Sari la conținut

Postări Recomandate

Ma interseaza pareri despre BT S20, cam cati km duc gumele doar pt mers stradal.

Ai luat in considerare Dunlop Sportsmart 2 ? Sunt geniale din toate punctele de vedere in toate conditiile (ploaie, frig, drumuri dubioase etc) iar pe hornet m-au dus 20.000 cu multe intrari pe amckart si mers sustinut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ai luat in considerare Dunlop Sportsmart 2 ? Sunt geniale din toate punctele de vedere in toate conditiile (ploaie, frig, drumuri dubioase etc) iar pe hornet m-au dus 20.000 cu multe intrari pe amckart si mers sustinut.

mah mai taie dale dreq

Link spre comentariu

Nu sunt fan dunlop si nici michelin, 20mii e cam mult pt o guma sport fie ea si dunlop, mersi oricum.

da vezi ca au aparut s21 acum cateva luni

Inca le am pe mobra dar sunt gata :D Am poza cu km dupa ce le-am montat asa ca stiu ce vorbesc

ti-or fi schimbat niste spiridusi gumele cat timp dormeai... am avut si eu sportsmart2 nu tin 20k nici daca duci motocicleta in brate

Link spre comentariu

Eu intreb serios, ca nu stiu si nu inteleg logica... ok, moale pe centru sa fie superaderenta. Dar tare pe laterale? Adica fix unde ai nevoie de aderenta maxima pe curba?

Si asta e o anvelopa de strada?

Link spre comentariu

M-au influentat imaginile si unele review uri proaste de pe youtube, dungile rosii sunt grip mai mare nu compozitie mai tare.

http://www.sportrider.com/motorcycle-racing-sport-tires-bridgestone-battlax-hypersport-S21#page-4

http://www.cyclenews.com/2016/03/article/tire-test-bridgestone-s21/

Link spre comentariu

M-au influentat imaginile si unele review uri proaste de pe youtube, dungile rosii sunt grip mai mare nu compozitie mai tare.

http://www.sportrider.com/motorcycle-racing-sport-tires-bridgestone-battlax-hypersport-S21#page-4

http://www.cyclenews.com/2016/03/article/tire-test-bridgestone-s21/

ca sa vezi minune...

adica n-ai inteles imaginile si ai citit reviewuri platite de dunlop sau pirelli :)

Link spre comentariu

eu am mai zis de multe ori, mergi mai huligan ia sportsmart 3 , mergi destul de tare dar te mai prinde ploaia ... s20 .

bridgestone au declarat o imbunatatire a aderentei de ~30 pe asfalt uscat ... probabil ca s21 sunt peste Sportsmart 2 , pe 3 n-am mers.

daca banii nu conteaza supercorsa sc 0-1

acum singura intrebare de aici e cat de repede cred altii ca mergi tu ... ca poate esti ok cu t30..

Link spre comentariu

Pana acum 2 ani am folosit doar gume mult mai moi, supercorsa e ce trebuie doar ca nu tin km si sunt fff scumpe, am pus m5 zici ca aveam un tractor de motor pana m-am obisnuit cu ele, nici acum nu le-am dus pana in capat a mai ramas un deget, nu imi ofera siguranta mai deloc in unghiuri de inclinare mai mare dar este din obisnuinta folosirii gumele mult mai moi/aderente in trecut.

Nu prea merg pe drumuri drepte si vreau totusi un compromis de guma care sa si tina dar sa fie si aderenta.

Dunlop in trecut m-au dezamagit atat la masina cat si la motor, poate acum sunt ok dar tot nu mai incanta aceasta firma.

Link spre comentariu

• Kristian changed the title to Recomandare anvelope Suzuki Bandit 600