danny_nt Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Din ciclul am avut 2 bile pe una am stricat-o si pe cealalta am pierdut-o..... asa si eu doar ca pe una am rupt-o si pe cealalta am pierdut-o. Acu sta motorul legat de gard si ma uit la el. Singura idee e sa tai lantul (ABUS) cu un bonfaier pina or sa-mi iasa ochii. Voi aveti alte idei mai reusite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 flex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 1. Un prelungitor lung si un flex? 2. Daca are o cheie obisnuita, adica cu dinti pe o singura parte, ai putea incerca aici http://www.bumpkey.us/ 3. Exista lacatusi care fac copii dupa butuc. Daca le fac si la "DOMICILIUL butucului", nu mai stiu. Trebuie intrebat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 gura de lup. in 10 secunde maxim scapi de lant. gasesti la baietii care toarna beton, folosesc asa ceva ca sa taie plasa pentru armatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Uita-te si la asta, poate iti vin ceva idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Off:Chiar sunt curios daca deschizi un Abus cu altceva decat cheia lui. On: Daca l-ai luat de nou, ai primit un cod atasat, cu care, poti da o comanda la Abus si iti iei o copie. Daca nu, il tai si asta e. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 27, 2010 Admin Share Postat Noiembrie 27, 2010 Cu gura de lup incerci degeaba. Poti incerca cu un flex, si eu sunt curios daca merge, desi antifurturile astea sunt dintr-un otel aliat al dracului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Din ciclul am avut 2 bile pe una am stricat-o si pe cealalta am pierdut-o..... asa si eu doar ca pe una am rupt-o si pe cealalta am pierdut-o.Acu sta motorul legat de gard si ma uit la el. Singura idee e sa tai lantul (ABUS) cu un bonfaier pina or sa-mi iasa ochii. Voi aveti alte idei mai reusite? Zi si tu exact ce model e lantul si apoi cum ai rezolvat treaba. Sunt curios cat va rezista pentru ca aceeasi marca am si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2010 Off:Chiar sunt curios daca deschizi un Abus cu altceva decat cheia lui. On: Daca l-ai luat de nou, ai primit un cod atasat, cu care, poti da o comanda la Abus si iti iei o copie. Daca nu, il tai si asta e. Succes Lantul e modelul asta luat de pe louis: http://www.louis.de/_2074244df2c123b9968e0...tnr_gr=10001869 Il am de vreo 2-3 ani si nu mai tin minte daca am primit vreun cod ceva la el. Inca sunt in faza de cautari: batut femeia, batut copii batut vecinii si nu neaparat in ordinea asta, am rasturnat casa si tot nimic. Deja de la o zi de chin ma gandesc ca o sa-mi ia vreo 2 ca flex n-am prin zona. Cu azot oare ar merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Cu gura de lup incerci degeaba.Poti incerca cu un flex, si eu sunt curios daca merge, desi antifurturile astea sunt dintr-un otel aliat al dracului.. iti arat mai multe filmulete cu lanturi (nu numai abus) care sunt taiate cu gura de lup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Stresu are dreptate> mere cu dintii de lup> In plus, te poti specializa in spart apartamente daca ti iese asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 dar cheia rupta e la tine intreaga? adica ai cele doua bucati? daca da e simplu... vin si iti arat maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) dar cheia rupta e la tine intreaga? adica ai cele doua bucati? daca da e simplu...vin si iti arat maine Ce bine ar fi fost. Din pacate cheia s-a rupt anul trecut in timp ce eram pe motor si a cazut pe undeva iar resul n-am mai pastrat-o. Desi am umblat pe la o gramada de lacatusi nu prea aveau modelul ala de cheie bruta. Iar intamplarea cu pierdut chei motor+lant a fost saptamana trecuta sau cam asa ceva. Iar facutul de cheie dupa butuc mi se pare putin probabila deoarece se gasesc asa de greu chei brute. Mai sap. Editat Noiembrie 27, 2010 de danny_nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 27, 2010 Admin Share Postat Noiembrie 27, 2010 Stresu are dreptate> mere cu dintii de lup> In plus, te poti specializa in spart apartamente daca ti iese asta Primul link pe care l-ai dat este un fas.. Nici macar nu te-ai uitat ca era un furtun gol, nu era nimic solid sau tare in el.. Inca odata..gura de lup nu prinde pe o zala plina de otel aliat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) Primul link pe care l-ai dat este un fas..Nici macar nu te-ai uitat ca era un furtun gol, nu era nimic solid sau tare in el.. Inca odata..gura de lup nu prinde pe o zala plina de otel aliat Ei nu Chiar si mai gros sa fie lantul iei pe rand, intai tai o parte apoi pe cealalta, imi pare rau ca nu mai dau de un filmulet in care testau baietii vreo 5-6 lanturi din care unu singur a luat mai mult de 4-5 min sa il taie, dar chiar si asa tot l-a taiat in final Editat Noiembrie 27, 2010 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Ei nu Chiar si mai gros sa fie lantul iei pe rand, intai tai o parte apoi pe cealalta, imi pare rau ca nu mai dau de un filmulet in care testau baietii vreo 5-6 lanturi din care unu singur a luat mai mult de 4-5 min sa il taie, dar chiar si asa tot l-a taiat in final Da, si eu stiu filmuletul ala, a mai fost postat pe forum. Taiau cel mai cel mai lant ever.. tot cu "gura de lup".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Da, dar o "gura de lup" ca aia din filmuletul respectiv nu se gaseste chiar peste tot si nu e deloc ieftina. Cel mai simplu si mai ieftin e cu un flex, merge si cu cel mai ieftin flex gasit in piata+ un disc bun sau mai multe proaste, toata smecheria e sa ai rabdare sa nu fortezi aiurea flexul ieftin ca se strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 La lantul meu (tot Abus), codul de cheie l-am primit scris pe un card de plastic. Incearca sa-ti amintesti daca ai avut asa ceva. Sunt curios daca reusesti sa-l tai. Pe al meu scria ca e facut sa reziste si la azot lichid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 flex + panze. e cel mai rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 La lantul meu (tot Abus), codul de cheie l-am primit scris pe un card de plastic. Incearca sa-ti amintesti daca ai avut asa ceva. Sunt curios daca reusesti sa-l tai. Pe al meu scria ca e facut sa reziste si la azot lichid. nu rezista. e marketing. rezista la cantitati infime de azot, daca vreun hot foloseste asa ceva crede-ma ca stie si cum... apropo de gura de lup, eu am taiat tot un abus cu ea. m-a costat un bidon de bere la niste baieti care turnau beton la mine pe strada si nu era atat de mare ca cea din filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2010 La lantul meu (tot Abus), codul de cheie l-am primit scris pe un card de plastic. Incearca sa-ti amintesti daca ai avut asa ceva. Sunt curios daca reusesti sa-l tai. Pe al meu scria ca e facut sa reziste si la azot lichid. N-am primit nici un card ca l-as fi pastrat. Oricum sfatul primit pe un forum din asta de lock picking e la fel sa-l tai, nu se merita chinuiala...chiar daca l-as desface tot n-am cheie la el. Si cat ma chinui sa fac alte chei plus alte damblale mai bine dau 25 de euro pe un lant nou. O sa-i pun si astuia un lacat serios si o sa-l tin ca al doiela lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Eu cred ca de fapt nu stii ce vrei. Daca eram in locul tau, de cand zici ca te-ai enervat cu batut nevasta, copiii, vecinii, copiii vecinilor... cred ca ma enervam in continuare si cumparam flex, taiam gardu, taiam lantul, taiam mobra.. ceva faceam de atunci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Decembrie 2, 2010 Autor Share Postat Decembrie 2, 2010 Man treaba e hotarata. Dar ai vazut ce vreme e, nu-mi vine nici o mitza sa arunc afara dapai pe mine. Deocamdata nu ma deranjeaza ca sta legata. O sa-l tai zilele astea oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Sa faci si tu un filmulet sa vedem cat iti ia sa-l tai cu flexul.. nu de alta dar ma bate gandul sa-mi iau si eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Si vezi sa-ti pui si o cagula in cap, si eventual sa fie noaptea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate