Geo_ZGA Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 Eu as fi vrut sa vad continuarea, dupa ce l-ai prins... :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 Ce să prindă, mixeru' s-a dus ! Pe lângă meu n-ar fi avut loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Iulie 20, 2023 Share Postat Iulie 20, 2023 https://youtu.be/0KU_kBcMA-k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 21, 2023 Share Postat Iulie 21, 2023 (editat) La 20.07.2023 la 12:19, revo a spus: https://youtu.be/0KU_kBcMA-k Excelente reactii! Bune trase, frumos film! Editat Iulie 21, 2023 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 21, 2023 Share Postat Iulie 21, 2023 Acum 2 ore, misionaru a spus: Excelente reactii! Bune trase, frumos film! The sarcasm is strong with this one. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 21, 2023 Share Postat Iulie 21, 2023 Nu-i păcat să tai frumusețile alea de curbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 25, 2023 Share Postat Iulie 25, 2023 Multe secvențe de la noi, observ că ne apreciază străinii... https://m.youtube.com/watch?v=EYoy8lqLWH4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 25, 2023 Share Postat Iulie 25, 2023 La 20.07.2023 la 12:19, revo a spus: https://youtu.be/0KU_kBcMA-k Mama...asa mergeam eu pe ace de par când eram incepatoare și ma rugam sa nu epuizez sansele..true story..oricum, la tine vad ca nu se intampla în ace de par... Nu ma intelege greșit, tot incepatoare sunt dar am învățat sa îmi țin banda sau sa reduc viteza fără sa ma arunc pe frâne cu spaima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 26, 2023 Share Postat Iulie 26, 2023 Acum 10 ore, Flower-Power a spus: tot incepatoare sunt Vesnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Iulie 27, 2023 Share Postat Iulie 27, 2023 La 25.07.2023 la 22:41, Flower-Power a spus: Mama...asa mergeam eu pe ace de par când eram incepatoare și ma rugam sa nu epuizez sansele..true story..oricum, la tine vad ca nu se intampla în ace de par... Nu ma intelege greșit, tot incepatoare sunt dar am învățat sa îmi țin banda sau sa reduc viteza fără sa ma arunc pe frâne cu spaima... toti suntem vesnic incepatori.... ca mergeai si tu asa, poate la viteza redusa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Iulie 27, 2023 Share Postat Iulie 27, 2023 3 hours ago, revo said: toti suntem vesnic incepatori.... ca mergeai si tu asa, poate la viteza redusa.... Daca ai vrut sa prezinti situatia cu Dusterul ala care era sa se urce pe tine ar fi trebuit sa te opresti acolo. Ce ai vrut sa arati mai departe? Fara suparare, ce am vazut mai tarziu, cu depasirea in mod constant a liniei continue a fost de toata jena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 27, 2023 Share Postat Iulie 27, 2023 Fiind motocicliști (unii mai mult, alții mai puțin), ne plac curbele. Băi, curbele, nu poponeata√ele! La ce folos că ai niste curbe super, dacă le tai? Și mai ales, de ce să le tai, când riști să te pocnească vreo mașină?! Nu-ți țin morală, și eu am cameră, și eu mai depășesc pe linie continuă (unde am vizibilitate), dar nu-mi place de nicio culoare să tai curbele. Păi la ce naiba mai cumpăr anvelope de calitate, dacă prefer să merg drept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Iulie 28, 2023 Share Postat Iulie 28, 2023 Acum 21 ore, Microbec a spus: Daca ai vrut sa prezinti situatia cu Dusterul ala care era sa se urce pe tine ar fi trebuit sa te opresti acolo. Ce ai vrut sa arati mai departe? Fara suparare, ce am vazut mai tarziu, cu depasirea in mod constant a liniei continue a fost de toata jena. asa e bucla filmata de camera ,n.am decupat momentul.Restul e mers normal pe curbe, daca te simti jenat,scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 28, 2023 Share Postat Iulie 28, 2023 Acum 22 ore, Microbec a spus: Dusterul logan MCV oricum 95% din rideri fie se blocau si nu faceau nimic fie se imprastiau singuri. dar nimeni nu o sa recunoasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 28, 2023 Share Postat Iulie 28, 2023 @frigider Ai o parere putin favorabila fata de colegi .... eu ma intreb, citi n-au patit-o macar o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 28, 2023 Share Postat Iulie 28, 2023 Acum 24 minute, Contabil a spus: @frigider Ai o parere putin favorabila fata de colegi .... eu ma intreb, citi n-au patit-o macar o data. pai stiu cat de greu e sa nu te blochezi. am fost acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Iulie 28, 2023 Share Postat Iulie 28, 2023 4 hours ago, revo said: daca te simti jenat,scuze Eu nu. Ca sa explic mai pe inteles, m-as simti jenat sa ma plang de un cocalar cu Duster Logan MCV care se urca pe mine pentru ca depaseste ca ghiolbanul, in timp ce eu tai curbele ca Mihai Viteazul, curbe foarte blande, de altfel. Stii, treaba aia cu paiul din ochiul altuia. 2 hours ago, frigider said: am fost acolo. Unde? 2 hours ago, frigider said: pai stiu cat de greu e sa nu te blochezi. Si te-ai blocat sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 28, 2023 Share Postat Iulie 28, 2023 A fost acolo cu motorul sau ca pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iulie 28, 2023 Share Postat Iulie 28, 2023 Acum 6 ore, frigider a spus: logan MCV oricum 95% din rideri fie se blocau si nu faceau nimic fie se imprastiau singuri. dar nimeni nu o sa recunoasca Mă scuzaț.dv Cati km rulați.... aveți în "cariera" de motociclist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 28, 2023 Share Postat Iulie 28, 2023 Nu te lua de om, că tot două roți conduce și el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 29, 2023 Share Postat Iulie 29, 2023 Acum 14 ore, sandu07 a spus: Mă scuzaț.dv Cati km rulați.... aveți în "cariera" de motociclist? Nu vad legătura între ce am zis și întrebare. Nu uita că unii conduc mult dar tot prost. Unii se simt superiori pe baza unei cifre. Acum 17 ore, Microbec a spus: Unde? Metaforic vorbind, in situație nașpa și m am blocat. Acum 17 ore, Microbec a spus: Si te-ai blocat sau nu? Primele dați normal. Sunt curios daca e om care nu s a blocat la prima , 2a , etc. Respect pt aceia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 29, 2023 Share Postat Iulie 29, 2023 Btw, ce motor ai acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 29, 2023 Share Postat Iulie 29, 2023 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Btw, ce motor ai acum? Irelevant, dar daca ești curios - nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 29, 2023 Share Postat Iulie 29, 2023 Dar ai avut, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate