leopold Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Haide bre, ca eu umblu cu ea zilnic, nu e asa rau si n-am nici manere incalzite. Pe de alta parte, cam evit si blugii, de dimineata e inghetarea sticsurilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 asa vine combinezonu, cu glezne la vedere. Ce stii tu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Plus ca combinezoanele de obicei sunt cam aerisite, mai putin alea pentru ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Poate se ducea omul sa-si cumpere cizme si ii trebuia combinezonul sa probeze sa vada exact cum ii vine. Si e mai usor sa pui adidasii in rucsac decat o pereche de cizme racing... Haterilor care sunteti voi hateri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Daca ingheti la picioare....poti sa fii tu blindat in rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Aia zic , la genunchi ar trebui ceva fin...ca blugu nu tine Nici pantalonii de piele nu sunt prea roz. Mai trebuie un strat izolator termic. Prin Decathlon trebuie sa gasesc ceva eficient. Ieri am luat de la dedeman, nistea manusi de bumbac, subtirele, intra perfect sub manusa de piele si am rezolvat si problema cu frigu la maini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Nici pantalonii de piele nu sunt prea roz. Mai trebuie un strat izolator termic. Prin Decathlon trebuie sa gasesc ceva eficient. Ieri am luat de la dedeman, nistea manusi de bumbac, subtirele, intra perfect sub manusa de piele si am rezolvat si problema cu frigu la maini. Pai boss..pielea nici atat pe vreme dasta...tine receeeee brrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Nici pantalonii de piele nu sunt prea roz. Mai trebuie un strat izolator termic. Prin Decathlon trebuie sa gasesc ceva eficient. Ieri am luat de la dedeman, nistea manusi de bumbac, subtirele, intra perfect sub manusa de piele si am rezolvat si problema cu frigu la maini. Ia-ti asa ceva si nu mai ai probleme cu vantul si frigul: https://www.decathlon.ro/pantalon-sh900-warm-barbati-id_8397774.html Si mai pune si niste genunchiere peste si n-ai treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 (editat) Poate se ducea omul sa-si cumpere cizme si ii trebuia combinezonul sa probeze sa vada exact cum ii vine. Si e mai usor sa pui adidasii in rucsac decat o pereche de cizme racing... Haterilor care sunteti voi hateri! Pai ma bine isi lua slapii ca sunt si mai usor de pus in rucsac. Sau putea sa-i lase chiar acolo si sa nu-i mai ia deloc. Nici pantalonii de piele nu sunt prea roz. Mai trebuie un strat izolator termic. Prin Decathlon trebuie sa gasesc ceva eficient. Ieri am luat de la dedeman, nistea manusi de bumbac, subtirele, intra perfect sub manusa de piele si am rezolvat si problema cu frigu la maini. Iti recomand asta: https://www.decathlon.ro/colanti-ekiden-warm-id_8280370.html E destul de ok, pe dedesupt. Eu ii purtam pe bikla doar pe ei la -7 grade si erau ok. De la efort ma incalzeam. I-am avut pe sub pantalonii de piele pe 31 martie cand am avut accidentul si nu am simtit niciun pic de frig pe autostrada la 140 - 150 km/h. Editat Noiembrie 9, 2018 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 https://dexonline.ro/definitie/dedesubt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 https://dexonline.ro/definitie/dedesubt Hopa, că a apărut și minunata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Si eu te gasesc minunat , kagemusha cam la fel de mult cum ma gasesti tu pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 @Flower-Power Ai terminat de colorat DEX-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Imi cer scuze public pentru greseala gramaticala si pentru ca am lezat retine sensibile. @ Lucian: te rog sa-i porti pe sub pantalonii de moto. ...nu de alta dar te vede "retina sensibila" pe strada si nu mai vrem sa fie zgariata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Aţi simţit nevoia să puneţi "a treia genunchieră" pe mijloc? Stau picioarele în formă de pâlnie şi tot curentul se adună acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 (editat) Ribo, altele sunt carticelele de colorat asa ca te rog nu mai colora dexul, cand o sa inveti sa citesti o sa constati la ce ajuta. Sin..nu era cu suparare, fiecare mai greseste. si sin nu am IR ca sa vad itarii, slava Domnului Editat Noiembrie 9, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 @pasagera, floricică sau cum iți place: Vezi că mai e unu' pe forumu' ăsta, Dan Năstase pe numele lui care, după ce a inventat motociclismul, frânarea și multe altele, acu', dacă nu are nimic de spus, pune poze și link-uri din dexonline... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 (editat) Aţi simţit nevoia să puneţi "a treia genunchieră" pe mijloc? Stau picioarele în formă de pâlnie şi tot curentul se adună acolo... La mine nu a fost cazul. Din pacate, apa de ploaie se strange acolo, nu frigul ) Editat Noiembrie 9, 2018 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 De ce imi povestesti toate astea? Mai spune-mi despre tine ca te vad sensibil si pretios. @pasagera, floricică sau cum iți place: Vezi că mai e unu' pe forumu' ăsta, Dan Năstase pe numele lui care, după ce a inventat motociclismul, frânarea și multe altele, acu', dacă nu are nimic de spus, pune poze și link-uri din dexonline... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Iti recomand asta: https://www.decathlon.ro/colanti-ekiden-warm-id_8280370.html Azi ii cumpar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Azi ii cumpar ) @Claudiu, momentul cand ai nevoie de strampi pe sub echipamentul moto, e un bun moment sa pui casca moto in cui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 (editat) @Claudiu, momentul cand ai nevoie de strampi pe sub echipamentul moto, e un bun moment sa pui casca moto in cui De acord, voi face asta cand voi fi pregatit psihologic sa petrec cu 30min mai mult in trafic! Pipera este un loc foarte aglomerat! Probabil in 1-2-3 saptamani Editat Noiembrie 9, 2018 de Claudiu_Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 ) » Post actualizat in 09 Nov 2018 14:42 Mai bine iti iei un scuter, patura de aia de protecție termica, protectii la maini, pentru scutere exista si anvelope pentru sezon rece, si esti mult mai castigat:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 ) » Post actualizat in 09 Nov 2018 14:42 Mai bine iti iei un scuter, patura de aia de protecție termica, protectii la maini, pentru scutere exista si anvelope pentru sezon rece, si esti mult mai castigat:D Nu ma ispiti ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 In seara asta parca toti erau in alta lume... mor pe astia care nu sunt in stare sa-si tina banda, chiar daca se misca 2m cu pasul melcului. Aglomeratie mare, cozi peste cozi, si eu printre ele... taximetrist care da semnal (da, da, a dat semnal) dar se baga direct fara sa se asigure... o tipa care mergea ca pisatul boului, pt ca era preocupata de telefon... alta care vorbea la telefon si nu se uita ca masina o ia in stanga... viteza era f mica, nu se punea problema de accident, dar tot enervanti sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate