Cesar Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) la nimic, am zis eu ca foloseste la ceva? Multumesc! am zis ca e usor la modul ca citesti pe net una alta. Vezi... aici este problema. Informatii contradictorii, nu stii ce sa alegi. Poti sa alegi destept, un curs de pilotaj. Experienta + teorie valabila si viabila la pachet. Editat Noiembrie 20, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DPFy9rXCKoE La ce motociclete merge aplicata manevra asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Si mie mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Noroc c a scapat mana n gaz. De aplaudat si cu picioarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Material Didactic ... Willi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 i se trage de la "tunning" - aka ciorapu pus pe rezervorul de lichid de frana - aia a dezechilibrat mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Confirm ... Si eu am ciorap de ala ... si am avut voblaj ... Il scot .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AgGLZOjVA-Y&feature=player_embedded Tankslapper nasol, care stramba discurile. E o energie foarte mare in oscilatia aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bradu Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 intreb si eu...un telescop de ghidon nu ar rezolva problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 (editat) Orice motor poate intra in voblaj in anumite conditii... ma refer la oscilatiile de directie, intretinute, sau mai bine zis, "alimentate" de catre fortele generate de arcurile suspensiilor pe revenire, in general cand se forteaza la limita. Fenomenul depinde de multe variabile, cum ar fi setarea suspensiilor, unghiul furcii, distributia statica si dinamica a centrului de greutate... etc. Amortizorul de directie ajuta, insa nu face minuni. Am patit'o si eu de cateva ori, ultima data era s'o pun pe Meses, cand intr'o curba luata mai in forta am prins un damb pronuntat in asfalt care m'a aruncat in aer cativa cm... dupa care am "aterizat" cu furca o idee stramba. Pffffffffff... nu'mi doresc niciodata sa mai retraiesc senzatiile alea!!! Habar n'am cum si de ce m'am redresat, probabil noroc chior... Cum zicea si initiatorul topicului, voblajul poatea avea cauze "naturale" sau "artificiale". Unele motoare sunt predispuse la voblaj "natural" mai mult decat altele, in special cele ss... daca insa un motor are tendinta de a vobla constant, cel mai probabil sunt probleme tehnice care trebuie neaparat descoperite si rezolvate. Ride Safe! Editat Decembrie 4, 2012 de yo4hgx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 intreb si eu...un telescop de ghidon nu ar rezolva problema? Te ajuta ... Telescopul gatuie voblajul. Acum si cu telescop ai voblaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 telescopul Amortizorul de ghidon te ajuta in 99% din situatii. sunt patit. anu asta pana sa il schimb nu l-am verificat pe cel vechi. anu trecut cand am dat intrun crater cu motorul pur si simplu l-am spart. s-a dus pe....... mereu pe accelerare la denivelari simteam ca danseaza, cand l-am dat jos constat ca se auzea un fleoscait inauntru si observ ca imi prelinge ulei. am cumparat un Hyper Pro si l-am montat. diferenta e de la cer la pamant. nu am mai simtit nici urma de voblaj, ci doar cateva schitari care dispareau. mi se pare ca e un lucru care.....must have it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) confirm faptul ca un telescop cu mai putin ulei decat este necesar produce un voblaj urat ("ajutat" de vant), mai ales daca mobra are o aripa de cross, deci nu mai exista legatura aia care forteaza telescoapele sa lucreze impreuna Editat Aprilie 14, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 astept sugesti si ce parere aveti voi despre acest lucru ,azii mi sa intamplat si sa redresat singura cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 dai gaz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 dai gaz... Accelerezi usor daca ai unde... daca nu dumnezeu cu mila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Deci asa bagi 3 propozitii intr-una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 De preferat este sa previi (amortizor de ghidon), daca totusi se intampla sa vobleze poti redresa prin accelerare usoara + te tii cu forta de ghidon si incerci sa redresezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Nu franezi....ca o cam pui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Tragi de gaz, se descarca fata si se opreste din voblat. De fiecare data, mai putin atunci cand nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 astept sugesti si ce parere aveti voi despre acest lucru ,azii mi sa intamplat si sa redresat singura cred Avand in vedere ca ai venit sa regurgitezi in scris, cum te-ai priceput tu mai bine, inseamna ca s-a redresat ea singura si ai scapat. Acum ca e subiectul inchis, vreau sa intreb si eu de ce moderatorii nu iau masuri impotriva analfabetismului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Avand in vedere ca ai venit sa regurgitezi in scris, cum te-ai priceput tu mai bine, inseamna ca s-a redresat ea singura si ai scapat. Acum ca e subiectul inchis, vreau sa intreb si eu de ce moderatorii nu iau masuri impotriva analfabetismului? ....pentru ca ar fi o discriminare....ce ei nu "poate" sa se "egsprime"! Masurile se iau in familie, clasele primare, deja in clasa a 5-a este pierdut! LE...stai sa vezi scuze...am scris in fuga ....scriu de pe telefonul (fix)....se intelege...etc.... Editat Aprilie 17, 2013 de KOS36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Am inteles cer sfaturi de la ce-i cu experienta moto si primesc de la cei cu experienta in scris multumesc tuturor ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Voi cand spuneti sa accelereze, vorbiti din experienta sau din auzite? Am intalnit cazuri (inclusiv al meu) care voablajul a disparut prin frana(spate/motor). Intradevar frana fata nu prea are logica in cazul voablajului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate