SONYC Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum cateva zile in urma eram cu masina in oras, seara. La semafor vad pe banda 2 un pusti pe o bicla electrica, banda 1 fiind exclusiv pentru dreapta. Se face verde, trecem de intersectie si el continua sa mearga pe banda 2, desi banda 1 era absolut libera. Mai mult de atat, eu am 65 km/h in bord si el cel putin 80. Sunt 3 benzi pe sens, dar pustiul merge pe banda 2 fara nicio jena, probabil ca in mintea lui se crede motociclist, mai ales ca are si o casca de gen. Il ajung la semafor, cobor din masina si il intreb de ce procedeaza asa. Trotinetele si bicicletele trebuie sa mearga pe banda 1 cat mai aproape de bordura, nu pe mijlocul benzii ca un autovehicul. De 80 km/h ce sa mai zic, nici vorba sa fie legal. Ii arat prima banda si ii spun ca acolo e locul lui pana isi ia motocicleta. Se conformeaza, dar asta numai pana cand vede ca schimb directia, moment in care revine pe mijlocul drumului. De ce nu a vrut sa inteleaga de vorba buna? Imi era foarte usor sa ii ard cateva capace, dar m-am gandit ca nu asta e solutia. Cine e vinovat aici? Copilul pentru ca nu are capacitatea de a intelege mediul la care se expune? Parintii, fiecare cu cate doua facultati absolvite, pentru ca i-au cumparat asa ceva? Militia care doarme in papuci? Pardon, cand nu doarme aplica amenzi bunicilor care vand legaturi de patrunjel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă pui niste intrebari ciudate. de la o varsta in sus nu mai schimbi/educi pe nimeni. singura metoda e cu amezi sa usture, altfel romanu de rand e singur in univers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate