine sa ai aparatul oprit la decolare si aterizare (desi atunci sunt si insotitoarele de bord legate in centura si nu au cum sa te vada), dar in rest nu e nici o problema. Sa nu folosesti filtru de polarizare, ala nu se impaca deloc cu hubloul. Altfel, daca ai focalizarea corecta nu se prea vede murdaria de pe hublou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Cel mai simplu nu mai intreba deloc. Eu am facut o gramada de poze din avion. Teoretic e mai bine sa ai aparatul oprit la decolare si aterizare (desi atunci sunt si insotitoarele de bord legate in centura si nu au cum sa te vada), dar in rest nu e nici o problema. Sa nu folosesti filtru de polarizare, ala nu se impaca deloc cu hubloul. Altfel, daca ai focalizarea corecta nu se prea vede murdaria de pe hublou. In plus vezi sa nu fii intr-un Embraer (numai LOT zboara la noi cu Embraer). Nu poti face poze prin hublourile lor. Au un filtru de tot ra.h.atul care pacaleste senzorul si da numai alb. In principiu e voie sa faci poze in afara momentelor de aterizare si decolare, ai gasit tu una mai catolica decat papa sau erai intr-un in timpul unui bombardament secret. Cu ce companie zburai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate