wagnererik20 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Buna, Va rog sa ma ajutati cu o informatie ,unde gasesc coltare pentru cutii de aluminiu ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wagnererik20 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Asa arata in prima zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 tot la harea! ce dracu face cele mai rezistente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wagnererik20 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Nu am facut la harea, este la mine in atelier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Sunt foarte curios daca dl. Harea le face acum si rezistente la apa. Eu am cumparat de la el si de fiecare data cand da o ploaie, ma trezesc cu apa inauntru. Si asta dupa ce m-am intors cu ele la refacut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 tot la harea! ce dracu face cele mai rezistente ! Posibil să da, posibil să nu. Din ce-am pipăit, nu se ridică la nivelul calităţii sau a rezistenţei celor confecţionate de HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Sunt foarte curios daca dl. Harea le face acum si rezistente la apa. Eu am cumparat de la el si de fiecare data cand da o ploaie, ma trezesc cu apa inauntru. Si asta dupa ce m-am intors cu ele la refacut... poti sa-ti cumperi si o barca mica pe care s-o pui in cutii ...si tii bagajele in barcuta si in ale mele a intrat putina apa dar cred ca a intrat pe la sistemul de prindere montat de mine si care probabil nu este etans pe la suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Am lazile de d-l Harea si nu am avut nici o problema pana in momentul in care am reusit un derapaj de toata pomina si am dat cu vaca de gresie la sarbi . Am o mica deformare la marginea pe care etanseaza capacul , de la acel incident si sper sa gasesc o varianta sa pot sa indrept marginea . In afara de asta , nimic de reprosat . La nivel de protectie , pot sa spun ca lazile au salvat piciorul pasagerului si fara ele probabil ca ar fi fost alte urmari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smire Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 poti sa-ti cumperi si o barca mica pe care s-o pui in cutii ...si tii bagajele in barcuta si in ale mele a intrat putina apa dar cred ca a intrat pe la sistemul de prindere montat de mine si care probabil nu este etans pe la suruburi Ha ha, da, este o idee. Nu intra asa de multa apa, insa este neplacut sa trebuiasca sa bag totul in pungi de plastic. Si nu am adus nici o modificare la ele sau sa fi cazut... De rezistente, se vede ca sunt, nu am indoiala. Dar cum de cazaturi ma pot feri, de ploaie mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Ha ha, da, este o idee. Nu intra asa de multa apa, insa este neplacut sa trebuiasca sa bag totul in pungi de plastic. Si nu am adus nici o modificare la ele sau sa fi cazut... De rezistente, se vede ca sunt, nu am indoiala. Dar cum de cazaturi ma pot feri, de ploaie mai greu. Data viitoare ia-ti de la HD. Eu am vazut cutii cazute facute de ei in care nu intra apa. » Post actualizat in 23 Jul 2015 11:32 Buna, Va rog sa ma ajutati cu o informatie ,unde gasesc coltare pentru cutii de aluminiu ? ? Poti sa dai un tel tot la HD, poate-ti dau câteva. Din ceea ce stiu si Konvoi cumpăra tot de la ei coltarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Am ratacit putin pe site la Heavy Duties si am ramas impresionat de prezentare si de noile lazi laterale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Ha ha, da, este o idee. Nu intra asa de multa apa, insa este neplacut sa trebuiasca sa bag totul in pungi de plastic. Si nu am adus nici o modificare la ele sau sa fi cazut... De rezistente, se vede ca sunt, nu am indoiala. Dar cum de cazaturi ma pot feri, de ploaie mai greu. da jos sistemul de prindere si baga silicon. cred ca pe acolo intra. de la spalatorie desi a dat ala cu jetul calumea pe la capac , nu a intrat apa deloc deci sunt etanse la capac. referitor la producatorii autohtoni ....eu am preferat cutiile de la Bogdan pentru ca balamalele de la HD sunt din plastic! (SW Motech au la fel ) la cutiile lui Bogdan capacul se da in lateral si poti sa-l folosesti si ca masuta la nevoie si in plus faptul ca se deschid in lateral te ajuta daca ai un topcase mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 da jos sistemul de prindere si baga silicon. cred ca pe acolo intra. de la spalatorie desi a dat ala cu jetul calumea pe la capac , nu a intrat apa deloc deci sunt etanse la capac. referitor la producatorii autohtoni ....eu am preferat cutiile de la Bogdan pentru ca balamalele de la HD sunt din plastic! (SW Motech au la fel ) la cutiile lui Bogdan capacul se da in lateral si poti sa-l folosesti si ca masuta la nevoie si in plus faptul ca se deschid in lateral te ajuta daca ai un topcase mai mare. HD balamale de plastic????? Eu zic să te mai uiți odată. Nici cele vechi, nici cele noi, care BTW au niște super balamale, nu au plastic în ele. Referitor la topcase, părerea mea este, că cei cărora le sunt insuficiente 2 cutii + topcase sau rolbag, poate ar trebui să-și ia un jep, în loc de mobră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Insuficiente 2 cutii + topcase mediu sau 2 cutii + topcase mare ? Eu l-am luat pe cel mai mare, pentru a intra ambele căşti în el, împreună cu două cutii HD de 52L, primul model, şi pot deschide capacele cutiilro în lateral (interior) fără să mă incomodeze topcase-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 HD balamale de plastic????? Eu zic să te mai uiți odată. Nici cele vechi, nici cele noi, care BTW au niște super balamale, nu au plastic în ele. Referitor la topcase, părerea mea este, că cei cărora le sunt insuficiente 2 cutii + topcase sau rolbag, poate ar trebui să-și ia un jep, în loc de mobră. la swmotech sigur sunt din plastic din pozele de pe site-ul lor si pentru ca seamana foarte bine cu cele de pe trax-uri mie mi s-au parut din plastic...dar poate gresesc (mea culpa) http://www.heavyduties.ro/panniers/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 Nu cred că gresesti, eu mă gândeam la incuietori. [mea culpa] Nu imi aduca minte cum sunt balamalele dar ar putea fi de plastic. Oricum e iluzia sigurantei la orice sidecase, daca cineva e motivat desface in 30 de sec orice sidecase. Bineinteles nu pe sest si in vazul lumii, dar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 27, 2015 Share Postat Iulie 27, 2015 Oricum e iluzia sigurantei la orice sidecase, daca cineva e motivat desface in 30 de sec orice sidecase. Bineinteles nu pe sest si in vazul lumii, dar .... de asta mi-am dat si eu seama dupa ce le-am luat. atunci mi-am pus intrebarea...dar nu mai bine imi luam genti textile ca oricum daca vrea cineva sa ti le sparga oricum nu se chinuie prea mult daca stie ce sa faca de asta nici nu le incui cand le las goale ) sa le deschida sa vada ca sunt goale si poate nu-l intereseaza mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Salut Bogdan, Cat costa un scut pentru V-STROM 1000 k7? (am crashbar givi) De asemenea, ma poti ajuta cu highway pegs? (Imi plac f mult cele de la www.enduroguardian.com) http://shop.enduroguardian.com/HWY-pegs-for-all-Adventure-bikes-HWY-1.htm Multumesc, Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 la swmotech sigur sunt din plastic din pozele de pe site-ul lor si pentru ca seamana foarte bine cu cele de pe trax-uri mie mi s-au parut din plastic...dar poate gresesc (mea culpa) http://www.heavyduties.ro/panniers/ Treaba e că poți să opta pentru incuietoare cu cheie pe ambele părți ... fără balamale .... și dai jos direct capacu fără să ai probleme la topcase sau alte chestii de genu ăsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Cutii 110 L pt echipament alpinism utilitar si 44 L pt moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Cutii 110 L pt echipament alpinism utilitar si 44 L pt moto. ce faine sunt ce dimensiuni are cea de 110l? si pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 700x420x420. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Am ratacit putin pe site la Heavy Duties si am ramas impresionat de prezentare si de noile lazi laterale . am fost de mai multe ori la ei in atelier si recomand cu incredere fac o treaba buna si de calitate.recomand cu cea mai mare incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 (editat) Am luat si eu o pereche de coburi de la HD. Ieri le-am primit. Sunt bine lucrate calitativ, dar mai au de lucrat la partea de finisaj. Este lasata bavura la tabla, se observa si se simte mai mult la capac. Risti sa te tai la degete cand manevrezi capacul. In rest sunt multumit. Am recomandat lui Alecu sa aiba in vedere finisarea bavurilor. Editat Decembrie 12, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Si @bogdan harea produce lucruri de buna calitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate