Sari la conținut

Culturism si fitness

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

Da.Eu unul prefer sa pun masa apoi sa ma definesc.Misto vascularizare, ai bagat ceva farmacie sau natural?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da.Eu unul prefer sa pun masa apoi sa ma definesc.Misto vascularizare, ai bagat ceva farmacie sau natural?

natural.

Sunt prea vascularizat de fel, mie nu imi place, pentru ca se umfla si mai tare de atat la unele exercitii, in special la brate, si atunci deranjeaza, imi desfac manusile si imi scutur bratele..

Editat de gixxxer
Link spre comentariu

Hmm, nu am luat Tribulus dar aveam intentia, m-am luat cu altele.Tribulus am inteles ca iti mareste secretia de testosteron, deci rau nu prea are cum sa-ti faca.Am un prieten care a luat si a zis ca lui i s-a parut bun dar nu a fost mare smecherie.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

daca vrei sa nu asimileze noapte in timpul somnului,incearca sa nu mananci pana crapi,si incearca sa mananci cu 3-4 ore inainte de culcare,ca sa aibe si stomacul ala timp sa digere ce ai papat,si nu mai ai treaba de nicio asimilare de grasimi,iar daca faci sala si vrei sa depui masa musculara,mancarea e cam egala cu zero,pentru ca tot ce mananci aproape dai la antrenament si abea te mentii,si aici intervine problema suplimentelor

nunununu, nu e ok deloc :nono: (cel putin pt masa musculara) . MANCAREA ESTE EGALA CU TOT ,NU CU 0 . prima data e mancarea ,apoi SUPLIMENTUL :peace:

Link spre comentariu

• 1 month later...

E ok cu 5-6 mese, dar sa fie consistente, multa proteina si multi carbo. La sala e de ajuns de 4 ori pe saptamana, antrenamente simple cu execitii de baza si greutati moderate spre grele. Pastreaza lucrurile cat mai simple in sala, axeaza te pe exercitii cu bara si ganterele, lasa deoparte aparatele un timp, evita exercitiile de izolare un timp si incearca sa te odihnesti cat mai mult, fara alte eforturi mari in afara de sala, in special aerobice (deci fara fotbal etc). Poti incerca un mass gainer sau un concentrat proteic bun, un complex multivatimin si multimineral si o creatina buna. Succes!

Link spre comentariu

E ok cu 5-6 mese, dar sa fie consistente, multa proteina si multi carbo. La sala e de ajuns de 4 ori pe saptamana, antrenamente simple cu execitii de baza si greutati moderate spre grele. Pastreaza lucrurile cat mai simple in sala, axeaza te pe exercitii cu bara si ganterele, lasa deoparte aparatele un timp, evita exercitiile de izolare un timp si incearca sa te odihnesti cat mai mult, fara alte eforturi mari in afara de sala, in special aerobice (deci fara fotbal etc). Poti incerca un mass gainer sau un concentrat proteic bun, un complex multivatimin si multimineral si o creatina buna. Succes!

Ai uitat ce-i mai important: rabdare de chinez batran...

Editat de mianmar23
Link spre comentariu

Cum reusiti sa va mentineti psihicul la locul lui si sa trageti serios - dupa munca (dupa orele 18 sa zicem)? Eu randament as avea de dimineata, dar naiba, nu pot din cauza programului. Iar seara cand scap de la munca, parca sunt praf. Cu tot cu mancare la pachet, vitamine, stuff, degeaba. La un momentdat mergeau niste energizante+energizant la plic de la redis, insa uneori aveam probleme cu somnul din cauza asta... Ceva sfaturi?

Link spre comentariu

N.O. XPLODE 2.0 si iti vine cheful destul de repede. plus ca o cutie iti ajunge vreo 2 luni, in functie de numarul de antrenamente pe zi.

1 singur antrenament pe zi, de atat am timp deocamdata...

Mersi de sugestie, o sa incerc in curand!

Link spre comentariu

Cum reusiti sa va mentineti psihicul la locul lui si sa trageti serios - dupa munca (dupa orele 18 sa zicem)? Eu randament as avea de dimineata, dar naiba, nu pot din cauza programului. Iar seara cand scap de la munca, parca sunt praf. Cu tot cu mancare la pachet, vitamine, stuff, degeaba. La un momentdat mergeau niste energizante+energizant la plic de la redis, insa uneori aveam probleme cu somnul din cauza asta... Ceva sfaturi?

O să citez dintr-un clip motivațional - "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

La sală nu te duci că te obligă cineva, la sală te duci dornic să te depășești pe tine de săptămâna trecută, să devii mai bun, mai rapid, mai puternic (Daft Punk - Harder Better Faster Stronger). Trebuie să te simți câștigător pe plan psihologic, identifică-ți cu adevărat scopul datorită căruia te duci la sală CHIAR DACĂ ai muncit ca nebunul toată ziua. Scopul ăla individual face diferența dintre tine care ești la sală și Mitică care după muncă s-a oprit să-și procure un alt fel de six pack și s-a dus să se îmbete în fața blocului.

Cu cât ești mai obosit, cu atât trage mai puternic :whip: . Să vezi dup-aia somn liniștit și meritat :D

Link spre comentariu

1 singur antrenament pe zi, de atat am timp deocamdata...

Mersi de sugestie, o sa incerc in curand!

imi cer scuze, ma refeream la numarul de antrenamente pe saptamana. o cutie are 50 de seriviri, deci iti ajunge pentru 50 de zile de antrenament.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Culturism si fitness