chinezu Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Daca nu a mai fost postat, Burnout Pradise, are si motoare si masini, desi au fost zgarciti rau la capitolul motoare. Senzatia de viteza exista atat la mobre cat si la masini, nu exista politie...doar curse la sange . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Daca nu a mai fost postat, Burnout Pradise, are si motoare si masini, desi au fost zgarciti rau la capitolul motoare. Senzatia de viteza exista atat la mobre cat si la masini, nu exista politie...doar curse la sange . Moto Gp Ultimate Racing Tehnology 3 aka.. URT 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) Bah eu ma joc de imi sar ochii Swat4 - stetckov syndicate pe net. Daca se mai combina cineva la asta si ii place, let me know ca m-am saturat sa joc cu rusi, unguri sau mai stiu eu ce. E mai fun asa intre noi. Editat Martie 16, 2009 de Metalghost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 uff.... eu .... ma joc World of Warcraft si C-S :-s si un nfs din cand in cand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 eu joc Gladiatus si Age Of empiresdaca mai e careva pasionat de Age Of Empires imi puteti da un PM si poate facem un joc. de age 2 zici? mie imi place sa joc..si mai stiu 1-2 oameni care se pot baga..poate dupa sarbatori organizam niste nopti albe ) In rest rup CS-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Dota si cs... Pentru ce icare stau degeaba la munca o dota iti distruge cel putin o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 World Of Warcraft si Counter Strike Source Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 World Of Warcraft si Counter Strike Source Si noua ne dai mereu cu "bizi", nesimtzitule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 World Of Warcraft si Counter Strike Source Care mai ardeti gazu' pe WOW scrie pls. si factiunea+realmu Eu am doi barosani pe alliance-Khadgar si horde-Laughing Skull Care sunteti de pan' zonele astea pls PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) Care mai ardeti gazu' pe WOW scrie pls. si factiunea+realmuEu am doi barosani pe alliance-Khadgar si horde-Laughing Skull Alliance, lock, Neptulon atm(some server first achievements, farmat cam tot pre-Ulduar, desi nu m-am deranjat sa fac toate rahaturile pt mounti, titles, etc...la care am fost prezent, aia a fost, in rest, sa le fie de bine ). Horde, retlol, Darkspear( levelat de fun, facut ceva Naxx 10/25). Plictisit momentan, n-am mai jucat de aproape 3 saptamini( i blame summer), m-am si gindit sa vind contu', pe de alta parte ma cam tenteaza Ulduar . Decisions, decisions . Next ! Editat Aprilie 21, 2009 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Momentan : Wheelman cu Vin Diesel (masini, motoare faint tare )Portal care e foarte dragut desi cam scurt Si Burnout Paradise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kethal Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 starcraft broodwar, si acum astept 2`ul. din pacate tre` sa`mi fac un upgrade MAJOR ca sa`l joc, sau cel mai usor .. probabil, ar fi sa`mi schimb pc`ul cu totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 A apărut SBK 09. 08 a fost destul de reușit. Sper să-mi meargă să-mi potolesc setea de "reising" prin București... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 DotA, CS, Lineage 2. cam atat. Daca joaca cineva DotA de pe aici, poate ne bagam la un 1v1 ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KillTheMF Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Lineage 2 , cel mai jucat joc al meu , wow , fable the lost chapters , cs source , in general rpg-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 starcraft broodwar, si acum astept 2`ul. din pacate tre` sa`mi fac un upgrade MAJOR ca sa`l joc, sau cel mai usor .. probabil, ar fi sa`mi schimb pc`ul cu totul starcraft...cel mai reusit joc de strategie dupa parerea multora...cand apare 2`u? warcraft III Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 (editat) Nu cred ca a mai fost postat, oricum prefer asta fata de WoW si Collin care le bag acu la greu http://www.go4it.ro/jocuri/in-stil-wii-nou...corpul-4477636/ e si un video de prezentare mai jos pe pagina, oricum pretul mi se pare aberant de mic, chiar daca atat va fi in state, deci la noi ceva mai scump, hai 300 E, dar tot e f bine. Editat Iunie 12, 2009 de Seb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 cred ca eu sunt.....putintel obsedat de jocuri stau cam 5 ore pe zi la calculator, din care 2,5 ore ma joc MotoGP si Counter Strike.....asta e....varsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Eheeeeee.... oldies but goldies, man! Super joc! Apropos de Lucas Arts, stiai ca: The Secret of Monkey Island: Special Edition Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Ma indoiesc ca vor scoate ceva frumos. Acum jocurile se fac mai intai pentru profit si dupa aceea pentru altceva. Nu mai suntem in 90 cand 2-3 omuleti se puneau pe facut joace intr-un garaj, iar Lucas Arts scotea produse de calitate pline de umor Fost redactor-sef Arenatv, actual redactor Level... da.. sunt pasionat de jocuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Ma indoiesc ca vor scoate ceva frumos. Acum jocurile se fac mai intai pentru profit si dupa aceea pentru altceva. Nu mai suntem in 90 cand 2-3 omuleti se puneau pe facut joace intr-un garaj, iar Lucas Arts scotea produse de calitate pline de umor Fost redactor-sef Arenatv, actual redactor Level... da.. sunt pasionat de jocuri Io zic ca are sanse sa iasa ok pentru simplu fapt ca este remake identic dupa Monkey 1... doar ca imbunatatit vizual si auditiv Altfel ai dreptate, monkey 4, de exemplu e de 2 bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Am vazut si versiunea remastered de la Monkey Island pe utub. E misto. Dar am jucat si versiunea originala. Geniala si aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 pt o partida buna de DOTA ma las 2-3 ore de motoretizm numai sa am cu cine talk to me Mesaj completat Eu sunt omul Warcraft. De la Warcraft I (cand eram singurul dintre prieteni cu CD-ROM si a trebuit sa le dau jocul pe 23 disckete ) pana la World of Warcraft acum. aceeasi chestie patita prin 92-93 (aprox) cu dune 2, jocul avea 8 mb, hardul avea 20 mb, de CD-uri nu se punea problema si jocul l-am luat pe dischete... ce vremuri. Acum joc DotA, dar in general m-au atras rts-urile (dune, warcraft, age of empires, starcraft) cu toate ca am jucat si shooterele inca de cand au aparut ele (ma refer la doom, wolf) dar jocul care mi-a placut cel mai mult (raportat la momentul aparitiei lui) a fost dune 2, in vara cand ne-am apucat de el , eu frate-miu si taica-miu jucam pe ture de cate 8 ore fiecare pe zi, deci calculatorul era ocupat 24/24..... ce vremuri... app CS-ul l-am considerat intotdeauna maneaua jocurilor, fara suparare pt impatimitii CS, e doar parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 care n-ati jucat "fuel" si-aveti cu ce...puneti mana si-ncercati. fff tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate