BMW RIDER Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2014 As avea si eu o intrebare pt posesorii de 1150 rt (daca reusesc sa-mi vand gs-ul asta intentionez sa cumpar)......ar trebui sa verific ceva zone ale motorului mai in detalui? sunt ceva probleme specifice 1150 rt dupa care ar trebui sa ma uit? Ce stiu eu( dar Dan poate da mai multe informatii) problema de obicei apar la ambreiaj. In rest trebuie verificat la fel ca si un GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Un review la noul RT http://www.visordown.com/road-tests-first-rides/first-ride-2014-bmw-r1200rt-review/24387.html Am inceput sa fac protectii pentru flansa spate la seria R1200, pre-2007. Aruncati un ochi, poate va tenteaza. http://advrider.com/forums/showthread.php?p=23364772#post23364772 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Face cineva comenzi pee ebay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 US ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Au aparut noile Michelin PR4. Din ce am vazut pa net sunt superioare la PR3. Parca metricmotion a adus deja in Romania.Eu am terminat PR3 in 12k km....frumosi +1 pentru pr4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 4, 2014 Admin Share Postat Februarie 4, 2014 (editat) Uk Ia legatura cu userul Garcya Editat Februarie 4, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Februarie 4, 2014 Share Postat Februarie 4, 2014 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan g Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Ceva frumos si impresionant: Elephant's meetings in 2014 Pozele le-am vazut pe un grup dedicat BMW de pe fb, nu stiam de intrunire si e ceva cat de multi participanti sunt iarna la o intrunire si ce amploare are "fenomenul moto" la germani, eu unul cel putin nu stiam....si bravo lor link: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152232115595097&set=pcb.573233699439822&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Elefantentreffen e legendar si pe cine il intereseaza poate citi aici mai multe; http://www.bvdm.de/et.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Adunarea asta nu era pe la rusi?parca tot asa se numea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Adunarea asta nu era pe la rusi?parca tot asa se numea? Nu stiu ce se face la rusi si cum se numeste, dar aici e cunoscut acest Meeting de toti care sint interesati de vehicule pe 2 roti. Si in reviste si la stiri se vorbeste despre acest eveniment, in fiecare an. Au aparut noile Michelin PR4. Din ce am vazut pa net sunt superioare la PR3. Parca metricmotion a adus deja in Romania.Eu am terminat PR3 in 12k km....frumosi Eu azi am comandat pt fata MPR 4. 116,50 € cu montaj cu tot. Vroiam sa cumpar MPR3, dar omul de la care cumpar de ani de zile cauciucuri mi-a zis ca MPR 3 nu tine atat de mult ca si MPR 4. MPR 2 pe care le am acum pe K12 sint gata pe fata(1 mm) dupa numai 9000 de Km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 5, 2014 Share Postat Februarie 5, 2014 Ceva frumos si impresionant: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Eu azi am comandat pt fata MPR 4. 116,50 € cu montaj cu tot. Vroiam sa cumpar MPR3, dar omul de la care cumpar de ani de zile cauciucuri mi-a zis ca MPR 3 nu tine atat de mult ca si MPR 4. MPR 2 pe care le am acum pe K12 sint gata pe fata(1 mm) dupa numai 9000 de Km. Intr-adevar, reclama zice ca tine cu 20% mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 1799027_10152232125205097_1011998638_o.jpg si mie tot imaginea aia mi-a atras atentia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Ce să zic, ca s-o parafrazez pe Biraid, „îl doare la ștoi” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 da domne', dar cu stil. urmeaza finalul ....come to marlboro country. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=NMty_MOmPbM http://www.bikeexif.com/bmw-r1200 Editat Februarie 6, 2014 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 (editat) Interesanta motoreta .sunt curios daca se poate calarii.mi se pare una din cele mai ciudate pozitii pe care le-am vazut .cred ca e la fel cape cruiserul de la husqvarna. Merci luigi.am rezolvat cu garcia.acum astept.am observat ca in uk sunt haine mai ieftine ca in ro.la noi bisnita e in floare din pacate. Editat Februarie 7, 2014 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Dupa R urmeaza S....asa ca am zis sa-l trec si pe acesta in CV. Sper ca sa fiu la fel de multumit ca si de R! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Orice ai face, nu schimba suruburile de la discuri cu unele din inox Pune tot originale, eventual incerca sa le eloxezi, de noi, daca ai de gand sa le schimbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Orice ai face, nu schimba suruburile de la discuri cu unele din inox Pune tot originale, eventual incerca sa le eloxezi, de noi, daca ai de gand sa le schimbi. Nu ma deranjeaza! Tot Ruginite le-am avut si la R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 12, 2014 Admin Share Postat Februarie 12, 2014 (editat) Orice ai face, nu schimba suruburile de la discuri cu unele din inox Pune tot originale, eventual incerca sa le eloxezi, de noi, daca ai de gand sa le schimbi. De ce Dane, este vreo problema? Eu le-am schimbat nu numai la discuri, ci tot ceea ce era vizibil, carenaj, inclusiv etrieri si am pus de inox, am deja 3 ani cu ele.. Editat Februarie 12, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 (editat) Depinde de surub, dar poti nimeri din inox mai moale, si cand vrei sa strangi la cuplu, ti se strica capul* la surub. Editat Februarie 12, 2014 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Sagetatu daca nu te descurci da-mi un semn, am un set Metzeler Z8 Interact ( modelul pt piata germana)cumparate in toamna tarziu, sunt sigilate, infoliate si nemontate. Ma uit cat am dat pe ele si ii zic unui sofer sa-mi aduca altele daca te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate