Pepsz Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Ma interseaza pareri despre BT S20, cam cati km duc gumele doar pt mers stradal. Ai luat in considerare Dunlop Sportsmart 2 ? Sunt geniale din toate punctele de vedere in toate conditiile (ploaie, frig, drumuri dubioase etc) iar pe hornet m-au dus 20.000 cu multe intrari pe amckart si mers sustinut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Ai luat in considerare Dunlop Sportsmart 2 ? Sunt geniale din toate punctele de vedere in toate conditiile (ploaie, frig, drumuri dubioase etc) iar pe hornet m-au dus 20.000 cu multe intrari pe amckart si mers sustinut. mah mai taie dale dreq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Inca le am pe mobra dar sunt gata Am poza cu km dupa ce le-am montat asa ca stiu ce vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Nu sunt fan dunlop si nici michelin, 20mii e cam mult pt o guma sport fie ea si dunlop, mersi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Nu sunt fan dunlop si nici michelin, 20mii e cam mult pt o guma sport fie ea si dunlop, mersi oricum. da vezi ca au aparut s21 acum cateva luni Inca le am pe mobra dar sunt gata Am poza cu km dupa ce le-am montat asa ca stiu ce vorbesc ti-or fi schimbat niste spiridusi gumele cat timp dormeai... am avut si eu sportsmart2 nu tin 20k nici daca duci motocicleta in brate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 S21 are alta structura de compozitie fata de s20/bt16, centru anvelopei moale si extremitatile tari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 S21 are alta structura de compozitie fata de s20/bt16, centru anvelopei moale si extremitatile tari. nu exista asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Incearca Metzeler Roadtec 01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 joi am montat mezelurile astea... MADE IN CHINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Eu am gasit Made in Germany, ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Roadtec nu imi plac, au profil de ploaie si vreau ceva mai moale. Editat Septembrie 18, 2016 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Roadtec nu imi plac, au profil de ploaie si vreau ceva mai moale. si s20 tot multi compound sunt, dar sunt tari pe mijloc si moi pe laterale, nu invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Daca gasesc un race atack spate endurance la oferta o sa iau ca am cel de fata. S20 da superbec, s21 e altceva. Editat Septembrie 18, 2016 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Pai si care-i logica, de ce ar fi tare pe laterale si moale pe mijloc? Nu tocmai invers ar trebui sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Asa trebuia Geo dar asta cica e noua smecherie in gume ceva luat din moto gp.,eu doar am scris ce informatii am gasit pe net (mcn si alte site uri de profil) + teste pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Eu intreb serios, ca nu stiu si nu inteleg logica... ok, moale pe centru sa fie superaderenta. Dar tare pe laterale? Adica fix unde ai nevoie de aderenta maxima pe curba? Si asta e o anvelopa de strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 "The rear tyre has three compounds spread across five segments, obviously the hardest rubber in the centre, softer on the shoulders and then softer again as you achieve more extreme angles of lean." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Asa trebuia Geo dar asta cica e noua smecherie in gume ceva luat din moto gp.,eu doar am scris ce informatii am gasit pe net (mcn si alte site uri de profil) + teste pe youtube ia pune tu un link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 M-au influentat imaginile si unele review uri proaste de pe youtube, dungile rosii sunt grip mai mare nu compozitie mai tare. http://www.sportrider.com/motorcycle-racing-sport-tires-bridgestone-battlax-hypersport-S21#page-4 http://www.cyclenews.com/2016/03/article/tire-test-bridgestone-s21/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 M-au influentat imaginile si unele review uri proaste de pe youtube, dungile rosii sunt grip mai mare nu compozitie mai tare. http://www.sportrider.com/motorcycle-racing-sport-tires-bridgestone-battlax-hypersport-S21#page-4 http://www.cyclenews.com/2016/03/article/tire-test-bridgestone-s21/ ca sa vezi minune... adica n-ai inteles imaginile si ai citit reviewuri platite de dunlop sau pirelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Ceva de genu bec , fi'mi'ar scarba cu dunlopurile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 eu am mai zis de multe ori, mergi mai huligan ia sportsmart 3 , mergi destul de tare dar te mai prinde ploaia ... s20 . bridgestone au declarat o imbunatatire a aderentei de ~30 pe asfalt uscat ... probabil ca s21 sunt peste Sportsmart 2 , pe 3 n-am mers. daca banii nu conteaza supercorsa sc 0-1 acum singura intrebare de aici e cat de repede cred altii ca mergi tu ... ca poate esti ok cu t30.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 A aparut Sportsmart3 deja? Parca nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Pana acum 2 ani am folosit doar gume mult mai moi, supercorsa e ce trebuie doar ca nu tin km si sunt fff scumpe, am pus m5 zici ca aveam un tractor de motor pana m-am obisnuit cu ele, nici acum nu le-am dus pana in capat a mai ramas un deget, nu imi ofera siguranta mai deloc in unghiuri de inclinare mai mare dar este din obisnuinta folosirii gumele mult mai moi/aderente in trecut. Nu prea merg pe drumuri drepte si vreau totusi un compromis de guma care sa si tina dar sa fie si aderenta. Dunlop in trecut m-au dezamagit atat la masina cat si la motor, poate acum sunt ok dar tot nu mai incanta aceasta firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 A aparut Sportsmart3 deja? Parca nu... da, am vz reclama la road3 si am avut impresia ca l-au scos deja pe 3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate