aquachrono Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Multumesc, green spider si bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Stiti vreun atelier de croitorie unde lucreaza cu piele? Am nevoie de o modificare la pantaloni, sunt din piele groasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Stiti vreun atelier de croitorie unde lucreaza cu piele? Am nevoie de o modificare la pantaloni, sunt din piele groasa. Recomad un croitor din Grigorescu, locuieste in zona liceului Onisifor Ghibu, tel, 0751-044.136 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 unde pot gasi in cluj bec H3 cu led gen asta ? http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-exterior/iluminare-neon-led-exterior/bec-led-smd-h3-25-led-10795399.html nu vreau sa comand de la ei ca mai mult ca sigur v-a fi transportul mai scump ca produsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Din pacate Hein Gericke a intrat in faliment si a fost preluata de o firma spaniola, care are patron chinez ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Pentru cei care vor sa achizitioneze anvelope noi va recomand www.pneurimoto.ro. Au o gama variata de anvelope, multe au discount si trimit gratuit in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Stie cateva cam cat costa cu totul inmatricularea la o moto adusa de dincolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Stie cateva cam cat costa cu totul inmatricularea la o moto adusa de dincolo? aprox. 200e cu asigurare si taxele care trebuie platite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Mersi. Ma gandeam ca este mai mult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 cine face capace monopost pentru sei moto si la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 voi de unde cumparati uleiul? stie cineva un distribuitor autorizat Motul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 voi de unde cumparati uleiul? stie cineva un distribuitor autorizat Motul? eu iau de pe calea floresti de la nostop, pretul e mai bun ca la alte magazine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 unde pot gasi in cluj bec H3 cu led gen asta ? http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-exterior/iluminare-neon-led-exterior/bec-led-smd-h3-25-led-10795399.html nu vreau sa comand de la ei ca mai mult ca sigur v-a fi transportul mai scump ca produsul. grija mare la H3 .... sunt modele de faruri in care nu intra acest tip de bec (daca gaura unde intra partea de stila ,e patrat --- nu o sa intre grosimea)drive safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) Oare cati ar vrea asa ceva? http://www.asphaltandrubber.com/popular/2013-mtt-y2k-420r-turbine-motorcycle/ Editat Martie 11, 2014 de BikeRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 grija mare la H3 .... sunt modele de faruri in care nu intra acest tip de bec (daca gaura unde intra partea de stila ,e patrat --- nu o sa intre grosimea)drive safe. mersi dar oricum caut ceva pe led la un pret mai decent ca sincer nu-mi permit acum sa dau 90 e pe un set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Un mecanic moto bun in cj? Vreau sa iau o moto si as dori sa o verific inainte. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Un mecanic moto bun in cj? Vreau sa iau o moto si as dori sa o verific inainte. Mersi. Dragos de la COCMOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Dragos de la COCMOTORS De la Dragos mi-am scos motocicleta de cateva zile din service,foarte multumit de lucrare(o revizie calumea ca de inceput de sezon). cj44sec daca vrei iti las pm cu numarul lui de tel. Unde gasesc in Manastur sa imi pot face rca-ul,preferabil Carpatica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Vezi ca userul Galen face asigurari RCA. Mai e o varianta sa mergi la Polus, sunt 2 birouri acolo care iti calculeaza pt toate firmele si iti poti alege asiguratorul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Unde gasesc in Manastur sa imi pot face rca-ul,preferabil Carpatica? incearca aplicatia i-asigurare pe android (nu stiu daca este si pe iOS) sau emag.ro, iti vine pe mail in cateva minute si prin curier intr-o zi sau doua numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Un nr de la cocmotors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coc motors Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 0741186895 este numarul de la service, persoana contact Rosca Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Imi zice careva va rog, unde pe Plevnei se indreapta jenti? Am fost o data, dar e de vro' 3 ani, si nu mai stiu exact cum se numeste nici firma si nici locatia exacta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Cre'ca stie Shackalu' daca mai tine minte... Vezi pe Plevnei la 119 sau 119 A. Cre'ca pe acolo. Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Imi zice careva va rog, unde pe Plevnei se indreapta jenti? Am fost o data, dar e de vro' 3 ani, si nu mai stiu exact cum se numeste nici firma si nici locatia exacta... Cel mai bun dezdoitor de Jenti este la un anume PUTYUI care a dezvoltat o intreaga industrie din asa ceva. Se afla la a dou sau a 3a strada la dreapta de pe MAXIM GORKI dupa benzinaria aia peco. Au prese hidraulice etc sudeaza in argon daca lipsesc bucati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate