dan.c. Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Da, cred ca tu ai filtrul lung. Restul sunt mai mult decat ok dupa parerea mea. O sa iti intre peste 2L de antigel, deci iti trebuie 3sticle, poate vrei sa cauti ceva mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Alte varianta ar fi: https://www.unimotors.ro/Lichid-racire-antigel-Motul-Motocool-Expert-37%B0c-135%B0c-1L_p_5559.html sau https://www.unimotors.ro/Lichid-racire-antigel-Motorex-G30-33%B0c-1L_p_5578.html Dar nu se face amestec 50/ 50? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Pai....scrie acolo: ready to use. In al doilea link scrie chiar si in romana, (diluat - pregatit pentru uz). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Mare, mare smecherie sa amesteci antigel cu apa. Trebuie cursuri de acreditare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 (editat) Pai....scrie acolo: ready to use. In al doilea link scrie chiar si in romana, (diluat - pregatit pentru uz). Greseala mea, nu m-am uitat prea atent la specificatii. Mersi Banuiesc ca 500 ml de lichid de frana imi ajunge, nu? Editat Mai 26, 2017 de Al3xscrt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Mai mult de 100ml nu ai unde sa bagi. » Post actualizat in 26 May 2017 09:18 Vezi ca frana de spate e tricky, trebuie desfacut etrierul cand aerisesti si tinut intr-o anumita pozitie. Gasesti pe youtube toate variantele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Incepe distractia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Salutare, ma bate gandul sa schimb motoreta de acum (ZX10R 2009) cu RSV4 - e careva pe aici care a mers cu ambele si poate face un mic review? Multzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Salutare, ma bate gandul sa schimb motoreta de acum (ZX10R 2009) cu RSV4 De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incult Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Daca-si doreste cineva un RSV intretinut - https://www.olx.ro/oferta/aprilia-rsv1000r-2006-ID8PVMZ.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Foarte frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Prima mea "problema" cu rsv-ul. Mi s-a fisurat garnitura de la cilindru receptor ambreiaj. Mi se prelinge lichid si automat prinde aer. Problema e piesa, imi ajunge in 15-18 zile prin autonet, am vorbit si cu baietii de la United Motor care mi-au zis ca au incheiat parteneriatul cu Aprilia, deci oficial Aprilia nu mai are importator in Romania. De data asta o sa astept, dar data viitoare nu cred ca o sa mai am rabdare. Asa ca va intreb, voi prin ce site/ magazin va procurati piesele? Daca imi mai crapa vreo garnitura trecere vara...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incult Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Si eu am patit-o la fel, dar am avut noroc si garnitura era pe stock la United. I-ai rugat sa verifice totusi daca o au? Ca alternativa ai putea sa iei un cilindru receptor Obernon - http://www.oberon-performance.co.uk/acatalog/Aprilia_Clutch_Slave_Cylinders_ACSC.html Si vei avea si un ambreiaj mult mai moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Si eu am patit-o la fel, dar am avut noroc si garnitura era pe stock la United. I-ai rugat sa verifice totusi daca o au? Ca alternativa ai putea sa iei un cilindru receptor Obernon - http://www.oberon-performance.co.uk/acatalog/Aprilia_Clutch_Slave_Cylinders_ACSC.html Si vei avea si un ambreiaj mult mai moale In prima faza am vorbit cu ei, au zis ca nu o mai au pe stoc si nici nu o pot comanda ca nu mai sunt importatori Aprilia. Am vrut sa cumpar si direct cilindru receptor pe original dar tot in 15-18 zile ajungea prin autonet, pana la urma am dat comanda prin ei, au trecut abia 5 zile, din ce am vorbit cu mecanicul mai devreme nu vine cu siguranta. Mi se pare absurd ca dureaza 2 saptamani pentru o garnitura, parca o aduce din China. Pe site-ul de mai sus in cat timp ajunge o piesa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Stimati colegi detinatori de Aprilia. Voi nu stiti ca Aprilia nu are piese pe stoc? Asta o stiu demult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 EBay! co.uk, .it, .de In funcție de cat esti dispus sa plătești pt transport îți ajunge piesa acasa intre 1-3zile(curier rapid, gen DHL) si 5-10zile curier normal sau posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 mai sunt si astia http://www.apriliagenuineparts.co.uk/ Si da, United a incheiat parteneriatul cu Aprilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 @Al3xscrt: trebuia sa pui o intrebare si pe-aici. Eu de exemplu te puteam ajuta cu garnitura respectiva, pentru ca mai am una de rezerva pe-acasa. Banuiesc ca nu ai comandat doar una, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 @danutu_m Nu am crezut că e o piesă de schimb așa comună, să aibă cineva de schimb. Da, am comandat de la autonet acum 7 zile, mai am de așteptat încă 10.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 (editat) Pai afla ca (si nu o spun cu rautate) garnitura de la cilindrul receptor de la ambreiaj este un consumabil la aprilia. Tocmai de aceea iti scriam mai sus ca sper ca ai luat mai mult de o bucata. Din informatiile de pe apriliaforum.com se pare ca folosirea lichidului de frana dot 5 siliconic prelungeste durata de viata a garniturii respective. Daca nu mai vrei sa astepti 10 zile sa te dai cu motocicleta, da-mi un semn si iti pot pune garnitura pe curier sa o ai pana vineri. Editat Iulie 5, 2017 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Și dacă aș schimba cu un cilindru receptor Obernon recomandat de incult s-ar schimba situația? Eu i-am băgat totul top motul, acum nu știu dacă Motul RBF660 a deteriorat garnitura sau e ceva tipic Aprilie. Iti las un PM cu adresa, mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 (editat) E ceva tipic aprilia (cel putin la modelele care sunt echipate cu acel cilindru receptor). Nu am experienta cu cilindrul oberon, as fi vazut asa ceva ca alternativa daca nu as fi fost multumit de felul cum se actioneaza maneta de ambreiaj, insa nu a fost cazul la mine. Experienta mea este pe futura, unde la scurt timp dupa achizitie a inceput sa se prelinga lichid pe la cilindrul receptor. Am schimbat garnitura, am trecut la lichid dot 5 siliconic si nu am mai avut probleme pana acum (peste 30 000km parcursi). Intre timp mai cumparasem o garnitura preventiv, insa nu am mai avut nevoie. Editat Iulie 5, 2017 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Și dacă aș schimba cu un cilindru receptor Obernon recomandat de incult s-ar schimba situația? Conform părerilor de pe forum, se pare că da. Probabil datorită diametrului mai mare a cilindrului receptor, presiunea pe garnitură este mai mică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Asta inseamna ca-s psihopat,daca Shiver-ul meu l-am luat la 5.431 km din Constanta de la primul propitar. Doar ce l-am cunoscut pe băiat azi. Si-a luat RSV 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Alexscart....daca esti din bucale...da mi un telefon...iti dau un cilindru cu imprumut pana iti vine garnitura. 0767994311 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate