warlock Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Mi+a luat cineva din zona, ca tot intra la lidl bdul timisoara si mi-a gasit husa (ora 11). mai erau vreo 4-5bucati, cu lungimea 200cm. Cred ca sunt vreun stoc ramas uitat undeva, ca ultima oara au fost in 11.2014 in revista lor. La 3 lei bucata!!!! Am zis sa-mi ia doua! Sper sa aiba loc motoreta in husa. Editat Septembrie 10, 2015 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Lidl din tm nu au nimic moto. Nici măcar o casca :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Luati mi si mie o cascaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Si eu vreau o casca de 20 ron va rog frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Mi+a luat cineva din zona, ca tot intra la lidl bdul timisoara si mi-a gasit husa (ora 11). mai erau vreo 4-5bucati, cu lungimea 200cm. Cred ca sunt vreun stoc ramas uitat undeva, ca ultima oara au fost in 11.2014 in revista lor. La 3 lei bucata!!!! Am zis sa-mi ia doua! Sper sa aiba loc motoreta in husa. Daca este mica pentru tine.... ma intereseaza pe mine pentru un CBR 125, sta sub acoperis dar se umple de praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Daca este mica ok, zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 La mine nu-i graba ..... am tot timpul din lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Lidl bucuresti bdul timisoara.mai au 10 bucati.marimea M toate.20 ron.daca vrea cineva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 ma poate ajuta si pe mine un coleg cu o husa ? Am fost la LIDL Mihai Bravu si am rugat o ruda sa caute si la LIDL Targoviste si nu erau .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Multumim ca spuneti ca mai aveau si nu luati si celor care nu pot ajunge. Thx!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Ca sa-ti cumpere cineva o casca pentru cap, ar fi bine sa gindesti cu acela care n-are gitul de 16-18cm, fiindca un binevoitor ar avea nevoie si de o dimensiune (marime/diametru) - de la capul ala mare. PS. N-as vrea s-o iei ca o ofensa, dar fi un pic mai atent cind ceri un serviciu cuiva. Editat Septembrie 10, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Asa o fi, doar ca eu prefer sa las la masa 10% din consumatie, decit sa ma pi x 2 pe o casca care nu-mi foloseste la nimic, mie-mi pare gindirea asta la fel cu persoanele care cumpara orice la oferte, desi n-au nevoie de ele .... si sint multe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Lidl bucuresti bdul timisoara.mai au 10 bucati.marimea M toate.20 ron.daca vrea cineva.. Da,eu vreau, ti-am dat pm, o cumpar oricum chiar daca nu se potriveste, sa fie acolo, pt pasager... » Post actualizat in 10 Sep 2015 12:35 Asa o fi, doar ca eu prefer sa las la masa 10% din consumatie, decit sa ma pi x 2 pe o casca care nu-mi foloseste la nimic, mie-mi pare gindirea asta la fel cu persoanele care cumpara orice la oferte, desi n-au nevoie de ele .... si sint multe . E buna la moped, pasager, distante scurte prin oras...mai bine sa ai o casca-n plus decat sa nu ai si sa dai cu capul de asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Asa as vrea si eu cateva..dar cine se complica? Posta, curier..asteptam următorul stoc in toamna-iarna .. Editat Septembrie 10, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Multumim ca spuneti ca mai aveau si nu luati si celor care nu pot ajunge. Thx!! Ai PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) E buna la moped, pasager, distante scurte prin oras...mai bine sa ai o casca-n plus decat sa nu ai si sa dai cu capul de asfalt. Asa este, i-am citit cu atentie profilul, am gresit eu ....... are dreptate el. Editat Septembrie 10, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Lidl si moto egal succesuri Una din casti era pusa intr-o cutie care era de casca flip-up (ambalaj gresit, sigur). Sa vezi cand or baga d-alea ce se se inghesuie lume iar, haha. Editat Septembrie 10, 2015 de Mr.Wattmaster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 si eu le astept pe alea ca pe painea calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 A fost careva din Brasov sa vada daca au adus si pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) e clara treaba: Cred ca sunt vreun stoc ramas uitat undeva, ca ultima oara au fost in 11.2014 in revista lor. Sa recapitulam Lidl din tm nu au nimic moto. Nici măcar o casca :| M am uitat si eu la Lidl MIhai Bravu si Lidl Targoviate si nu aveau huse. Nici la Crangasi nu era urma de ceva moto. nici in Bacau nu erau m am interesat si in pitesti si nu erau(nici nu au fost)...la o bucata magazin Nici la Lidl Plaza nu mai erau huse pe la 8... doar casti open face. Nici in bucurestii noi nu erau Editat Septembrie 10, 2015 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Oamnei buni si nebuni. Magazinul din B-dul. Timisoara, a strans probabil ce a mai ramas pe stock de prin Bucuresti/tara(probabil) si le vinde la preturi minime ca sa scape de ele. Nu mai cautati aiurea in tara sau pe la alte magazine ca nu sunt. Astea se intampla aleatoriu si nu sunt anuntate. Ma repet, asa mi-am luat eu cagulele de moto cu 10 lei 2 buc in loc de 25 bucata. Din cosul de produse cu pret UNIC. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Din cosul de produse cu pret UNIC. pai 3 lei o husa moto? pretul anul trecut era 50lei. daca e la fel cu cea din anii trecuti e super, am avut una si a tinut vreo 2 sezoane. pana si pungile de gunoi sunt mai scumpe. Editat Septembrie 10, 2015 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Ma duc acolo in 40min.daca mai gasesc IAU de 100ron(atatia bani am la mine).primele 5posturi de dupa asta sunt',castigatorii' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Si eu sunt mega-abonat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 si eu sunt abonat. daca gasesti, prefer un M negru merg si eu la lidl in jumate de ora, si daca nu gasesc, ramane de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate