xel Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 sa revenim la florile noastre..si sa mai motociclim ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 vreo 2 proaspete ......... si un macro Mesaj completat si o transformare B&W .... MOSULE M AI DAT PE SPATE CU BESTIA CARE ALEARGA DEMENTIAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albatros_călător Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Una cu micuța mea. O consider reuÂşită, în ciuda altor comentarii. ÂŞi o preferată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 a II-a nu e la sapanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albatros_călător Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Bârsana , lângă Săpânța. tot de acolo... a II-a nu e la sapanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 (editat) MOSULEM AI DAT PE SPATE CU BESTIA CARE ALEARGA DEMENTIAL atunci uite inca una .... La Panda Mesaj completat si ca sa imi dezvalui si eu latura feminina , cateva poze cu floricele picaturi de roua ........ The new generation clasa muncitoare in uzine pe ogoare Editat Aprilie 2, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Sticla de Borsec de apa plata mda...cam repede ghicit nu cumva ai tras cu ochiu si la tutorial? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 facuta azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 BMW Seria3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 mda...cam repede ghicit nu cumva ai tras cu ochiu si la tutorial? Posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Carinna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 (editat) BMW Seria3 foarte bune! prima ar fi mers un f mai mic, sa le scoti un pic in evidenta fata de fundal; in stanga... zona aia insorita pare supreaexpusa, as scapa de ea... a doua cropuita un pic mai la stanga, e cam mult spatiu liber "in spate" a treia la fel, as centra-o un pic, imi pare ca vrea sa iasa din cadru a patra as fi inversat rolurile "modelelor", cred ca masina neagra peste cea alba ar fi dat mai bine la restul nu am comentarii carcotase spor!! Editat Aprilie 5, 2011 de M a v e r i c k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 @MillionDollarBaby: E, parca se vede o imbunatatire la poze si mai putine plangeri legate de aparat, locatie sau altele. bv Incadrarea e cam "basic" totusi si cred ca daca lucrezi la ea se va vedea asta imediat in rezultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 foarte bune! prima ar fi mers un f mai mic, sa le scoti un pic in evidenta fata de fundal; in stanga zona aia insorita apre supreaexpusa, as scapa de ea... a doua cropuita un pic mai la stanga, e cam mult spatiu liber "in spate" a treia la fel, as centrao un pic, pare ca vrea sa iasa din cadru a patra as fi inversat rolurile "modelelor", cred ca masina neagra peste cea alba r fi dat mai bine la restul nu am comentarii carcotase spor!! La prima sunt de acord cu tine , la a doua nu am avut decât atât să cropuiesc din ea pentru că apărea mânerul de la maÂşina din care făceam poze ...a 3 a crede-mă că este perfectă aÂşa cum e ! fiecare poză făcută are mai multe cadre în original Âşi asta a ieÂşit cel mai bine ..bmw-ul negru are jantele mai mici , tocmai d-aia am pus-o pe asta albă prima ca să o poată scoate Âşi pe cealaltă mai mult în evidență . Mulțumesc ! Mesaj completat @MillionDollarBaby: E, parca se vede o imbunatatire la poze si mai putine plangeri legate de aparat, locatie sau altele. bv Incadrarea e cam "basic" totusi si cred ca daca lucrezi la ea se va vedea asta imediat in rezultate. Mai am Âşi momente bunicele Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Foarte frumoase pozele cu bmw-urile . Cea cu praful imi place cel mai mult si asta din ultimul post. In schimb nu imi place unde si-a pus proprietarul numarul de inmatriculare la Bmw-ul alb Mie mi se pare mai urat asa, plus ca acolo are si un radiator (intercooler-ul, daca nu gresesc) care nu trebuie acoperit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Mulțumesc . În legătură cu plăcuța de îmatriculare ...o să Âşi-o schimbe zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Scuze de off-topic ,dar care e treaba cu numerele astea cu W in fata? Am mai vazut si WSD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 inca un rand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 DE PE CAMP ADUNATE SI LA LUME DATE Mesaj completat SI UNA "BA...ROCA" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 BMW E60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 hahahha...numa' roackeri din aia satanisti sunt aici "pozari" de cimitire Trase pe film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabytsa Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Trase pe film mie imi plac...nu am foarte des ocazia sa vad poze pe film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Ce nevinovata e poza asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Daca au mai fost postate ... imi cer scuze . Oricum foarte bune ambele articole : http://fototutorial.wordpress.com/2011/04/01/cursuri-foto/ http://fototutorial.wordpress.com/2011/02/...-photo-cliches/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate