Sari la conținut

Postări Recomandate

ai mai iesit pe frigul asta?cum sunt protectiile astea de ploaie,vant si frig?vreau si eu varianta asta si vreau confirmare ca e solutie buna,am inghetat doar cu manusi,chiar de iarna fiind ele.

multam.

am facut 60km la -7 grade (pe motor cred ca se simte -10) cu manusi groase si mi-a fost putin frig la degetele mici doar, dar daca ai avea manere incalzite cu siguranta nu simti nici o senzatie de discomfort, din contra :o

Si-a schimbat careva parbrizul de 1200 gs cu aftermarket, si sa-l mai aiba pe ala stock acasa? sau poate unul din prietenii vostrii?

Editat de Dan Cata
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 9,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am reusit sa sparg unul dintre suporturile pentru cutiile laterale ale motociletei. Aveti ideie de unde pot cumpara altul? Este vorba de un 1150 gs din '99.

Asta este obiectul:

post-39-1232745472_thumb.jpg

Editat de cretescu
Link spre comentariu

www.ebay.de

www.ebay.com

www.ebay.co.uk

Am cautat si nu am gasit :scratch:

Sau cel mai simplu la reprezentanta.Nu te poate costa a avere..

Bafta multa.

Luigi Vicol

Da..... o sa incerc si la reprezentanta pina la urma; dar ultima oara am plecat cu un gust amar de acolo si de aceeia ezit.

Link spre comentariu

am facut 60km la -7 grade (pe motor cred ca se simte -10) cu manusi groase si mi-a fost putin frig la degetele mici doar, dar daca ai avea manere incalzite cu siguranta nu simti nici o senzatie de discomfort, din contra :scratch:

Si-a schimbat careva parbrizul de 1200 gs cu aftermarket, si sa-l mai aiba pe ala stock acasa? sau poate unul din prietenii vostrii?

Eu am schimbat parbriz de GS nu cu unul aftermarket ci cu unul de GS Adventure , de fapt e o poveste mai lunga.

Ce vrei sa stii ???

Link spre comentariu

Am cautat si nu am gasit :scratch:

Da..... o sa incerc si la reprezentanta pina la urma; dar ultima oara am plecat cu un gust amar de acolo si de aceeia ezit.

Ia o bomboana inainte si ...bafta!

Ca veni vorba. Caut pe cineva sa-mi vopseasca si mie carena frontala la un BMW R1100RT cu culoarea cod 702 sienna rot metalic.

Multumesc.

Link spre comentariu

am vazut la unele bmw-uri pozitionarea cilindrilor fiind la 180 de grade. cum se chema acest timp de motor, (nu ma refer la modelul motocicletei)? caci mi-a povestit cineva de acestre motoare si incec de cateva saptamani sa-mi amintesc numele...

Link spre comentariu

am vazut la unele bmw-uri pozitionarea cilindrilor fiind la 180 de grade. cum se chema acest timp de motor, (nu ma refer la modelul motocicletei)? caci mi-a povestit cineva de acestre motoare si incec de cateva saptamani sa-mi amintesc numele...

Indicativ R

FLAT-TWIN alias BOXER

:laugh:

Link spre comentariu

Ia o bomboana inainte si ...bafta!

Ca veni vorba. Caut pe cineva sa-mi vopseasca si mie carena frontala la un BMW R1100RT cu culoarea cod 702 sienna rot metalic.

Multumesc.

..in arad e bine?..am eu pe cineva care face acest lucru!..are si vopsea si tot ce trebuie!..

Link spre comentariu

Pentru Grupul posesorilor de BMW :blink:

De vinzare Geaca Rukka,

Model: Rukka R-tech

Geaca Goretex este in stare foarte buna.

purtata foarte putin, culoare gri & negru

protectoare (RUKKA RVP AIR)

mesada detasabila

Marimea 50

:crack:

post-29449-1233605373_thumb.jpg

post-29449-1233605658_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Salut

Ma bate gandul sa achizitionez un BMW K 1100 LT din 91 cu 85000 km. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi cu privire la consum, piese, fiabilitate.

Giv 32 hai sa te aud (stii ca parerea ta conteaza pentru mine :crack: )

Multumesc

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Salut

Ma bate gandul sa achizitionez un BMW K 1100 LT din 91 cu 85000 km. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi cu privire la consum, piese, fiabilitate.

Giv 32 hai sa te aud (stii ca parerea ta conteaza pentru mine :rolleyes: )

Multumesc

...in loc de "K" mai bine ia-ti un "R"!..iar despre ce si cit te costa fiecare vorbim la telefon!

:cheers:

Link spre comentariu

Salut

Giv 32 hai sa te aud (stii ca parerea ta conteaza pentru mine :rolleyes: )

Multumesc

Acum depinde si la ce bani?

Link spre comentariu

Salut

Datele tehnice ale modelului vizat de tine le poti lectura aici. Consumul extraurban este in functie de cum intentionezi sa exploatezi masina, putand varia intre 5 - 6/6,5. In oras este un pic greoaie datorita gabaritului, iar din punct de vedere al consumului merge spre 8/8,5. Piese se gasesc, dar sincer, in afara de consumabile, singurele piese de care o sa ai nevoie sunt doar cele pe care le strici tu.

Despre fiabilitatea "K-ramizilor" nu mai are rost sa vorbesc pentru ca este deja legendara.

Succes in alegerea ta, oricare va fi aceea!

Editat de Jawa Script
Link spre comentariu

Pretul este 2500 € (am omis sa specific ca are si ABS) dar pot sa-l iau prin combinatie (al meu + diferenta). Se pare totusi ca va trebui sa mai astept pana anul viitor ca sa-mi pot lua un "R", in urma discutiei cu Giv 32 m-am convins ca e mai bine sa mai astept si sa-mi iau unul mai nou si boxer.

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt nou pe site si doresc sa salut pe toti posesorii de BMW-uri si pe toti cei carora le plac aceste motoare. Am nevoie de un sfat de la veterani. As dori sa imi cumpar un BMW R 1100 RS. Motorul e din 1993 si are 70.000 km la bord. Are ca si extrase gentile laterale originale. Ultimul proprietar a schimbat ambreiajul de curand si toate service-urile au fost facute conform manualului. Pretul este undeva in jur de 3600 de euro. Mentionez ca locuiesc in Suedia si il voi cumpara de la o reprezentanta Yamaha unde il au la vanzare la motoarele second-hand. Problema mea este urmatoarea: pot avea incredere in motorul asta la 70.000 km? Cam cat consuma asa ceva la mers "asezat"? Se preteaza pentru touring usor cu 2 persoane si bagaje(eu si sotia amandoi undeva la vreo 120 kg impreuna)? Cam ce bube apar la el ? As dori daca ma poate ajuta cineva care are in posesie asa ceva. Salutare si sa vina o data primavara ca m-am saturat de iarna!!!

Link spre comentariu

As dori sa imi cumpar un BMW R 1100 RS. Motorul e din 1993 si are 70.000 km la bord. Are ca si extrase gentile laterale originale. Ultimul proprietar a schimbat ambreiajul de curand si toate service-urile au fost facute conform manualului. Pretul este undeva in jur de 3600 de euro. Mentionez ca locuiesc in Suedia si il voi cumpara de la o reprezentanta Yamaha unde il au la vanzare la motoarele second-hand. Problema mea este urmatoarea: pot avea incredere in motorul asta la 70.000 km?

Salut! Eu am de 2 ani un R1100RS din 2000, luat second-hand de la reprezentanta BMW Viena. Avea 13.300km iar acum am ajuns la 30.000. Singura problema a fost un simering la cardan, incepuse sa se prelinga putin ulei dar a fost n primul an cand am avut garantie. Restul, intretinere.

Teoretic, pt ca platesti putin si daca service-ul a fost facut corect, cei 70.000 nu sunt o problema. Problema este ca totusi sunt destui ani si poti in timp sa ai alte probleme si sa fie costisitoare. In plus, 1993 este primul an de fabricatie si se stie ca este total contraindicat sa iei o masina sau moto din primul an de fabricatie.

La 1100RS, din ce am citit, este recomandat sa iei abia incepand cu 1996 cand s-au cam rezolvat problemele. Una dintre ele era la cutia de viteze, sarea sau nu intra bine.

R 1100RS a insemnat o revlutie la BMW, fiind primul boxer cu 4 supape/cilindru.

Motorul este foarte elastic si trage foarte bine. Consumul mediu la drum in cazul meu, in general este in jur de 5,7 condus fara menajamente; deci se poate si mai bine. Frane foarte bune si stabila. Putin cam grea la manevre in trafic aglomerat. Pt touring este excelenta, protectie destul de buna la vant (si cu parbrizul reglabil), posibilitati bune de transport bagaje iar pozitia de condus daca nu esti prea inalt excelenta. Se regleaza suspensiile fata si spate, pozitia ghidonului in 4 directii, saua in 3 pozitii pe inaltime, manetele. Are sarcina utila cca 200kg deci nu e problema deloc cu pasagerul (care are si el loc foarte generos pe saua sin spate)

Este mare pacat sa o iei fara ABS si cred ca nu are daca nu ai specificat.

In final, parerea mea: nu o lua asa veche si cu atatia km. In Germania cu siguranta gasesti la un pret asemanator sau putin mai mare, una mai noua cu mai putini km si cu ABS.

Vlad

Editat de khk
Link spre comentariu

Multumesc mult, Vlad!

Nu ma asteptam sa primesc un raspuns asa de repede si de detaliat. Sincer sa fiu si eu aveam oarecum indoieli asupra motorului in ideea ca era cam vechi si e si primul an de fabricatie. Imi doresc o motocicleta versatila care sa fie fiabila, usor de intretinut, sa consume cat mai putin, etc etc.M-am oprit la BMW si nu cred ca am gresit. Acum oscilez intre r 1100 s si r 1100 rs. Amandoua cred ca se preteaza si la uzul cotidian si la ture mai lungi.Pe asta l-am vazut si mi-ar fi convenit pretul. Dar cred ca ai dreptate e mai bine sa caut un model ce a scapat de "bolile copilariei". Nu stiu daca voi putea sa imi cumpar din Germania pentru ca as dori sa il iau pe credit si apoi aici au norme mai ciudate pentru importuri ca sa nu mai zic ca si asigurarea creste putin la ele daca sunt aduse din afara Suediei. Multumesc inca o data!

Link spre comentariu

Multumesc mult, Vlad!

Nu ma asteptam sa primesc un raspuns asa de repede si de detaliat. Sincer sa fiu si eu aveam oarecum indoieli asupra motorului in ideea ca era cam vechi si e si primul an de fabricatie. Imi doresc o motocicleta versatila care sa fie fiabila, usor de intretinut, sa consume cat mai putin, etc etc.M-am oprit la BMW si nu cred ca am gresit. Acum oscilez intre r 1100 s si r 1100 rs. Amandoua cred ca se preteaza si la uzul cotidian si la ture mai lungi.Pe asta l-am vazut si mi-ar fi convenit pretul. Dar cred ca ai dreptate e mai bine sa caut un model ce a scapat de "bolile copilariei". Nu stiu daca voi putea sa imi cumpar din Germania pentru ca as dori sa il iau pe credit si apoi aici au norme mai ciudate pentru importuri ca sa nu mai zic ca si asigurarea creste putin la ele daca sunt aduse din afara Suediei. Multumesc inca o data!

Daca tot vrei sa bati drumurile de ce nu iei un R1100RT? Ofera si ABS incepand cu 1996 si gasesti la baii aia una la vreo 40-50.000km cu tot ce trebuie pe ea. Iar pentru touring pozitia de condus e mai relaxata decat la RS din cate vad in poze (nu am condus RS).

Eu am luat un RT din 1996 la 50.000km la 4000E. Si nu am probleme cu el. Am schimbat toate consumabilele si merge struna.

Bafta !

Link spre comentariu

Salutare tuturor posesorilor de BMW printre care se pare ca ma voi numara si eu>

O intrebare de la un necunoscator: este normal sa sa miste discurile de frana in suportii lor ca si cand nu ar fi bine stranse suruburile cu care sunt prinse de janta?Atat pe fata cat si pe spate?!?!? :lol:

PS r1100rs 1995 , rosu ,48.000km

Editat de OMEN_RO
Link spre comentariu