Piturlea Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Salutare. M-am gandit ca poate cei care nu au ajuns la SMAEB vor sa vada macar o poza, un clip... As ruga pe cei care au filmat sau pozat cate ceva sa posteze aici. Multumesc stunt show- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Cât eram la stunt show nu puteam să nu observ elicopterul ăla teleghidat cu GoPro atașat; tare aș vrea să văd filmările și de pe acea cameră Editat Aprilie 13, 2013 de GeoNinoLino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Multam multam,nu am avut cum sa ajung dar macar bine ca am unde vizualiza filmulete cu ce a fost acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 POZE POZE POZE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Vrem si pozeee. Foarte frumos stunt-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Cât eram la stunt show nu puteam să nu observ elicopterul ăla teleghidat cu GoPro atașat; tare aș vrea să văd filmările și de pe acea cameră Enjoy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Cateva fotografii din ziua 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Fotografii -ziua 2... Editat Aprilie 14, 2013 de bmw_life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Cateva pozulici si de la mine. Editat Aprilie 14, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Enjoy ! This video is private . Cum facem sa-l vedem ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Cateva pozulici si de la mine. meserie pozele. daca mai ai mai baga...sau pune un link de flickr etc... multumesc. eu de banii de belet de salon m-am dus la frizerie )))) Editat Aprilie 14, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 stunt show-ul a fost tare ca de obicei. macar si numai pentru a-l vedea s-a meritat sa vin. omul e profesionist si e incredibil cat de bine poate controla mobrele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Poz(n)e 13.04.2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 4 poze stunt show-ul a fost tare ca de obicei. macar si numai pentru a-l vedea s-a meritat sa vin. omul e profesionist si e incredibil cat de bine poate controla mobrele alea. La ce ora a iesit nea' cascadorul? Eu n-am apucat sa il vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 (editat) cateva secvente din stunt show http://youtu.be/iWBTyWwxcdc si poze si de vineri Editat Aprilie 14, 2013 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Poze din timpul show-ului de stunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Faine rau! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Cateva poze si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 eu de banii de belet de salon m-am dus la frizerie )))) Te-ai scos! Bine ca au facut baietii poze si filme misto, asa te uiti si privesti! Mici si bere canci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Cateva poze si clipuri la mine pe pagina de fb.. https://www.facebook.com/ScutariuMarianDaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 (editat) Want! Editat Aprilie 15, 2013 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Te-ai scos! Bine ca au facut baietii poze si filme misto, asa te uiti si privesti! Mici si bere canci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EIILC Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 poze din a 2-a zi : si alte poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Frumoase masinarii! Cred ca cei cu asemenea moto, inainte sa le picteze si aranjeze, ar trebui sa consulte un artist, un pictor ceva - altfel le pot diminua din frumusetea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate