rdarogeorges Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 (editat) Initiez si eu un topic in formul de accidente. Am vazut azi cam pe la ora 23 pe Lascar Catargiu o motocicleta de politie trantita in spate la o masina care uda strada/flori, multe masini si motociclete de politie in jur si evident multimea. Nu am vazut ambulanta. Sper ca riderul sa fie bine. Sanatate si insanatosire grabnica rider-ului, George Editat August 23, 2010 de rdarogeorges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Accidentul s`a intamplat la victoriei spre romana chiar in fata la cladirea unde e orange la parter , cand am trecut eu inca nu venise salvarea , era pe jos..constient din cate am vazut , acuza dureri de spate si avea niste rani pe fata , dupa 2 minute a venit salvarea si l`au imobilizat pe targa..am ramas asa pentru ca era foarte multa lume in jur si oamenii de la salvare nu putea sa lucreze , accidentul nu stiu cum s`a petrecut , am vazut o urma de franare , in urma masini care uda florile pe mijloc, era apa..probabil a alunecat si a intrat in spatele cisternei , moto destul de sifonat. M`a mai socat faza in care zicea lumea ca venise doi sau trei boschetari si l`au buzunarit (asa oameni sa existe, of romanica..) ..unu era pe jos acolo il prinsese baietii si ii acorda niste bataie pana au venit politisti..in rest nu stiu ce sa va spun , ii doresc insanatosire grabnica domnului politist.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 am vazut o urma de franare , in urma masini care uda florile pe mijloc, era apa..probabil a alunecat si a intrat in spatele cisternei , Poate cu ocazia asta se va termina odata cu pishetoarele astea care uda asfaltul degeaba. Sanatate motoristului si bine i-au facut boschetarului, daca eram eu acolo il puneam cu gura pe bordura si-i saream pe cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Bikerul era in misiune, avea semnale luminoase aprinse si viteza. Stim foarte bine cata apa lasa in urma cisternele si cat de vechi sunt incat abia li se vad stopurile. Cisterna era oprita, se udau florile. Motopolitistul a venit in viteza, a vazut tarziu obstacolul, a franat pe udatura si a alunecat in masina. E la spital, teafar, doar cu cateva rani. Multa sanatate lui! In general, la astfel de accidente, nimeni nu zice nimic de cisterne, se da amenda bikerului ca nu circula corespunzator. Poate acum se va ridica putin problema udatului aiurea si a blocarii unei benzi de circulatie fara a se semnaliza corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Am patit-o si cu cisternele lu' peste cu smegma aia lunecoasa, dar si de vreo 2 ori cu politisti care se credeau captain planet (e drept ca nu pe motociclete) E greu de stabilit vinovatia asa din 2 vorbe. TOTUSI, sa-l buzunareasca boschetarii in buricul targului la Victoriei...da-o naibii de treaba, nici in cea mai jegoasa si inapoiata tara din lume nu cred ca ar fi posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobozauru Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 "politie trantita in spate la o masina care uda strada" ... "in fata la cladirea unde e orange la parter" .."oamenii de la salvare nu putea sa lucreze" ... "M`a mai socat faza in care zicea lumea ca venise doi sau trei boschetari" ... "il prinsese baietii si ii acorda niste bataie" Clar pentru toata lumea? Sanatate motociclistului!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) sanatate motopolitistului. cat despre faza cu boschetarii care buzunaresc un politist cazut pe mijlocul drumului, in miezul capitalei, refuz sa cred. da-o in ccat de treaba. Editat August 24, 2010 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Am patit-o si cu cisternele lu' peste cu smegma aia lunecoasa, dar si de vreo 2 ori cu politisti care se credeau captain planet (e drept ca nu pe motociclete) E greu de stabilit vinovatia asa din 2 vorbe. TOTUSI, sa-l buzunareasca boschetarii in buricul targului la Victoriei...da-o naibii de treaba, nici in cea mai jegoasa si inapoiata tara din lume nu cred ca ar fi posibil. Poate ala...boschetarul, cauta telefonul sau statia omului sa cheme ajutor...Culmea ar fi, chiar sa il buzunareasca. Sanatate accidentatului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Sa speram ca isi vor da seama ca exista si mobre pe strazi nu numai conserve si o sa ne mai scuteasca cu vrajeala aia de "spalat" strazile... si poate si de "plasticutele" alea dintre sensuri care aduc banutu gros la un "descurcaret". Sanatate bikerului si data viitoare... flip-upul inchis va rugam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 groaznic...cu pisetoarele astea....poate se va reglementa si sistemul asta de curatenie stradala si udatul florilor Sanatate motopolitistului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Ciumpalacii astia uda mereu,la orice ora,chiar daca a plouat cu putin timp inainte.Nu stiu daca ati vazut in drumul taberei au facut niste stropitori care uda singure copacii,dar nu la radacina,ci de la varf in jos.Mergi linistit si odata sare ca un gheizer,la cativa metri,dupa care bineinteles urmeaza balta de rigoare pe asfalt,pt. ca nu nimereste copacul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Anu' trecut un prieten si-a facut praf motorul si odata cu el a mai avariat si cateva masini dupa ce a dat in rond la Alba Iulia de o banda si jumatate scufundata in ulei...La politie a primit clasicul sictir si amenda aferenta pt ca n-a adaptat viteza la conditiile oferite de tarisoara noastra( ) si dupa ceteva ore s-au deranjat niste neni de la primarie care au inchis curculatia si au facut curatenie... Asta e RRomania si asta ne ocupa tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Pacat! Si pe mine ma enerveaza prostia aia de udat pe jos...am observat ca acum mai nou uda seara - sa mai opreasca din reisarii de seara... Romania frate! Sa traim bine! Eu tot zic - romanului pana nu-i ajunge latzul la gat nici nu se da jos din pom...civilizat si conform cu legea nu faci nimic cu petitii si alte prostii. Ar trebui blocate cacaturile alea de masini cu orice pret. Sunt multi care isi paradesc oase si pielea de pe ei din cauza bezmeticilor de la primarie. Nu demult - in urma cu ceva timp - ziceau astia ca au primit de la forul european ca suntem o tara murdara si ca spalatul strazilor ar trebui facut cu sampoane si uscat dupa aceea. Tare as vrea sa vad cand se va intampla asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macho Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Reportaj: http://stirileprotv.ro/video/un-politist-a...izarii/60441615 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 din ce vad in filmare `vacuta` avea ABS. nu am abs, am mers cu abs si tocmai aici era farmecul sa intri pe frana tare de la uscat la ud fara sa faci buba. sanatate multa omului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeriu balint Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Pacat! Si pe mine ma enerveaza prostia aia de udat pe jos...am observat ca acum mai nou uda seara - sa mai opreasca din reisarii de seara... Romania frate! Sa traim bine! Eu tot zic - romanului pana nu-i ajunge latzul la gat nici nu se da jos din pom...civilizat si conform cu legea nu faci nimic cu petitii si alte prostii. Ar trebui blocate cacaturile alea de masini cu orice pret. Sunt multi care isi paradesc oase si pielea de pe ei din cauza bezmeticilor de la primarie. Nu demult - in urma cu ceva timp - ziceau astia ca au primit de la forul european ca suntem o tara murdara si ca spalatul strazilor ar trebui facut cu sampoane si uscat dupa aceea. Tare as vrea sa vad cand se va intampla asta. Corect ! Suntem singura tara unde se face astfel de "curatenie". Nici macar in Bulgaria (ca ne place sa-i credem mai naspa decat noi) nu am vazut tasnitori pe roti ca la noi. Daca mai cad 2-3 politisti poate se opreste distractia de seara cu udatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Am prins acum ceva vreme pe unu' cu o cisterna de uda soseaua ziua-n amiaza mare. Nu aveam pantaloni lungi (mea culpa) si faptul ca ma udam pe picioare nu-mi dadea o senzatie prea placuta. La stop l-am intrebat pe sofer de ce spala strada chiar in plina zi. El mi-a raspuns ca nu o spala, ci ca racoreste asfaltul care-i prea incins. L-am intrebat de ce nu da cu presiune mai mare sa fie stropii mai mici si sa nu se faca balti si mi-a raspuns ca nu stiu io cu ce se mananca meseria lui! Mi-am dat seama ca n-aveam cu cine discuta, da' ma-ntreb daca ar fi vreo imbunatatire a dialogului daca as discuta cu sefii lui?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Accidentul s`a intamplat la victoriei spre romana chiar in fata la cladirea unde e orange la parter , cand am trecut eu inca nu venise salvarea , era pe jos..constient din cate am vazut , acuza dureri de spate si avea niste rani pe fata , dupa 2 minute a venit salvarea si l`au imobilizat pe targa..am ramas asa pentru ca era foarte multa lume in jur si oamenii de la salvare nu putea sa lucreze , accidentul nu stiu cum s`a petrecut , am vazut o urma de franare , in urma masini care uda florile pe mijloc, era apa..probabil a alunecat si a intrat in spatele cisternei , moto destul de sifonat. M`a mai socat faza in care zicea lumea ca venise doi sau trei boschetari si l`au buzunarit (asa oameni sa existe, of romanica..) ..unu era pe jos acolo il prinsese baietii si ii acorda niste bataie pana au venit politisti..in rest nu stiu ce sa va spun , ii doresc insanatosire grabnica domnului politist.. Frate..boschetii aia trebuia spanzurati rapid, acolo in piata publica..de necrezut dar asa cum spunea un coleg, se intampla in romanica..tara subbananiera inuman ce se petrece.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Cica Anna Lesko i-ar fi facut respiratie buson la buson lu' nenea politaiu' ranit in misiune de lupta! Noroc cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 m-am speriat cand am vazut stirea, ma gandeam daca e ok politaiul. dupa ce au spus ca omul este ok, m-am bucurat instant.. ca a avut loc acest accident. Poate realzieaza acum cineva totusi cat de mizerabile si periculoase is practicile lor de udat carosabilul cu apa de dambovitza in mod deliberat, poate acum s-o trezi cineva sa opreasca porcaria asta. ma uitam in filmare si am ochit sistemul ABS.. care pana la urma.. s-a dovedit a fi insuficient, aviz amatorilor care mai discutau pe aici despre minunatulsistem care face minuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Cica Anna Lesko i-ar fi facut respiratie buson la buson lu' nenea politaiu' ranit in misiune de lupta! Noroc cu ea! Foarte tareee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Nu stiu de ce, dar am vaga impresie ca cisterna aia nu uda strada, ci uda florile din scuar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Pai asa a spus si politistul acela care vorbea in imaginile de la protv: "a acrosat cisterna asta care uda florile" ... Insa m-au tampit astia cu expresia "tanarul" ... tanarul a facut, tanarul a dres, tanarul teribilst, etc... In cazul de fata: "tanarul a fost transportat la spital" , era greu daca spuneau "politistul" sau "motociclistul", dar parca nu suna asa interesant Bine ca "tanarul" e ok si ca nu s-a lovit mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 sa explic altfel: daca din pricina unei cisterne care uda FLORILE din scuar s-a ajuns la asa ceva, este clar ca o cisterna care 'spala' bulevardul la propriu..este MULT mai periculoasa.. does it make sense now!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smenjohns Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) Daca scrie in libertatea ca Anal Lesko a prestat, sigur asa a si fost. Eu am ratat-o. Insa m-a distrat faza cu boschetarii. Ala pe care l-au prins zicea ceva de genul ca i-a picat bricheta (boschetarii cumpara tigari lol) si s-a aplecat sa o ridice. Pe langa bricheta auzisem ca a mai ridicat si vreo 200-300 de RONi. Si si-a furat-o ...de vreo 200-300 de pumni. Editat August 24, 2010 de smenjohns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate