Drog' Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Salutare, si de abia astept sa va cunosc vara asta pe cat mai multe dintre voi. p.s. Eu eram mai , m-a vazut o tara intreaga numai eu nu m-am vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 Vuuuuuuuuummmm! Sunt Cornelia (24), din Bucuresti. Desi am permisul de 2 ani, dragostea pentru motociclete de peste 5, pana acu' nu am condus decat vreo 100 km, un Minsk fiindu-mi partener. Daca pana acum m-am multumit cu locul din spate, pe care l-as accepta cu placere in continuare, de la toamna sper sa fac un cuplu frumos cu o Honda. Toate bune si poate ma luati si pe mine la o plimbare, asa de mila....si o sa ma revansez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edo86 Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Buna, Sunt Edo din Sf.gheorghe ,am 19 ani si ador la nebunie motocicletele de cand ma stiu.din pacate inca nu am motocicleta ,numai permis cat A(si pe care am obtinut imediat dupa ce am implinit 18 ani.am avut ocazia sa conduc motociclete numai de cateva ori(etz,kawasaki 500) dar sper ca in curand o sa conduc propria mea "bijuterie"!pana atunci admir motocicletele celorlalti si sunt fericita daca pot fi pasagera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Aprilie 12, 2005 Share Postat Aprilie 12, 2005 Salut! Eu sunt Iuliana am 20 ani si sunt din Bucuresti...Din pacate inca nu pot sa vb despre motorul meu pt ca inca nu-l am dar sper ca pana in vara se va rezolva acasta problema pt ca ma gandesc foarte serios la posibilitatile de a face rost de bani...Wish me luck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Buna, sunt Gabi si tocmai m-am intors de la a 2-a ora de condus motocicleta.Am 21 ani shi sunt din Bucuresti si inca nu am motor dar promit sa-mi cumpar imediat ce-mi iau permisul.Am examenul pe 10 Mai shi sper sa-l iau din prima avand cunostintele proaspete ( numai ce mi-am luat B-ul de curand ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Haideti sa ma prezint si eu: ma numesc Cristina si sunt din Bucuresti. Am 22 de ani si permis de 1 an. In vara dupa licenta imi voi achizitiona si eu in sfarsit o motocicleta( nu stiu ce va fi, depinde de buget).Va doresc asfalt uscat tuturor si bafta celor care acum sustin examenul de permis. Sa ne vedem sanatoase pe strazi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Haideti sa ma prezint si eu: ma numesc Cristina si sunt din Bucuresti. Am 22 de ani si permis de 1 an. In vara dupa licenta imi voi achizitiona si eu in sfarsit o motocicleta( nu stiu ce va fi, depinde de buget).Va doresc asfalt uscat tuturor si bafta celor care acum sustin examenul de permis. Sa ne vedem sanatoase pe strazi!!! Da' o poza cu tine nu pui si tu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 na ca m-ai prins. nu am nici una cu mine cat de cat recenta, dar o sa incerc sa rezolv problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 uite si o poza cu mine de anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Auci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Un piramidon, Navarro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Chill out Lieutenant! At ease! P.S. Bine ati venit fetelor. Asfalt uscat si o vara placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 cri... cri... cri... oops am uitat sa inchid gura ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Cri,ai grija cand apari pe la vreo intrunire sa ai multe protectii...nu stii niciodata cu "hienele"astea mici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 Nu m-am prins cum apar shi yo ca membra in loc de membru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 15, 2005 Autor Admin Share Postat Aprilie 15, 2005 Nu m-am prins cum apar shi yo ca membra in loc de membru te prezinti si pui poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 @cri: cand te vedem pe la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cri Postat Aprilie 15, 2005 Share Postat Aprilie 15, 2005 @cri: cand te vedem pe la arc? cand ma intorc in tara, in primul rand... si apoi as prefera sa vin pe moto proprie si nu cu masina dar abia astept.o sa ne vedem curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carcotash_shef Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 salutare, eu sunt anca, sotia lui $ilver, nu am permis cat.A inca dar avem o fetita de 1 an si jumatate (acesta este motivul pentru care nu am inca permis cat.A) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bittermoon Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Good morning, lume Aici Ankutza, inca fara permis si motor, dar cu mari sanse de realizare anul asta (zise ea, cu speranta in ochisori...). Citesc de mult forumul si incerc sa-mi fac curaj sa postez, si cum se apropie festivalu` de la ploiesti, am zis ca nu se mai poate. Subsemnata o sa fie acolo, pregatita sa "cucereasca lumea". (apropo, daca citeste cineva din craiova si merge, pm me.. de abia astept). Ce sa va mai zic ? aproape 19 ani, multe vise in cap, cam aeriana de felul meu si innebunita dupa motoare de tot felul. Cam atat.. restul, ne vedem / auzim / fugarim pe forum si la intalniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Good morning yourself Si sa ai bafta, sa-ti iei carnet si motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Buna...imi pare rau ca m-am prezentata atat de tarziu dar stiti cum e niciodata nu-i prea tarziu. Ma numesc Alexandra si locuiesc intr-un micut orasel numit Onesti dar cel mai important lucru consider ca este pasiunea mea nebuna pentru motoare. Nu am inca o motocicleta a mea dar sper sa o am in curand. Permisul cat de curand ca doar a,m doar 19 ani...Bine v-am gasit!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Si poza mea of course...sa ma vada lumea ca nu ma ascund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 soory era prea mare...nu incape...mai caut altadata...ceao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 ahaaaaa......deci te ascunzi! kiddding.....bine ai venit pe forum si bafta la achizitionarea permisului. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate