SONYC Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum cateva zile in urma eram cu masina in oras, seara. La semafor vad pe banda 2 un pusti pe o bicla electrica, banda 1 fiind exclusiv pentru dreapta. Se face verde, trecem de intersectie si el continua sa mearga pe banda 2, desi banda 1 era absolut libera. Mai mult de atat, eu am 65 km/h in bord si el cel putin 80. Sunt 3 benzi pe sens, dar pustiul merge pe banda 2 fara nicio jena, probabil ca in mintea lui se crede motociclist, mai ales ca are si o casca de gen. Il ajung la semafor, cobor din masina si il intreb de ce procedeaza asa. Trotinetele si bicicletele trebuie sa mearga pe banda 1 cat mai aproape de bordura, nu pe mijlocul benzii ca un autovehicul. De 80 km/h ce sa mai zic, nici vorba sa fie legal. Ii arat prima banda si ii spun ca acolo e locul lui pana isi ia motocicleta. Se conformeaza, dar asta numai pana cand vede ca schimb directia, moment in care revine pe mijlocul drumului. De ce nu a vrut sa inteleaga de vorba buna? Imi era foarte usor sa ii ard cateva capace, dar m-am gandit ca nu asta e solutia. Cine e vinovat aici? Copilul pentru ca nu are capacitatea de a intelege mediul la care se expune? Parintii, fiecare cu cate doua facultati absolvite, pentru ca i-au cumparat asa ceva? Militia care doarme in papuci? Pardon, cand nu doarme aplica amenzi bunicilor care vand legaturi de patrunjel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă pui niste intrebari ciudate. de la o varsta in sus nu mai schimbi/educi pe nimeni. singura metoda e cu amezi sa usture, altfel romanu de rand e singur in univers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Militia nu face absolut nimic in privinta trotinetelor si bicicletelorelectrice. Toti merg cum vorsub nasul lor. Ca si scuteristii nepalezi. Deci e clar cine e de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Militia nu face absolut nimic in privinta trotinetelor si bicicletelorelectrice. Toti merg cum vorsub nasul lor. Ca si scuteristii nepalezi. Deci e clar cine e de vina. Nu te contrazic. Doar ca sunt unii scuteristi straini (se vede dupa obrazul in tente de maron) care stau in spatele masinilor la stop si nu trec printre masini, ca noi romanii pe doua roti. Sincer, nu stiu ce sa zic, or fi indieni, nu nepalezi, dar sigur exista si multi care merg mai "civilizat" ca alti romani Bineinteles, asta nu ii iarta pe nepalezii aia care merg la regula "care loveste in fata, e de vina" Editat 1 oră în urmă de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate