DKW Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 10 minutes ago, iaco said: Pai explicatia lui @Dan Cata a fost ca nu are treaba paharul de pe ghidon cu etrierul, asa ca iar sunt in ceata :)) Daca nivelul de lichid in pahar este cel corect nu apar probleme, daca paharul este umplut pana sus dar placutele sunt uzate atunci cand impingi pistonasele din etrier surplusul va iesi pe undeva daca nu desfaci capacul de la pahar pentru a reface nivelul. Pe amble GS-uri am fix aceeasi varianta de pompa servo, una functionala si una nu, si m-am lovit de toate problemele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Ale dracu cotete...una a prins aer una nu .... ciudat comportament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Cred ca ar fi util, mai sunt si filmulete pe youtube. Brake bleeding all BMW EVO system '04-'07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Iunie 2, 2019 Share Postat Iunie 2, 2019 Tiberiu Anghel (Tibi) a redeschis Mototehnica saptamana trecuta. Il gasim aproape de Carrefour Militari, adresa exacta este: Soseaua de Centuta 1D, Chiajna, Ilfov. Pana de curand in locatie functiona magazinul de biciclete DHS. Sper sa va fie de folos ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Iunie 3, 2019 Share Postat Iunie 3, 2019 Salut. Pune-o pe motor si bucurate de sunet. Nu trebuie nimic altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 3, 2019 Share Postat Iunie 3, 2019 daca schimbi doar finala nu este nevoie de resoftare ! Enjoy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Am aflat problema @Dan Cata si @DKW . Aveam o problema deja existenta cu o eroare in bord pe bec spate ( stop frana/ pozitie) care nu se stingea deloc desi becu mergea. Dupa mai multe cautari au observat ca din computerul de sasiu nu da volti cum trebuie pe pini si de acolo si diagnoza pompei care nu stie sa si-o faca de la becu spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iunie 4, 2019 Share Postat Iunie 4, 2019 Da, e si asta una din situatii, bine ca a fost doar atat. Uite unul din motivele pentru care o ia ABS-ul razna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 Salut! Maine plec intr-o tura de vreo 2500 de km prin Turcia, si am urmatoarea dilema: Am in motor de 3500km ulei mineral 20w50. Sa il schimb acum sau cand ma intorc? (R850R din 2004). Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 20, 2019 Admin Share Postat Iunie 20, 2019 Pai de ce să îl schimbi? Poți merge 8-10.000 cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 Ia vreo 300-400 ml pt complectare intr o sticluta ca sigur vei avea nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 Am un bidon pt completare. Nu am experienta cu uleiul mineral, ma gandeam ca trebuie schimbat mai repede. Deci merg linistit . Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 20, 2019 Admin Share Postat Iunie 20, 2019 Fără probleme. Cum spunea și Adi, un bidon rezervă pentru completat și aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 (editat) Decât un bidon pt completat... Editat Iunie 20, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Dacă vrea cineva laterale de R1100/R1150, sunt unele pe olx la un preț bun și negociabil. Menționez că nu sunt afiliat cu vânzătorul în niciun fel, am dat din greșeală peste anunț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 28, 2019 Admin Share Postat Iunie 28, 2019 Sunt varianta ingustă, de poliție, de aia si culoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Am pierdut panoul dreapta de sub rezervor la k1100lt si s-a rupt suportul de prindere sa din spate, aveti o sursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Acum 2 ore, bmwio a spus: Am pierdut panoul dreapta de sub rezervor la k1100lt si s-a rupt suportul de prindere sa din spate, aveti o sursa? Încearcă pe https://www.boonstraparts.com/en/parts/mke=BMW/mdl=K 1100 LT 1993-1999 (K1100LT)/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
User_bmw Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Salut, am un R 1200 C si ma confrunt cu urmatoarea situatie. In mers si nu tot timpul motorul nu se mai alimenteaza corect. Pur si simplu desi tin mana in gaz nu se mai tureaza, dupa care isi revine. Mi s- a intamplat in vreo trei dati anul asta. Ce poate fi? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Verifica daca nu cumva TPS-ul face figuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 1, 2019 Admin Share Postat Iulie 1, 2019 Filtrul de benzina a fost schimbat? Mai poate fi și pompa benzină pe ducă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
User_bmw Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Mulțumesc TPS-ul este senzorul de temperatura? In ce privește pompa de benzina este schimbata acum 3 ani, numai că nu este de BMW. Mi-a mers până acum fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 1, 2019 Admin Share Postat Iulie 1, 2019 Throttle Position Sensor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Intregul sistem alimentare-aprindere este complex. Verificarea, curatarea si reglajul la fel de stufos... Raspunsul meu este la fel de generalist ca si intrebarea ta. Cert este ca trebuiesc luate toate reglajele pe rand. Parerile fiecaruia si presupunerile in detaliusa curga! Sau, fuga cu ea la taticul BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Iulie 1, 2019 Share Postat Iulie 1, 2019 Adica la Tiberiu Anghel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate