georgem Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 La metrou Basarab (pe Calea Grivitei) nu e bine? Vezi www.stayfit.ro. Acolo am inceput si eu de 2 saptamani, si imi place. Am reusit sa castig 1 - 1.5 Kg pana acum (am 1.89 inaltime si acum 2 saptamani aveam 69.5 Kg). Prima saptamana am facut exercitii la toate aparatele, ca sa le invat, si dupa primele 2 zile m-am ales cu o febra la bicepsi de nu puteam intinde mainile. Apoi in week-end si saptamana asta am facut exercitii pe grupe de muschi si probabil o sa continui asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Suna foarte bine. Multumesc George pt pont. Am sa ajung pe la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 La metrou Basarab (pe Calea Grivitei) nu e bine? Vezi www.stayfit.ro. Acolo am inceput si eu de 2 saptamani, si imi place. Am reusit sa castig 1 - 1.5 Kg pana acum (am 1.89 inaltime si acum 2 saptamani aveam 69.5 Kg). Prima saptamana am facut exercitii la toate aparatele, ca sa le invat, si dupa primele 2 zile m-am ales cu o febra la bicepsi de nu puteam intinde mainile. Apoi in week-end si saptamana asta am facut exercitii pe grupe de muschi si probabil o sa continui asa. 1-1.5 kg pun pe mine sau slabesc intr-o zi Nu este un exemplu bun. Acum depinde si ce vrei de la sala, dar cel mai important e felul in care mananci. Cauta pe net si fa-ti o 'dieta' (impropriu spus) calumea, care sa te ajute sa obtii ce vrei. Cand eram mai ciutan (si chiar si anul trecut cand nu aveam timp) si mancam prost tot trageam la sala si degeaba. Acum de 2 luni am reluat sala la intensitate maxima, cu mancat zilnit de 5-6-7 ori pe zi (nu mananc cantitati mari) si deja a crescut forta considerabil si am inceput sa si pun pe mine (Kg in jur de 90-92, ma mentin, asa am de cativa ani, cu o exceptie cand am vrut sa vad in cat timp ajung la 100 si dupa sa vad cat reusesc sa scad pana sub 90 - toata treaba facuta doar din alimentatie, fara sala si a durat in jur de...2 luni si vreo 3 saptamani). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 bravo, felicitari....cat timp a durat trecerea de la 105 la 67kg?....pe aici pe forum, cred ca esti primul culturist cu acte...restul facem miscare doar pentru propiat sanatate si un tonus bun! Iti cer un sfat...de vreun an am inceput sa mananc aproape 100% natural, doar carne pe gril, oua, legume, salate....cu mici exceptii, un gratar la 2 saptamani asa, ceva covriji cand si cand....de atunci am renuntat si la fumat. Am reusit sa urc de la 72 la vreo 85kg, am pus destula masa musculara, am un tonus mai bun, insa nu reusesc sa fac acel abdomen de reviste.....o fi de la bere? cardio fac cam o data pe sapt (fotbal, scari sau alergare). Merci, numai bine! Salut, Pentru a avea un abdomen de revista trebuie sa respecti odata dieta, cat mai low on carbs, pleci de la o cantitate de X pana ajungi la o cantitate de 0, proteina cat mai sus in organism, apoi tre sa ai in vedere efectuarea exercitiilor de tip cardio in fiecare zi, minim 30 minute pana la 120 per antrenament, de luat in considerare apoi sunt si diureticele, ca sa poti scoate apa din organism ( atentie insa la ce apelezi ca sa nu dai in altele dupa aia ) si in cele din urma si aproape cel mai important : odihna. Cat despre bere, cred ca esti de acord cu mine ca nu are ce cauta in dieta/alimentatie/necesarul zilnic, fie cu sport sau fara sport, daca vrei un fizic armonios Spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 ce suplimet termogen ati recomanda pe arderea grasimilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 ce suplimet termogen ati recomanda pe arderea grasimilor? Ce suplimente iti trebuie tie mah pentru arderea grasimilor? Treci la sala, ia si tu niste L-carnitina asa ca sa te ajute cu un efect Placebo si treci la cardio! Iar cand mergi cu motoreta da-i si tu mai tare, mai inclin-o, arzi la calorii si asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Ce suplimente iti trebuie tie mah pentru arderea grasimilor? Treci la sala, ia si tu niste L-carnitina asa ca sa te ajute cu un efect Placebo si treci la cardio! Iar cand mergi cu motoreta da-i si tu mai tare, mai inclin-o, arzi la calorii si asa! burta`i burta nene...sala bagam...alegat bagam..dar vroiam sa accelerez arderea grasimilor abdominale...sincer sa fiu nu ti`ar strica si tie niste miscare ) o sa planga mobra sub tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 ce suplimet termogen ati recomanda pe arderea grasimilor? Frate, nu mai cautati calea usoara...supliment pentru arderea grasimilor, iti zic eu.Dieta calumea, munca multa in sala si odihna.Ia si L-Carnitina daca te incalzeste cu ceva desi e pistol cu apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Frate, nu mai cautati calea usoara...supliment pentru arderea grasimilor, iti zic eu.Dieta calumea, munca multa in sala si odihna.Ia si L-Carnitina daca te incalzeste cu ceva desi e pistol cu apa... munca`n sala nu e pt slabit..d`aia alerg...vroiam doar ceva sa accelerez procesu daca tu slabesti cand bagi bicepsi eu nu`ti mai zic masinutza de popcorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Nu frate, slabesti din alimentatie.Scoate carbo de tot din alimentatie si mananca multe proteine, caloriile tinele undeva la 1300-1500/zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 (editat) burta`i burta nene...sala bagam...alegat bagam..dar vroiam sa accelerez arderea grasimilor abdominale...sincer sa fiu nu ti`ar strica si tie niste miscare ) o sa planga mobra sub tine ha,ha,la mine acum e varianta fit, am avut si cu 20kg mai mult. Doar ca ma duc la sala doar 1 data pe saptamana, cam putin. http://www.cristianm...cut-animal-cuts Cand am auzit ca astea iti cresc temperatura si iti maresc numarul de batai ale inimii ca sa arda calorii am zis ca nu e cazul. Vorbe din popor zic ca Lipo6 ala ar fi miezul. Editat August 22, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 1-1.5 kg pun pe mine sau slabesc intr-o zi Nu este un exemplu bun. Acum depinde si ce vrei de la sala, dar cel mai important e felul in care mananci. Cauta pe net si fa-ti o 'dieta' (impropriu spus) calumea, care sa te ajute sa obtii ce vrei. Mi se intampla si mie sa am diferente si de 1 Kg intre diverse momente ale zilei, dar aici ziceam de 1 Kg (sau 1.5 Kg) real castigat, constatat prin mai multe cantariri (am cantar electronic acasa). Castig foarte greu in greutate, si dau foarte usor jos. Cand am fost in Germania sa-mi iau motocicleta in Aarilie, in 3 zile cat am fost pe drum am pierdut 4 Kg, desi n-am rabdat de foame. Cu odihna in schimb am stat mai prost. Ce sa vreau... Sa ajung la 80-85 Kg si sa ma mentin acolo, si bineinteles sa arat bine proportionat. Forta mai mare sigur o sa am, deja observ niste rezultate (pot face exercitii cu greutati mai mari decat cu 2 saptamani in urma). In legatura cu alimentatia, am introdus masa de dimineata (cereale cu 300 ml de lapte, inainte nu mancam niciodata dimineata, doar beam o cana mare de cafea), si mananc mai mult la pranz si seara. Si simt ca imi este foame, uneori la mai putin de o ora dupa masa de pranz. Seara mai mananc din cand in cand si spaghete Barilla sau De Cecco, desi nu sunt un mare fan al pastelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciuprun Cosmin Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Nice, ce ai bagat? Depinde la ce faci referire , steroizi niciodata , suplimente nutritive am bagat multe , Aminoacizi, proteine, carbohidrati, vitamine, minerale, creatina si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 ha,ha,la mine acum e varianta fit, am avut si cu 20kg mai mult. Doar ca ma duc la sala doar 1 data pe saptamana, cam putin. http://www.cristianm...cut-animal-cuts Cand am auzit ca astea iti cresc temperatura si iti maresc numarul de batai ale inimii ca sa arda calorii am zis ca nu e cazul. Vorbe din popor zic ca Lipo6 ala ar fi miezul. am luat in primavara o cutie de cuts si una de m-stak nu prea le`am simtit si efectul termogen nu l`am sesizat...chiar daca sufar de caldura mereu...sunt prea multe pastile in plicurile alea te plictisesti cat stai sa le iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciuprun Cosmin Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 M- stack este mai mult pentru marirea nivelului de testosteron iar cuts este pentru slabit. Daca faci cardio si chiar si la antrenamentul cu greutati se va simti diferenta decat daca nu ai lua. Vei transpira mai mult si vei avea mai multa energie. Ca sa le simti efectul maxim termogenicele se iau cu un regim alimentar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Depinde la ce faci referire , steroizi niciodata , suplimente nutritive am bagat multe , Aminoacizi, proteine, carbohidrati, vitamine, minerale, creatina si altele. Fara steroizi, pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 in putina mea experienta cu sala am ajuns la concluzia ca nu merita sa dai banii pe suplimente si alte prafuri, de steroizi nu mai vorbesc. daca vrei sa faci performanta ok, dar iti trebuie bani seriosi, alimentatie corespunzatoare si o disciplina de fier. natural e cel mai bine, la nivel amator cum sunt eu, si te si tine cel mai mult, ca de aia ii zice natural. cel mai greu lucru la sala ?! sa te tii de ea. si tractiunile la ceafa cu prindere larga pt spate. si berea. si tigarile. program: luni - piept + abdomen marti - spate + umeri joi - biceps + triceps picioare nu fac ca am avut si am probleme cu glezna dreapta, tendinita. dar sunt ok, nu sunt Johnny Bravo, habba - habba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 ÂŞi cu umerii vei avea probleme,dacă mai continui cu tracțiunile la bară la ceafă. E un exercițiu care poate foarte uÂşor face mai mult rău decât bine. Eu am pățit o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 ÂŞi cu umerii vei avea probleme,dacă mai continui cu tracțiunile la bară la ceafă. E un exercițiu care poate foarte uÂşor face mai mult rău decât bine. Eu am pățit o. Mare prostie ai grait maestre....orice exercitiu executat prost poate duce la accidentari. Daca tu ai patit o accidentare la umar facand tractiuni la ceafa inseamna ca ai lucrat extrem de gresit, si daca nu ai corectat greseala la timp, aceasta a dus la agravare. In consecinta, invatati in primul rand sa executati miscarea corect, nu va aruncati in greutati mari, intotdeauna va conta calitatea si nu cantitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciuprun Cosmin Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 (editat) Fara steroizi, pe bune? FARA STEROIZI !! Legat de exercitii , sa tineti fiecare cont de biomecanica lui . Spre exemplu daca va uitati la profesionisti cum executa o sa vi se para gresit dar fiecare isi adapteaza executia dupa constructia lui. Sfatul meu este sa va luati un instructor personal daca aveti posibilitatea iar daca nu , sa va documentati cel mai bine din revistele de specialitate ca pe net sunt foarte multi atotstiutori care nu au nici 5 luni de sala Editat August 28, 2012 de Ciuprun Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 (editat) Exercitiile trebuie in primul rand sa fie executate CALITATIV si dupa cantitativ(de greutate vorbesc).6 repetari facute corect fac cat 20 facute gresit. Editat August 28, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Forma exercitiilor trebuie sa fie corecta cat de cat , e adevarat, dar eu nu am vazut pe nimeni sa fac muschi si sa execute repetari cu greutati mici dar super-corect. De cand stiu eu salile asta doar cei care lucreaza cu greutati mari (pentru nivelul fiecaruia) fac progrese vizibile, chiar daca mai triseaza miscarea, se mai ajuta la ultimele repetari s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Forma exercitiilor trebuie sa fie corecta cat de cat , e adevarat, dar eu nu am vazut pe nimeni sa fac muschi si sa execute repetari cu greutati mici dar super-corect. De cand stiu eu salile asta doar cei care lucreaza cu greutati mari (pentru nivelul fiecaruia) fac progrese vizibile, chiar daca mai triseaza miscarea, se mai ajuta la ultimele repetari s.a.m.d. Da, corect dar pana si ei primele repetari le executa corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Legat de exercitii , sa tineti fiecare cont de biomecanica lui . Spre exemplu daca va uitati la profesionisti cum executa o sa vi se para gresit dar fiecare isi adapteaza executia dupa constructia lui. foarte adevarat. omul asta stie ce spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Ca tot veni vorba de biomencanica exercitiior ... analizeaza tu articulatiile umarului si poti vedea cat de anormala este miscarea la aceste execitii (tractiuni la ceafa) si dupaia da tu verdictul. Si poate ne spui si care sunt avantajele tractiunii la ceafa fata de cele la piept sa vedem daca merita... ??? Cat despre greutati e ceva greu de controlat, cand esti in sala dai tot ce poti ... evident trebuie sa-ti cunosti limitele dar asta putin o pot face . Hai sus cu shake'u ! Mare prostie ai grait maestre....orice exercitiu executat prost poate duce la accidentari. Daca tu ai patit o accidentare la umar facand tractiuni la ceafa inseamna ca ai lucrat extrem de gresit, si daca nu ai corectat greseala la timp, aceasta a dus la agravare. In consecinta, invatati in primul rand sa executati miscarea corect, nu va aruncati in greutati mari, intotdeauna va conta calitatea si nu cantitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate