Nashu' Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 D-zeu sa-l odihnesca ! M-am ingrozit cand am citit postul mai ales ca trec aproape zilnic pe acolo...intersectia aia de la parcul Carol e penala mai ales ca nu respecta nimeni regulile Aveti grija de voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Pacat de amandoi, dar parca mai mila mi-e de sofer. Pentru cei care zic ca "treaba mea daca port casca sau nu" uite ca asta e primul exemplu in care nepurtarea castii nu mai este doar "treaba motociclistului", ci ii distruge viata si celui care a fost la volan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Pai si martorii nu l-au impiedicat sa plece? Sau macar nu i-au retinut numarul? Cit despre lipsa castii ... nu zic nimic. Era bine sa o aiba, dar am mari indoieli ca un braincap ar fi facut ceva util. Condoleante, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giaredrose77 Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 moshulik, n-are de ce sa-ti fie mila de sofer, deoarece a fugit de la locul accidentului. daca ar fi oprit, ar fi chemat salvarea, l-ar fi dus la spital, etc, si n-ar fi fost eventual nici vina lui, atunci trebuia sa-ti fie mila de el. of... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Of Doamne... inca unul... Dumnezeu sa-l odihneasca Si totusi, chiar si pt 1 km, de ce naiba nu purta casca? Macar frigul i-ar fi fost un motiv suficient sa-si infasoare capul cu o integrala Cat despre sofer, nu are rost sa-l bagam si sa-l scoatem. Pentru asta exista dosar penal pt ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului. Cred ca omul si-a anulat planurile pt urmatoarele doua decade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Nu stiu daca a fost gasit deja sau doar identificat dar este un articol in Ziarul pe tema asta: Patronul mai multor saormerii din Capitala si a restaurantului Dines, situat in parcul Carol, a murit, vineri, intr-un accident rutier. Cornel Dines de 55 de ani se deplasa cu motocicleta pe strada Mitropolit Nifon cand a fost lovit de o Dacie, condusa de Cleante Kehaiaglu (55 de ani). Soferul masinii nu a respectat indicatorul cedeaza trecerea si l-a lovit in plin pe motociclist, care a decedat. Sursa: http://www.ziarulcn.com/article/aid/24776/...RT-IN-ACCIDENT/ Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PreciouS Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca! sper ca soferul sa platesca cu varf pentru neatentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 trist, f trist.... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 RIP. shi totushi, nu a fost retzinut numarul de inmatriculare? "accident motor B 90 CFA. Cred ca a murit cineva. Pe Racovita". RIP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 "accident motor B 90 CFA. Cred ca a murit cineva. Pe Racovita". RIP!!! Crezi ca mai putea sa fuga mortul cu motorul astfel incat sa fie nevoie sa-i retina cineva numarul ? Era vorba de numarul masinii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 fie-i tzarana ushoara... shi totushi "casca" , macar casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 (editat) RIP PS. Nu e normal sa iesi in trafic, pe motor fara casca... Editat Octombrie 25, 2005 de mike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 RIP PS. Nu e normal sa iesi in trafic, pe motor fara casca... .... crezi ca pe chopper poti sa mergi fara casca...ca in filme...dar realitatea e mortala! eu si pe chopper port integrala! mai sunt unii care se joaca cu viatza lor ...braincap! AVETI GRIJA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 Chestia cu casca e problema fiecaruia in parte.Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0nique Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 R.I.P. Varianta pe care am auzit-o eu de la un amic care a trecut pe acolo in momentul accidentului implica si o casca de chopper . Mi-a spus ca in momentul accidentului a vazut rostogolindu-se pe jos o casca si parea ca nu a fost legata. Cu toate ca ma indoiesc de eficienta unei asemenea casti, tot integrala te salveaza. Atat cat este posibil. Se poate ca motociclistul sa fi avut totusi casca dar nefiind prinsa a fost ca si fara ea. Insa nu stiam ca soferul vinovat a fugit de la locul accidentului, ceea ce este grav si sper ca legea sa il pedepseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Dumnezeu sa-l ierte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Pacat si e foarte cutremurator ceea ce s-a intamplat Noutati mai are cineva? Dumnezeu sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 saracu de el, acum ne dam seama cat de importanta este casca !din pacate se pare ca trebuie sa invatam doar din accidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 (editat) Se poate ca motociclistul sa fi avut totusi casca dar nefiind prinsa a fost ca si fara ea. Daca e vorba de braincap...nu cred ca ar sta pe cap fara sa fie prinsa . Daca ai braincap si te apleci nitzel sau faci o mishcare busca e posibil sa cada oricat de fixa ar fi plus ca e deranjant sa mergi in trafic, cu casca neprinsa . Daca tipul ar fi avut braincap cred ca era conshtient ca ii va pica. Eu tind sa cred ca nu a avut deloc....totushi e cam tarziu pentru discutziile astea. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! ...iar altzii sper sa invetze ceva de aici... Editat Noiembrie 8, 2005 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VOIKUNEN Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Dumnezeu sa-l ierte! Poate fii cool sa nu porti echipament de protectie. Dar costa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate