Mr.Wattmaster Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Ca zici de rusi. Ma intreb cum ar arata un astfel de topic la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSB Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Nu stiu daca are cont pe forum dar postez eu patania lui Si aici detalii despre sanctiunile aplicate http://cemerita.ro/trafictube-sibiu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSJ Alex Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Multumesc einstein1984...e interesant site-ul.am de alergat ce sa spun,norocul meu cu Astra :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 Stiu cum e sa-ti sara flama in trafic. Da tu esti unu ei erau 4. Si-n grup sunt mai periculosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 18, 2015 Share Postat Septembrie 18, 2015 (editat) Caldura mare, motoare incinse, asfalt arzator, ma strecor printre masini si raman blocat intre doua VW Passat pe la Unirii, ma uit la un sofer, bam, oglinda pzzzzzzt, rabatata frumos electric, traiasca tehnolojia!! Editat Septembrie 18, 2015 de Ciprian-Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Pentru nentul care a postat ultima filmare.... 1. Te-ai c*"@t pe ține când ai auzit o frâna, reacția corecta era ssă te dai un pic la o parte, mai pe contrasens...sau gaz prin spatele pietonului... 2. De ce să faci morală când poți să stai calm în banca ta și să nu ajungi flegmat și batut acasa? Până la urma se trage și de la mersul asta bătrânesc așa 3. Poliția nu este jucăria ta pe care să o plimbi tu după cai verzi... Dacă omul ti-a răspuns frumos tu de ce mai faci gargară? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 (editat) 1. Reactia corecta din fata calculatorului este cosinus deX sub radical de 14! Cand cineva vine tare din spate si risca sa se propteasca in cel din fata, in 99% din cazuri va evita spre stanga, adica tot spre contrasens. Deci te duci spre stanga exact sub rotile lui. Mai ales ca ala evita exact masina de pe banda 1, oprita la trecerea de pietoni. 2. Tu puteai sa taci? Eu nu, ba cred ca faceam si mai rau. 3. Cu politia ai dreptate. Editat Septembrie 19, 2015 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 La 4 malaci cu brațul cât capul meu aș fi tăcut...sau înjurătură scurtă și fugă...ca-i sănătoasă... La punctul 1 cred ca ai dreptate dar...nici să stau să mă uit cum vine spre mine nu e reconfortant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 (editat) 2 zile am mers pe ruta militari - cartierul francez (buc) si m-am bucurat pentru ca multi soferi de masina mi-au dat posibilitatea sa trec intre ei. Nu stiu insa daca motivul lor era frica, mila sau dorinta de fuidizarea traficului. Editat Septembrie 19, 2015 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Azi am pierdut cricul central. Pur si simplu. Habar nu am cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanelul Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 La silverwing? Ești sigur ca ni e furat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Pentru colegul care credea ca il claxonam insistent pe el, si cu care am incercat (fara succes) sa comunic prin semne pe Grant (tu urcai, eu mergeam pe langa): nu pe tine te-am claxonat, ci pe fosila de la volanul masinii care mi-a taiat calea din scurt. Jumate din claxon a fost de nervi, jumate sa vad daca aude. Se pare ca era si surd si chior, m-a bagat in seama de abia cand am trecut de el si i-am facut cu mana. Criminalii dracu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 La silverwing? Ești sigur ca ni e furat? Sigur. In benzinarie la Giurgiu l-am folosit, acasa nu mai era. Probabil una dintre zgaltaieli a fost cand am trecut peste el. Sunt suparat fleasca, mai ales ca i-am verificat prinderile la inceputul verii si totul era ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Septembrie 20, 2015 Share Postat Septembrie 20, 2015 Sigur. In benzinarie la Giurgiu l-am folosit, acasa nu mai era. Probabil una dintre zgaltaieli a fost cand am trecut peste el. Sunt suparat fleasca, mai ales ca i-am verificat prinderile la inceputul verii si totul era ok. Intre Giurgiu si Buc sunt 2 portiuni .. hardcore ... inainte sa intrii in Buc, probabil acolo te-a parasit :-( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Nope. Azi am refacut drumul Giurgiu Bucuresti si la 20 km de Giurgiu l-am gasit in sant. Culmea, pe portiunea aia de drum drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Mare bafta ai avut ca l-ai gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Imensa. Am gasit acul in carul cu fan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Leaga-l cu sarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Nu, il las acasa de acum inainte. In vitrina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
??? Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Ardeleneste vorbind, Baxxtere, eti de toata prastia cu cricul ala!!! Clipul de mai sus imi aminteste de o faza in care dintr-o masina plina cu "refugiati", mi se arunca in fata o seama de coji de pepene, asortate cu coji de seminte si niscaiva servetele. Eu, ca un primat ce n-a dat pe la circus, ocolesc respectivele cadouri si ajung in dreptul lor. Neinspirat fiind, imi scapa pe sub viziera ceva cu.... borati... Au urmat vreo 15 km de urmarire, cu deschiderea portierelor si frane in fata. Era un trafic nasol, mobra slaba rau, abia am scapat. De atunci.... merg preventiv si injur numai in gand, ceea ce va sfatuiesc si pe voi. Bafta maxima si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Acum 30 min, Piata Revolutiei, fac stanga spre Rosetti... imediat cum faci stanga e un semafor cu buton pt pietoni. Semaforul era pe rosu, abia trecuse un grup. Eu pe banda 1, pe 2 o masina... incetinesc usurel ca era rosu, asta iese din curba fix in fata mea, de pe banda 2 pe 1, blochez frana (eram cam in paralel cu el si nu mi-am imaginat ce o sa faca)... boul trece direct pe rosu si se opreste 20m mai incolo, in aglomeratie. Stau cuminte, injur printre dinti, se pune verde si ajung langa geamul lui... zic "bai nene tu nu te uiti pe unde mergi?". El "nu, ca nu ma uit dupa motociclete in trafic, nu le vad niciodata". Si era f serios... ma uit tamp la el si-l intreb "dar nici dupa semafoare nu te uiti? ca era rosu". "Aaa, nu conteaza, ala e semafor pt pietoni, daca nu trec pietonii pot sa trec". Wtf??? Cum adica poti sa treci??? E rosu!!! Da, si? Nu trecea nimeni. I-am zis ca e nebun si ar trebui sa se caute la cap, nu sa circule pe strazi... omul vorbea serios si era ferm convins ca nu a gresit cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Strategia pentru supraviețuire în trafic este similară celei din Grecia: presupune că, dintre toți participanții la trafic, ești singurul care are permis și, totodată, cel mai puțin băut (citat din ghidul pentru turiștii birtanici în Grecia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Permisele de Arges crezi ca s-au luat cu legislatie? Nu vericule, toti care aveau 500 de coco luau plasticul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Deși, sunt convins, ai înțeles ideea, reformulez (prin adăugare): ești singurul care are permis luat cu respectarea procedurilor legale Editat Septembrie 22, 2015 de eFu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Baxxter, toata povestea cu cricu e demn de nuvela Cum dracu sa il pierzi ma? Si sa il mai si gasesti apoi a doua zi Editat Septembrie 22, 2015 de Mr.Wattmaster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate