ReluOlaru Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Viorele, Te calc cit de curind. A 25 Dan Rosca ( Poate-l iau si pe Relu Olaru cu mine) Salut pe toti, Chiar ne dorim tare mult, atit eu cit si Cristi sa ne revedem si vom veni unde hotariti voi. Doru, Vio & restul, ne vedem cit de curind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Salut pe toti,Chiar ne dorim tare mult, atit eu cit si Cristi sa ne revedem si vom veni unde hotariti voi. Doru, Vio & restul, ne vedem cit de curind Ia uite Domne, mai traieste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin25de Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Salut pe toti,Chiar ne dorim tare mult, atit eu cit si Cristi sa ne revedem si vom veni unde hotariti voi. Doru, Vio & restul, ne vedem cit de curind Hai Relule sa te vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReluOlaru Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Vineee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vvyo Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Daca esti A 25 si mai mult , faci parte din AMOVERO esti in drum spre mare sau vii in Bucuresti (expoziti, saloane auto-moto) ai cazare gratuit , siguranta motorului si un peisaj de nota 10 ,ca pentru veterani, bautura din partea casei. iar pentru pescuit treb sa ai rime sau vermusi. asfalt uscat. 0761663826 viorel ( doru adi, gabi nepotu, mircea, bogan ,relu, tibi si sandu chioru, sorin, maciuca etc nu mai asteptati invitatii speciale venitiiiiiiiiii.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Veteranii se mai duc si la intruniri,stiati?Uite-asa m-am regasit cu Nicu cel cu BMW 1200 LT din Dolj si cu celalat tip din Vatra Dornei cu LT-ul visiniu...tocmai la Timisoara!Chiar daca intrunirea nu a fost o reusita,avind multe puncte slabe in organizarea ei,chiar daca vremea nu a tinut cu motociclistii si drumurile sint asa cum le stim cu totii,macar am reusit sa ne revedem intr-un cadru organizat si ne-am simtit bine! In ultima poza,la mijloc,incadrata de mine si sotia mea,se afla cea mai virstnica posesoare de categoria A pe care am cunoscut-o acum vreo 27-28 ani,doamna Stefania Cana,motociclista cu acte in regula din 1958.Mi-a povestit cum ca in 1958 erau doar 4 (patru) motociclete in toata Timisoara,dintre care un Ij ii apartinea sotului dinsei,regretatul Col. Costel Cana.La intrunire a venit cu masina,dar asta nu o impiedica sa fie si la virsta ei o infocata admiratoare a motocicletelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Ia uite Domne, mai traieste. Salutare ! chiar traieste Relu ! si chiar f.bine ! ne-am vazut zilele trecute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Salutare ! chiar traieste Relu ! si chiar f.bine ! ne-am vazut zilele trecute ! Stiu, era doar o gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Veterani Activi, haideti la un Garmisch. La Garmisch Partenkirchen este intalnirea BMW intre 3 si 5. 07. Sa plecam pe 1 si ajungem in zona pe 2 seara. 1600 km. Sponsorizez pe cei cu A> 40. Este timpul scurt. Voi face si un topic cu deplasarea aceasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Nimeni nu mai are nimic de zis sau toata lumea este in concediu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Nimeni nu mai are nimic de zis sau toata lumea este in concediu ? As fi zis eu ceva la oferta lui Constantin de sponsorizare a deplasarii la Garmisch pentru cei cu peste 40 de ani de A: poate sa mai tina oferta valabila inca 14 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelub Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 salutam intanlirea a fost faina sper sa ne intanlim si in septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelub Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 tartarul a fost si este biker nelu, vatra dornei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 da frumos ceea ce vad dar si altii trebuie sa comenteze nu doar sa vada hai oricine chiar toti batrinii au plecat in concediu? dar si cei tineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Lipsa amatori. Am plecat singur la Garmisch. Pe 1. 07 Buc - Arad. Pe 2. 07 Arad - Muenchen - Garmisch - Oberamstetten, 1100 km, cu ploaie. Vibra roata fata si pe 3. 07 m-am dus la Innsbruck si am schimbat cauciucul fata. Sambata 4. 07 cu Pompi, Ninel ( veteran), Vlad si alti juni la Intalnirea BMW. Fara taxa intrare. Mii de motociclete, Germania, Franta, Italia. Duminica inapoi la Arad. Luni, cam obositor Arad - Buc. Poza cu cel mai varstnic motociclist al nemtilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Poza cu cel mai varstnic motociclist al nemtilor. Pe "nenea" l-am pozat si eu anul trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Pe "nenea" l-am pozat si eu anul trecut... si ce varsta are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 si ce varsta are 78 ani, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Lipsa amatori. Am plecat singur la Garmisch. Pe 1. 07 Buc - Arad. Pe 2. 07 Arad - Muenchen - Garmisch - Oberamstetten, 1100 km, cu ploaie. Vibra roata fata si pe 3. 07 m-am dus la Innsbruck si am schimbat cauciucul fata. Sambata 4. 07 cu Pompi, Ninel ( veteran), Vlad si alti juni la Intalnirea BMW. Fara taxa intrare. Mii de motociclete, Germania, Franta, Italia. Duminica inapoi la Arad. Luni, cam obositor Arad - Buc. Poza cu cel mai varstnic motociclist al nemtilor. * EXCELENT! stiu de eveniment, as vrea sa ajung la Garmish macar o data, ...n-am avut ocazia pana acum. Poate am sa te insotesc peste cativa ani, cand imi voi permite sa tin mai mult de o motocicleta. A doua va fi cu siguranta motor boxer a la votre! P.S: veteranul neamt ar trebui pus in rama! tot respectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 Lipsa amatori. Am plecat singur la Garmisch. Pe 1. 07 Buc - Arad. Pe 2. 07 Arad - Muenchen - Garmisch - Oberamstetten, 1100 km, cu ploaie. Vibra roata fata si pe 3. 07 m-am dus la Innsbruck si am schimbat cauciucul fata. Sambata 4. 07 cu Pompi, Ninel ( veteran), Vlad si alti juni la Intalnirea BMW. Fara taxa intrare. Mii de motociclete, Germania, Franta, Italia. Duminica inapoi la Arad. Luni, cam obositor Arad - Buc. Poza cu cel mai varstnic motociclist al nemtilor. Toate stima si sincere felicitari, domnule profesor ! Intentionez sa schimb streetfighter-ul meu actual si sa revin la "un cardan"... Oricum, chiar daca raman cu "ascutitoarea", sper ca la proxima ocazie sa va onorez invitatia. Sa fim sanatosi si sa auzim numai de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Am trecut si noi pe acolo, dar nu ne-am intalnit. Pt iubitorii de BMW-uri, o poza cu dedicatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker Nelu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Pe "nenea" l-am pozat si eu anul trecut... Si eu l-am pozat anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Sper ca nu s-a uitat de intalnirea din septembrie. Drumuri uscate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Pt iubitorii de BMW-uri, o poza cu dedicatie. multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Salut pe toti,Chiar ne dorim tare mult, atit eu cit si Cristi sa ne revedem si vom veni unde hotariti voi. Doru, Vio & restul, ne vedem cit de curind arza-te-ar terciu pe mate ... si pe tine si pe frac-to va mai numarati printre mobristi? ia sa vedem de stii cine te apostrofeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate