kawazaki Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Asa trebuia Geo dar asta cica e noua smecherie in gume ceva luat din moto gp.,eu doar am scris ce informatii am gasit pe net (mcn si alte site uri de profil) + teste pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Eu intreb serios, ca nu stiu si nu inteleg logica... ok, moale pe centru sa fie superaderenta. Dar tare pe laterale? Adica fix unde ai nevoie de aderenta maxima pe curba? Si asta e o anvelopa de strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 "The rear tyre has three compounds spread across five segments, obviously the hardest rubber in the centre, softer on the shoulders and then softer again as you achieve more extreme angles of lean." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Asa trebuia Geo dar asta cica e noua smecherie in gume ceva luat din moto gp.,eu doar am scris ce informatii am gasit pe net (mcn si alte site uri de profil) + teste pe youtube ia pune tu un link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 M-au influentat imaginile si unele review uri proaste de pe youtube, dungile rosii sunt grip mai mare nu compozitie mai tare. http://www.sportrider.com/motorcycle-racing-sport-tires-bridgestone-battlax-hypersport-S21#page-4 http://www.cyclenews.com/2016/03/article/tire-test-bridgestone-s21/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 M-au influentat imaginile si unele review uri proaste de pe youtube, dungile rosii sunt grip mai mare nu compozitie mai tare. http://www.sportrider.com/motorcycle-racing-sport-tires-bridgestone-battlax-hypersport-S21#page-4 http://www.cyclenews.com/2016/03/article/tire-test-bridgestone-s21/ ca sa vezi minune... adica n-ai inteles imaginile si ai citit reviewuri platite de dunlop sau pirelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Ceva de genu bec , fi'mi'ar scarba cu dunlopurile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 eu am mai zis de multe ori, mergi mai huligan ia sportsmart 3 , mergi destul de tare dar te mai prinde ploaia ... s20 . bridgestone au declarat o imbunatatire a aderentei de ~30 pe asfalt uscat ... probabil ca s21 sunt peste Sportsmart 2 , pe 3 n-am mers. daca banii nu conteaza supercorsa sc 0-1 acum singura intrebare de aici e cat de repede cred altii ca mergi tu ... ca poate esti ok cu t30.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 A aparut Sportsmart3 deja? Parca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Pana acum 2 ani am folosit doar gume mult mai moi, supercorsa e ce trebuie doar ca nu tin km si sunt fff scumpe, am pus m5 zici ca aveam un tractor de motor pana m-am obisnuit cu ele, nici acum nu le-am dus pana in capat a mai ramas un deget, nu imi ofera siguranta mai deloc in unghiuri de inclinare mai mare dar este din obisnuinta folosirii gumele mult mai moi/aderente in trecut. Nu prea merg pe drumuri drepte si vreau totusi un compromis de guma care sa si tina dar sa fie si aderenta. Dunlop in trecut m-au dezamagit atat la masina cat si la motor, poate acum sunt ok dar tot nu mai incanta aceasta firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 A aparut Sportsmart3 deja? Parca nu... da, am vz reclama la road3 si am avut impresia ca l-au scos deja pe 3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Cand incerci sa le spui unora ca nu toata lumea trebuie sa-si cumpere GPRacer! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Pentru mersul 100% pe strada in conditii reale (adica exista si posibilitatea destul de mare sa te prinda ploaia) n-am inteles niciodata de ce ti-ai lua altceva decat orice cauciuc sport-touring modern: metzeler roadtec 01, michelin pr3/4 sau echivalent. Asta valabil pentru marea majoritate a motociclistilor de pe strazi. Probabil unii au o impresie foarte buna despre talentul lor ori cred prea mult din brosurile de marketing (ori reviewurile de pe youtube cu jurnalisti plimbati pe la Abu Dhabi pentru o lansare de gume). Lucru la fel de valabil si la cei cu adventure touring si gume cramponate, dar care nu vad pamantul decat in alveolele de parcare de pe marginea DN1A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 s21 sunt numarul 1 la ora actuala pentru strada pe un supersport/superbike. fata da incredere imensa pe intrari viraje si franari in orice conditii (cald/frig, compozitie asfalt, etc), spatele tine mult mai multi km fata de s20, aderenta foarte buna in toate conditiile. pe ploaie la un mers decent insa nu de melc nicio emotie. eu le am din martie, 5000km, ma declar multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 joi am montat mezelurile astea... MADE IN CHINA Untitled.jpg salutare. vad ca ai pus metzeler pe fazer. roadtec01 sau M7? cum sunt fata de S20? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 salutare. vad ca ai pus metzeler pe fazer. roadtec01 sau M7? cum sunt fata de S20? nu,nu, nu nu merg eu cu asa ceva, am pus pentru un client acum am s20 , pentru mine sunt super ok , cred ca la anu o sa pun s21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 cica s20 evo sint mai bune ca 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 cica s20 evo sint mai bune ca 21 in acelasi fel in care "nu se mai face motociclete ca pe vremuri" ?? cred ca numai michelin a atins aceasta culme a progresului de a scoate un produs nou mai prost decat unul vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 asa zic astia din teste . eu cu s20 ma inteleg ff bine oricum. dupa ce am avut pe cbr am pus si pe vfr. f misto gume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 s21 sunt numarul 1 la ora actuala pentru strada pe un supersport/superbike. fata da incredere imensa pe intrari viraje si franari in orice conditii. Ce anvelope ai mai testat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 (editat) pilot power 2 si 3, dunlop qualifier 2, s20/evo. am mers si cu d211, bune doar pe uscat si cald afara, in rest e o loterie daca ploua, daca uda astia strada, daca e frig abia se incalzeste si apoi se raceste repede, etc. pirelli nu am avut, am mers cu alte mobre echipate nu pot comenta pentru ca nu mi-am format o parere. s20evo si s21 s-au comportat excelent in toate conditiile intalnite pe strada. poti face si trackday cu ele. Editat Septembrie 26, 2016 de racheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 A avut cineva Metzeler M7 RR? Cati km duc in conditii de strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Cat e Bridgestone S21 asta, un set cu spate 190x55 ? Cine le aduce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 A avut cineva Metzeler M7 RR? Cati km duc in conditii de strada? Am avut eu pe z750 si dupa 8000 km eu am obervat uzura doar pe spate. Nu stiu sa-ti zic mai departe fiindca am vandut motocicleta. Probabil duceau 20.000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Cat e Bridgestone S21 asta, un set cu spate 190x55 ? Cine le aduce? link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate