kappy666 Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Hello I had no problems with the motorcycle the engine is running perfectly. it consumes about half a liter of oil at 1000km.ori a gresit, ori nu stie engleza( oricum nu prea stie) ori asta e consumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Greseala mea..dar si asa, 0,5 / 1000?! Oricum, e normal, in ce conditii... sau ma reorientez Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Eu zic sa te reorientezi. Modelele de pana in 2014 schimbau uleiul la 6000. Alea de dupa la 10000 (parca). Dar si asa, in 6000km, bagi 3 litri. La ce sa mai schimbi uleiul? Mie personal mi se pare mult chiar si pentru unul model pre2014, chiar daca il tragi de mustăți rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Da, daca mergi tare cu ea, peste 170km/h, constant, consuma ulei. Chiar si mai mult de 0,5l la 1000 km. Vorbesc de motoarele de 1000 cmc, nu stiu la cele de 650. In limitele vitezei normale, hai sa-i zicem legale, nu ar trebui sa consume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Hello I had no problems with the motorcycle the engine is running perfectly. it consumes about half a liter of oil at 1000km.ori a gresit, ori nu stie engleza( oricum nu prea stie) ori asta e consumul Daca tot se voteaza ... Intreaba-l detaliat. Eu sunt sigur ca e 0.5 la 10000 km ... nu i-a iesit numarul de zero-uri din prima . bafta, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Păi de ce verifici nivelul uleiului înainte să pleci la plimbare?! Verifici, completezi dacă e nevoie. Și a mea consumă dacă mă dau la accelerație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 La un motor cu tolerantele vstromului un consum de 0,5 la 1000km in conditia in care dai in ea e chiar putin. Am completat si mai mult la unele. E important si ce ulei foloseste. Daca a bagat sintetic papa mult. Ala semi il consuma mai putin. Nu e neaparat o problema. Ar ajuta mult un test de compresie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 0.5L/1000km mi se pare foarte mult....in felul asta ,completand,la revizie nici nu mai trebuie sa schimbi uleiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Aha. Ca mzeria se consuma si ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Nu se consuma, se transforma. :) In alta dezordine de idei, am aflat ca e un nene prin Piatra care face tapiterii auto, dar si moto. Asa ca ii voi face o vizita, vreau sa imi puna niste spuma de cca 1-1,5 cm, apoi material aderent + rezistent la apa. Va tin la curent cu evolutia lucrurilor, daca va intereseaza. Inca ceva: unde se pot gasi saibe de cupru? Am nevoie de cateva pentru busonul de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 (editat) La mine! Cu tot cu ulei si filtru Editat Martie 30, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Am apucat deja sa cumpar pachetul complet de revizie, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 La mine! Cu tot cu ulei si filtru Nu stiam ca ai asa ceva, ca iti cumparam si o saiba azi , alaturi de ulei si filtru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 (editat) Aveam doar de 12mm, alea de 14 (care sunt din Al si nu Cu, desi e acelasi producator) au venit dupa tine Oricum nu stiu de cat e busonul la Aprilia ta... Dar daca n-ai schimbat inca uleiul treci cand ai drum si iti dau. Editat Martie 30, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Daca nu va suparati, lasam vanzarile pentru alt topic? Hai sa il lasam pe asta pentru Vstrom! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sică37 Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Toate schimburile realizate, reglat ca la carte, placute noi, bujii noi, furca servisata ! Multumesc Fabio, toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Drumuri bune nenea si fara incidente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenharleyd Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 ma, sunt de vis valvele alea de la ricor. transforma total suspensia fata - dintre toate "prostiile" cumparate pana acum cred ca au adus cea mai mare imbunatatire la moto. am folosit ulei de furca motul sintetic 5w (ei recomanda amsoil 5W). comparativ: AMSOIL Viscosity @40C = 15.7 with viscosity index = 210 Motul Factory Light Fork 5w 18 121 Motul Factory Light/Medium 7.5w 24 130 Salutare. Pana la urma cu te-ai inteles cu Motul 5w? Din specificatii nu pare chiar la fel ca Amsoil, dar caut de turnat si nu gasesc pe la noi. Pentru montaj ai avut probleme semnificative, sau a fost "plug'n'play" dupa instructiunile de la Ricor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Salutare. Pana la urma cu te-ai inteles cu Motul 5w? Din specificatii nu pare chiar la fel ca Amsoil, dar caut de turnat si nu gasesc pe la noi. Pentru montaj ai avut probleme semnificative, sau a fost "plug'n'play" dupa instructiunile de la Ricor? Salut, Sincer nu mai tin minte la care ulei am ramas ... oricum poti sa testezi si 2.5W de la Motul care are vascozitate la 40C - 15mm2/s si e foarte aproape de amsoil 5W. Sunt plug and play ... se monteaza sub arcuri cu valva in sus, inaltimea coloanei de aer se masoara cu ele in ulei. Acolo era doar o chestie pe care oricum o inveti dupa primul bagat de ulei - daca vrei sa amorsezi telescopul si sa scoti tot aerul trebuie sa faci acele curse cu tija. Daca faci cursele alea dupa ce montezi valvele - o sa te chinui un pic ca trece uleiul greu prin valve. Eu faceam intai cursele alea ca sa amorsez telescopul (sa nu mai iasa bule de aer), montat valvele si apoi masurat/corectat inaltimea coloanei de aer. foarte faine valvele! stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenharleyd Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Foarte multam. Abia astept sa le vad montate . Pana la urma am gasit si variante sa comand AMSOil, asa ca o sa merg direct pe solutia recomandata. Cum ziceam, abia astept, dar mai am fo 2-3 saptamani pana vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Amsoil gasesti la Just Motors. Eu de-asta folosesc la miarul nou, in motor. Foarte multam. Abia astept sa le vad montate . Pana la urma am gasit si variante sa comand AMSOil, asa ca o sa merg direct pe solutia recomandata. Cum ziceam, abia astept, dar mai am fo 2-3 saptamani pana vin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Bine, daca mai exista Just Motors, ultima data cand am vorbit cu ei aveau ceva probleme cu sediul... » Post actualizat in 05 Apr 2018 09:26Daca are cineva nevoie de o aparatoare de maini OEM, doar dreapta, care sa se potriveasca pe un VStrom 650 2012-2016, am eu una de dat, moka. E zgariata cu simt de raspundere, dar macar e intr-o bucata, poate foloseste cuiva pana face rost de bani pentru un set nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 (editat) Scuze, greseala. Zgariata am si eu. Editat Aprilie 5, 2018 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Macar e stanga, sa facem un set? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Macar e stanga, sa facem un set? ))) Nu Stanga e buna. Dreapta e zgariata si la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate