INT6 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Da.Eu unul prefer sa pun masa apoi sa ma definesc.Misto vascularizare, ai bagat ceva farmacie sau natural? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Da.Eu unul prefer sa pun masa apoi sa ma definesc.Misto vascularizare, ai bagat ceva farmacie sau natural? natural. Sunt prea vascularizat de fel, mie nu imi place, pentru ca se umfla si mai tare de atat la unele exercitii, in special la brate, si atunci deranjeaza, imi desfac manusile si imi scutur bratele.. Editat Martie 10, 2013 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 De "Coltii babii" sau "Tribulus terestris " se stie ceva din propria experienta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Hmm, nu am luat Tribulus dar aveam intentia, m-am luat cu altele.Tribulus am inteles ca iti mareste secretia de testosteron, deci rau nu prea are cum sa-ti faca.Am un prieten care a luat si a zis ca lui i s-a parut bun dar nu a fost mare smecherie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 (editat) O sa merg eu,de saptamana viitoare,ca stau chiar "peste drum" +1 poate ne vedem pe acolo Pagina de facebook Crossfit Romania: https://www.facebook.com/CrossfitClubRomania Editat Martie 31, 2013 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 eu ma duc la sala ca sa sara catelele pe mine la vara. am auzi ca muschii tine loc de echipament de protectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 eu ma duc la sala ca sa sara catelele pe mine la vara. am auzi ca muschii tine loc de echipament de protectie. spune sincer, erai baut cand ai scris asta ? Incerci un troll ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 spune sincer, erai baut cand ai scris asta ? Incerci un troll ? troll.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpt towlie Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 daca vrei sa nu asimileze noapte in timpul somnului,incearca sa nu mananci pana crapi,si incearca sa mananci cu 3-4 ore inainte de culcare,ca sa aibe si stomacul ala timp sa digere ce ai papat,si nu mai ai treaba de nicio asimilare de grasimi,iar daca faci sala si vrei sa depui masa musculara,mancarea e cam egala cu zero,pentru ca tot ce mananci aproape dai la antrenament si abea te mentii,si aici intervine problema suplimentelor nunununu, nu e ok deloc (cel putin pt masa musculara) . MANCAREA ESTE EGALA CU TOT ,NU CU 0 . prima data e mancarea ,apoi SUPLIMENTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 e cineva de aici cu experienta de +5 ani in culturism?sau sa fie instructor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 la ce iti trebuie ajutor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 un program pentru ectomorfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Pentru un ecto care vrea sa puna kilograme e mai important programul de (supra)alimentatie decat cel de antrenament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 mananc de 5-6 ori pe zi si am inceput sa merg la sala incerc sa le fac cu cap, dar imi trebuie si un program adecvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 E ok cu 5-6 mese, dar sa fie consistente, multa proteina si multi carbo. La sala e de ajuns de 4 ori pe saptamana, antrenamente simple cu execitii de baza si greutati moderate spre grele. Pastreaza lucrurile cat mai simple in sala, axeaza te pe exercitii cu bara si ganterele, lasa deoparte aparatele un timp, evita exercitiile de izolare un timp si incearca sa te odihnesti cat mai mult, fara alte eforturi mari in afara de sala, in special aerobice (deci fara fotbal etc). Poti incerca un mass gainer sau un concentrat proteic bun, un complex multivatimin si multimineral si o creatina buna. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 merci mult pentru sfaturi! la sala merg luni-miercuri-vineri iar marti si joi alergat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 citeste mai din urma..sunt niste postari f bune ptr genul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) E ok cu 5-6 mese, dar sa fie consistente, multa proteina si multi carbo. La sala e de ajuns de 4 ori pe saptamana, antrenamente simple cu execitii de baza si greutati moderate spre grele. Pastreaza lucrurile cat mai simple in sala, axeaza te pe exercitii cu bara si ganterele, lasa deoparte aparatele un timp, evita exercitiile de izolare un timp si incearca sa te odihnesti cat mai mult, fara alte eforturi mari in afara de sala, in special aerobice (deci fara fotbal etc). Poti incerca un mass gainer sau un concentrat proteic bun, un complex multivatimin si multimineral si o creatina buna. Succes! Ai uitat ce-i mai important: rabdare de chinez batran... Editat Iunie 16, 2013 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 merci mult pentru sfaturi! la sala merg luni-miercuri-vineri iar marti si joi alergat Tocmai ti-a spus fara sporturi aerobice. De ce alergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Cum reusiti sa va mentineti psihicul la locul lui si sa trageti serios - dupa munca (dupa orele 18 sa zicem)? Eu randament as avea de dimineata, dar naiba, nu pot din cauza programului. Iar seara cand scap de la munca, parca sunt praf. Cu tot cu mancare la pachet, vitamine, stuff, degeaba. La un momentdat mergeau niste energizante+energizant la plic de la redis, insa uneori aveam probleme cu somnul din cauza asta... Ceva sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 N.O. XPLODE 2.0 si iti vine cheful destul de repede. plus ca o cutie iti ajunge vreo 2 luni, in functie de numarul de antrenamente pe zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Salut,a luat cineva pana acum Pret Pronutrition Xplode Plic?Daca da,cum vi se par? Am 7 luni de sala. As vrea sa le combin cu total mas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 N.O. XPLODE 2.0 si iti vine cheful destul de repede. plus ca o cutie iti ajunge vreo 2 luni, in functie de numarul de antrenamente pe zi. 1 singur antrenament pe zi, de atat am timp deocamdata... Mersi de sugestie, o sa incerc in curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Cum reusiti sa va mentineti psihicul la locul lui si sa trageti serios - dupa munca (dupa orele 18 sa zicem)? Eu randament as avea de dimineata, dar naiba, nu pot din cauza programului. Iar seara cand scap de la munca, parca sunt praf. Cu tot cu mancare la pachet, vitamine, stuff, degeaba. La un momentdat mergeau niste energizante+energizant la plic de la redis, insa uneori aveam probleme cu somnul din cauza asta... Ceva sfaturi? O să citez dintr-un clip motivațional - "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". La sală nu te duci că te obligă cineva, la sală te duci dornic să te depășești pe tine de săptămâna trecută, să devii mai bun, mai rapid, mai puternic (Daft Punk - Harder Better Faster Stronger). Trebuie să te simți câștigător pe plan psihologic, identifică-ți cu adevărat scopul datorită căruia te duci la sală CHIAR DACĂ ai muncit ca nebunul toată ziua. Scopul ăla individual face diferența dintre tine care ești la sală și Mitică care după muncă s-a oprit să-și procure un alt fel de six pack și s-a dus să se îmbete în fața blocului. Cu cât ești mai obosit, cu atât trage mai puternic . Să vezi dup-aia somn liniștit și meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 1 singur antrenament pe zi, de atat am timp deocamdata... Mersi de sugestie, o sa incerc in curand! imi cer scuze, ma refeream la numarul de antrenamente pe saptamana. o cutie are 50 de seriviri, deci iti ajunge pentru 50 de zile de antrenament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate