a_diaconu Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Salutare baieti. Dupa vreo 6 luni de asteptat am reusit sa-mi cumpar si eu modelul de motocicleta dorit, VFR 800 FI RC46. Numele meu este Alin, locuiesc in Bucuresti si sunt pasionat de motociclete. Am avut in cap mai multe modele de motociclete, mentionez ca sunt incepator si am permisul din luna iulie, dar inima m-a indrumat tot spre VFR. Motocicleta am achizitionato weekend-ul acesta din Suceava si o sa ramana la socrul meu in orasul Pascani, intr-un garaj, pana-n primavara. Este un Vfr 800 fabricatie 1999, are anvelope Michelin dot 08.2010 schimbate in toamna anului 2011, in toamna a primit ulei motul 300V, filtre, bujii si chit de lant, ITP valabil pana-n 14.09.2014. A fost cazuta pe partea dreapta dar a fost schimbata carena. Cel de la care am luato aduce masini la comanda din germania, Edi il cheama si e un tip super de gasca, iar motocicleta a achizitionato de la un prieten caruia ia adus un VFR1200(un domn Dan din Suceava cu Un VFR 1200 daca-l cunoaste cineva), dorind s-o opreasca pt el dar a luat decizia ca in primavara sa se stabileasca definitiv in Germania. Sper sa ma bucur de ea si sa nu regret alegerea facuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali800k Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Salutare baieti. Dupa vreo 6 luni de asteptat am reusit sa-mi cumpar si eu modelul de motocicleta dorit, VFR 800 FI RC46. Numele meu este Alin, locuiesc in Bucuresti si sunt pasionat de motociclete. Am avut in cap mai multe modele de motociclete, mentionez ca sunt incepator si am permisul din luna iulie, dar inima m-a indrumat tot spre VFR. Motocicleta am achizitionato weekend-ul acesta din Suceava si o sa ramana la socrul meu in orasul Pascani, intr-un garaj, pana-n primavara. Este un Vfr 800 fabricatie 1999, are anvelope Michelin dot 08.2010 schimbate in toamna anului 2011, in toamna a primit ulei motul 300V, filtre, bujii si chit de lant, ITP valabil pana-n 14.09.2014. A fost cazuta pe partea dreapta dar a fost schimbata carena. Cel de la care am luato aduce masini la comanda din germania, Edi il cheama si e un tip super de gasca, iar motocicleta a achizitionato de la un prieten caruia ia adus un VFR1200(un domn Dan din Suceava cu Un VFR 1200 daca-l cunoaste cineva), dorind s-o opreasca pt el dar a luat decizia ca in primavara sa se stabileasca definitiv in Germania. Sper sa ma bucur de ea si sa nu regret alegerea facuta. acelasi model si an de fabricatie am si eu ,sa il stapinesti sanatos eu sunt multumit cum se comporta .asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 acelasi model si an de fabricatie am si eu ,sa il stapinesti sanatos eu sunt multumit cum se comporta .asfalt uscat Multumesc Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Bine ai venit printre VFR-isti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Multumesc stely_yoo Bine ai venit printre VFR-isti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorp28 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Intr-un final nu mai trebuie sa vi pe jos joia la parcul Carol. BRAVO!! Salutare baieti. Dupa vreo 6 luni de asteptat am reusit sa-mi cumpar si eu modelul de motocicleta dorit, VFR 800 FI RC46. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Asa e Tudor. Si voi aveti o contrubutie la alegerea acestui model. Abia astept sa vina primavara si sa ne-ntalnim la Carol. A ta in ce stadiu mai este? Intr-un final nu mai trebuie sa vi pe jos joia la parcul Carol. BRAVO!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 am mari sanse sa parchez altceva in primavara langa voi la Carol, logik daca ma mai primitzi cu altceva ....dar docamdata nu ma pronuntz pana la proba contrarie "God bless Romenia" dar vreau in Africa si firar mama iei de zapadda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 11, 2012 Admin Share Postat Decembrie 11, 2012 ST1300? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 (editat) DAAAAA !! ti`am povestit eu ceva data trecuta la Bv cand ne`am cunoscut si sincer ....de cand m`am dat cu motorul ala parca am inebunit ) in fine toate planurile pana acum decurg bine si sper ca o sa o tin in continuare asa dar cum spuneam nu ma pot pronunta pana nu am jucaria in mana Editat Decembrie 11, 2012 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Te primim smok3 si cu pan-ul am mari sanse sa parchez altceva in primavara langa voi la Carol, logik daca ma mai primitzi cu altceva ....dar docamdata nu ma pronuntz pana la proba contrarie "God bless Romenia" dar vreau in Africa si firar mama iei de zapadda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 11, 2012 Admin Share Postat Decembrie 11, 2012 Aia da mobra..sa te ajute Dumnezeu sa-ti iasa apele! Daca reusesti ne vedem cind incepe sezonul, poate facem un schimb, sa vad si eu ce poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 DAAAAA !! ti`am povestit eu ceva data trecuta la Bv cand ne`am cunoscut si sincer ....de cand m`am dat cu motorul ala parca am inebunit ) in fine toate planurile pana acum decurg bine si sper ca o sa o tin in continuare asa dar cum spuneam nu ma pot pronunta pana nu am jucaria in mana There`s no replacement for displacement , hee )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 (editat) DA facem cu ceea mai mare placere dar fara pasager ( le lasam acasa) ca apoi poate ii vine vre`o ideea ca ii place mai mult BMW`ul sau ca e mai comfortabil ) Editat Decembrie 12, 2012 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Azi am profitat de cele aproape 7 grade si am iesit sa dezmortesc bateria. Am plecat "pana la paine" si am sfarsit facand aproape 200 km. Placerea lipseste aproape cu desavarsire si pana in vara voi evita sa mai ies ( ). Sincer, m-as plimba si in garaj doar ca sa pot sa o aud cum urla prin toba aia Viper. Anu' care vine primeste mai mult ca sigur, odata cu noul kit de lant,o foaie spate un pic mai mare. Vreau un pic mai multa agresivitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 cine doreste cine pofteste pm me... nu astea din poza, pot face orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 cine doreste cine pofteste pm me... nu astea din poza, pot face orice cine doreste cine pofteste pm me... nu astea din poza, pot face orice cine doreste cine pofteste pm me... nu astea din poza, pot face orice Acestea sunt stickerele si rimurile mele. Arata foarte bine in realitate iar alex lucreaza foarte bine. Acum astept sa treaca sarbatorile si apoi sa o vopsesc galbena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Craciun fericit si multa bucurie si sanatate alaturi de cei dragi tuturor posesorilor de VFR si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Asemenea, sa aveti parte de liniste, sanatate si succese in noul an. Si nu uitati, vara se poarta vfr ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Se poarta si iarna dar bu pe gheata si zapada. Iarna trecuta mi-am facut veacu cu mobra prin C-ta (se uita lumea la mine ca la Mosu'). Sarbatori Fericite si Un A Nou Bun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Srabatori fericite si kilometrii fara nr !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Sarbatori fericite tuturor si sa ne vedem cu bine in primavara! Poate facem anul viitor o intalnire a VFR-istilor la nivel de tara. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Sounds like a good idea Merry Christmas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Craciun fericit tuturor alaturi de cei dragi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 si eu va doresc craciun fericit tuturor si un an nou fericit.si mai am o intrebare de vara:oare cata benzina consuma aproximativ un vfr de 750cm pina in franta ?intrebare adresata celor care au mai facut traseul asta .eventual un pret estimativ dus intors numai pt benzina.este o intrebare pt perioada de iarna pt ca vad ca va plictisiti mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate