ShadowAdy Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Si un service bun? Pe cine recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 16, 2020 Share Postat Octombrie 16, 2020 Romimoto are si service acolo sau Silviu de la SF Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SebyC Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Stie cineva unde as putea sa imi fac o copie la cheie cu sistem HISS si cam cat ar costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian007 Postat Februarie 3, 2021 Share Postat Februarie 3, 2021 (editat) Salutare tuturor.Am si eu nevoie de cineva din cluj care sa ma ajute cu vizionarea unei motociclete!Nu sunt din localitate si ar trebui sa platesc o duba pana acolo.Va multumesc anticipat Marian 0751789151 Editat Februarie 3, 2021 de Marian007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Martie 11, 2021 Share Postat Martie 11, 2021 Salut. Știți vreun mecanic sau service în Cluj care poate regla o roată cu spițe? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 11, 2021 Share Postat Martie 11, 2021 2 hours ago, zo10000 said: Salut. Știți vreun mecanic sau service în Cluj care poate regla o roată cu spițe? Mersi La Sani (scuze daca nu scriu corect), pe septimiu albinii. Vezi motoare parcate in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Martie 11, 2021 Share Postat Martie 11, 2021 Acum 59 minute, Patrick_M a spus: La Sani (scuze daca nu scriu corect), pe septimiu albinii. Vezi motoare parcate in fata. Mersi. Am vorbit cu el, are ft mult de lucru dar a zis că se uită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat August 6, 2021 Share Postat August 6, 2021 O presa de lant are cineva de imprumutat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Salutare. As avea și eu de adus un motor de motocicleta din Cluj Napoca la Buzău. Daca aveți vreunul drum prin zona, sau măcar cât de cât mai aproape, gen Ploiești, București, poate chiar Brașov, dați-mi, va rog, un semn. 0765252569 - Bart. Mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Sunt deja pe Valea Oltului. Dacă sunai,o rezolvam. Merg la București. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Acum nu pot decât să mă oftic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Poate voi avea, totuși, noroc, cine știe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 As avea nevoie sa sudez (umplu) ceva la un cadru de bicicleta cu WIG. Stie cineva un loc unde as putea rezolva asta dupamasa/seara? Rog PM cu eventuale detalii. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 Locație?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 Acum 33 minute, Lucian_M a spus: Locație?! e topic local, pt zona cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2022 Share Postat Ianuarie 31, 2022 poate s-a referit la zona, cartier, mai stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Februarie 7, 2022 Share Postat Februarie 7, 2022 Nu sunt sigur ca sudeaza asa, dar poti incerca la Dani, la vulcanizare pe Corneliu Coposu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THEBIGJOE11234 Postat Aprilie 24, 2022 Share Postat Aprilie 24, 2022 Salut, de curând am achiziționat o Honda Varadero 2006 SD02, la momentul achiziției avea tobe after market care făceau ,,popcorn", de curând le-am inlocuit cu cele originale dar zgomotul și,,popcornul" tot au rămas, oare mă poate ajuta cineva cu o informație cum aș putea să îl adic la sunetul său original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Aprilie 29, 2022 Share Postat Aprilie 29, 2022 Probabil iti este arsa aceasta garnitura de la cilindrul din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Mai 2, 2022 Share Postat Mai 2, 2022 (editat) La 29.04.2022 la 9:38, irol a spus: Probabil iti este arsa aceasta garnitura de la cilindrul din spate. Exact. Ti s-au dus garniturile acelea incercuite de Lori. https://www.cmsnl.com/honda-xl1000v-varadero-2005-5-germany_model6464/packing-muffler-nas_18392mk4000/ Eu am pus folie de aluminiu adeziva, pt tobe, ce gasesti in toate supermarketurile, ca si solutie provizorie sa ajung acasa din Croatia fara bubuituri la fiecare frana de motor Editat Mai 2, 2022 de zo10000 adaugare info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Mai 3, 2022 Share Postat Mai 3, 2022 (editat) Acum 17 ore, patrick1 a spus: Îți poți repara supapa ”cut-off”? la tine pare a fi o versiune cu acționare electromagnetică. Fără ea ... ”pop, pop ...” pe orice frână de motor. SD02 e pe injectie. N-are valva de cut-off. Probabil acele garnituri de care zice si Lori, pozitia 15 de pe desen. Editat Mai 3, 2022 de zo10000 adaugat detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 aveti careva vreun contact cu care ati colaborat bine pt traducerea actelor necesare inmatricularii? este vb de acte in germana, ideal e sa pot comunica prin email cu traducatorul, sa ii trimit scans si sa primesc tot digital traducerea, iar plata prin revolut/transfer, sa pot rezolva cu 0 deplasari... ideal.. daca nu se poate altfel, ma si deplasez. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Acum 50 minute, frankone a spus: aveti careva vreun contact cu care ati colaborat bine pt traducerea actelor necesare inmatricularii? este vb de acte in germana, ideal e sa pot comunica prin email cu traducatorul, sa ii trimit scans si sa primesc tot digital traducerea, iar plata prin revolut/transfer, sa pot rezolva cu 0 deplasari... ideal.. daca nu se poate altfel, ma si deplasez. Mersi. Nu merge de la distanta , ca se uita organu dupa parafa-conform cu originalul, bla bla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Chiar acum, Adrian M. a spus: Nu merge de la distanta , ca se uita organu dupa parafa-conform cu originalul, bla bla. Asa este ca organu' vrea horiginalu'. Dupa ce face translatorul autorizat Ministerul Justitiei actele, le trimite cu orice firma de curierat sau cu UBER, BOLT etc. @frankone ''...sa pot rezolva cu 0 deplasari... ideal..'' si uite asa ne prinde scleroza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 vandut paneuropeanul la cineva din Giurgiu ca nu prea am reusit sa ies cu el anul trecut, initial am zis ca nu ma grabesc, dar cred ca m-a apucat panica ca raman fara motor si uite asa am luat un deauville 700 din DE, adus de Marcel.. urmeaza umblaturile cu inmatriculatul.. nu e graba, ca pe afara nu e vreme inca de ture lungi, iar pt oras mai am o forza 300... @Adrian M.@Silver Arrow se poate si online, am mai facut si a fost acceptat de organ. Tre sa sap sa vad cu cine am facut atunci si daca mai lucreaza... daca nu gasesc vreun contact recent valid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate