campers Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 s-a spus mai sus ca a decedat si fata de alte accidente , chiar nu pareau foarte rau lovite jucariile.. RIP colegul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Aici nu-i vorba de "moralism" sau ca alti sunt master motociclisti. Eu doar am subliniat cum stau lucrurile. Mi se putea intampla mie sau tie, sau lu' Gigispeed, dar daca ai baga la cap din asemenea intamplari nu s-ar mai scrie pe forum. Cand pleci la drum ai 3 lucruri in cap: e posibil sa nu primesti prioritate chiar daca o ai, conditia carosabilului si problemele care pot aparea chiar la o motocicleta noua. Nu pleci de la stop ca din prastie, nu mergi ca vaca sa faci senzatie, moartea ta nu foloseste nimanui. Imi pare rau pentru el si tineretea lui. Sa ii fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 D-zeu sa-l ierte.......cuvintele sunt de prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 neasigurarea la schimbarea directiei de mers si accidentarea unui motociclist care crapa este omor cu premeditare, dupa parerea mea. Esti pe langa, premeditare inseamna ca a pus la cale moartea lui... o prostie... nu stim toate datele accidentului ca sa facem analiza... din cate vad nu avea viteza , sangele de acolo pare arterial ma gandesc ca s-a taiat undeva in zona gatului care e mai predispusa, la fel pe casca e sange ..., naiba stie ce s-a intamplat... in orice caz, foarte tanar baiatul , o viata intreaga inainte ... sa-i fie tarana usoara , RIP ! . Nu mai taiati capete in stanga si-n dreapta, pentru ca nu stim mai nimic din accident.... poate baiatul avea viteza (ceea ce nu cred) poate soferu conservei nu l-a vazut... parca vad ca soferul e unu pe la 60 ani ... cu cati din astia m-am intalnit in trafic si pur si simplu iti iasa in fata fara sa se asigure ,sau nu te vad... Odihneasca-se in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) Poate gresesc dar 60km/h pe strada ce se vede in poze pare mult... Editat Noiembrie 2, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 doamne ajuta sa fie el bine Dumnezeu sa l ierte prea multe accidente anu asta prea multi decedati de ce pentru neatentia altora R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) Comentariile nu-si au rostul, vorbim vorbim constienti fiind ca mult peste 90% din noi care detinem vitezane o ard in viteza atat prin oras cat si afara, doar de aia ai luat vitezana. Din pacate se pare ca acesta combinatie adica tanar de 21 de ani + vitezana nu a fost una potrivita pt colegul nostru, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l ierte! Mi se rupe inima cand vad inca unul si inca unul si inca unul.... Chiar te pune pe ganduri asemenea evenimente, fiecare plecare de acasa poate fi ultima! Editat Noiembrie 2, 2013 de Error1132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) ...poate soferu conservei nu l-a vazut... parca vad ca soferul e unu pe la 60 ani ... cu cati din astia m-am intalnit in trafic si pur si simplu iti iasa in fata fara sa se asigure ,sau nu te vad... Odihneasca-se in pace ! Soferul nu avea ce sa caute acolo, a virat la stanga, desi avea interzis. Va ramane fara permis vreo 3 luni si va lua 1-2 ani cu suspendare, o sanctiune prea dura pentru bietul om. Eu i-as da foc sau l-as omori cu pietre, in felul acesta l-as scapa de stresul de a mai acrosa motociclisti cand vreaza pe sens interzis fara sa se asigure macar. R.I.P. Editat Noiembrie 2, 2013 de pasquinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Ma ingrozesc vazand astfel de imagini. Dumnezeul sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) furca nu e intacta, poza doi unghiul de bracaj al rotii fata de jug chiar si-n ultima poza se vede cum roata nu mai e pe aceiasi traiectorie cu furca. mda, ce sa mai.. fara cuvinte. Autoturismul implicat în accident era neînmatriculat şi avea numere false de înmatriculare. Şoferul autoturismului care a provocat accidentul va fi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă. Mai sus am postat declaraţia subinspectorului Dragoş Dumitrescu, din cadrul Poliţiei Rutiere Mediaş. Editat Noiembrie 2, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 din cauza taxei de inmatriculare f mari , probabil a pus numerele altei masini identice , pe a lui .. probabil a vrut sa o mute , si l-a omorat pe colegul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Aici nu-i vorba de "moralism" sau ca alti sunt master motociclisti. Eu doar am subliniat cum stau lucrurile. Mi se putea intampla mie sau tie, sau lu' Gigispeed, dar daca ai baga la cap din asemenea intamplari nu s-ar mai scrie pe forum. Cand pleci la drum ai 3 lucruri in cap: e posibil sa nu primesti prioritate chiar daca o ai, conditia carosabilului si problemele care pot aparea chiar la o motocicleta noua. Nu pleci de la stop ca din prastie, nu mergi ca vaca sa faci senzatie, moartea ta nu foloseste nimanui. Imi pare rau pentru el si tineretea lui. Sa ii fie tarana usoara! bai fratilor terminati cu datul sfaturilor!toti sunteti tari si mari,cei mai priceputi si iubiti de dumnezeu si voua nu vi se poate intampla ca mergeti legal! mergi legal daca boul iti iese in fata,50Km/h e de ajuns!va treziti mereu sa dati sfaturi!nu zi hop pana nu sari! nu doresc nimanui nici cel mai mic aciident(nici sa scape mobra de pe cric!) putere familiei R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 @haman, condusul preventiv iti spune ceva? Daca tu esti cascat si mergi cu 50 km/h nu te va ajuta cu nimic daca iese Jiji, dar daca tu esti mai atent si te astepti ca Jiji sa iti sara in fata... Cred ca intelegi ce vreau sa zic. P.S: Poti sa mergi si cu 150 in oras, dar atentie in intersectii... "MERGI CA SI CAND NICIODATA NU AI AVEA PRIORITATE" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Pana una alta, dar cum il chiama pe motociclism ? De ce e asa secret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Valeuuu!!! Ala umbla cu masina neinmatriculata si cu numere false. Sper sa primeasca ce merita! Anularea permisului si cativa ani cu suspendare ar fi prea bland. Inconstienti naibi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Pana una alta, dar cum il chiama pe motociclism ? De ce e asa secret ? Pe motociclist* scz... Vad ca nimeni nu zice nimic de numele lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) Condoleante familiei si prietenilor. Nu ca (n)-as fi moralist, dar combinatia tanar + vitezana si-a luat tributul. Cum poti tu ca parinte sa il lasi pe fi-tu la 21 ani sa isi ia vitezana cand, cel mai probabil, experienta lui in trafic batea spre 0? Si probabil sa ii dai si bani pentru asta... Editat Noiembrie 2, 2013 de jupanu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Valeuuu!!! Ala umbla cu masina neinmatriculata si cu numere false. Sper sa primeasca ce merita! Anularea permisului si cativa ani cu suspendare ar fi prea bland. Inconstienti naibi! cu legea actuala are sanse mai mari sa faca puscarie pentru numerele false si alte matrapazlacuri dinastea decat pentru ca a omorat un om ! ce porcarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) din cauza taxei de inmatriculare f mari , probabil a pus numerele altei masini identice , pe a lui .. ( erau de pe o dacie,sa specificat,in linkul de mai susO mai spun iar...nici el nu merita Dumnezeu sa-l ierte. Editat Noiembrie 2, 2013 de THE GYX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 haio ca numerele ca numerele. fie ca erau sau nu false, mortul tot mort e. eu i-as judeca pe amandoi, desi soferul a gresit. dar nu pot baga mana i foc pt tanarul de 21 ani. imi pare rau de parintii si nu cred ca pot sa le inteleg suferinta, dar de multe ori e greseala lor ca isi lasa odraslele pe asa ceva. pana la urma nici nu au ce sa le faca, la 21 ani esti destul de mare incat parintii sa nu-ti mai poarte de grija. la mine mama mi-a zis, ia-ti ce vrei, dar fii atent ca nu vreau sa-ti aprind lumanari la cap, ci doar pe tort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) Rip,pacat de el,21 de ani...si pe sfarsit de sezon,acum trebuie avut cea mai mare grija pt ca aderenta nu mai e ca la 35 de grade,mai ales cu gume mai vechi. Din ce vad eu acolo,nu cred ca avea mare viteza,problema e ca nu prea cred ca a franat.S-ar putea sa ma insel,dar se vad mai ales in a doua poza zgarieturi pe asfalt,cred ca baiatul s-a speriat cand i-a taiat ala calea si a blocat frana.S-a imprastiat pe jos si s-a dus gramada in masina.Daca a lovit masina cu capul/casca in partea de jos,e ceau.Poate o casca beton il salva,dar slabe sanse.Poate se salva singur daca ar fi franat bine si nu s-ar fi speriat.Daca tinea motoreta sus,avea mult mai mari sanse. Dar pe de alta parte poate ca el saracu' chiar a franat dar nu a mai avut ce face.Oricum experienta e intotdeauna un atu si el la 21 de ani nu prea avea de unde sa aiba experienta. Da' si Nolan-ul ala s-a rupt ca alea din piata de la rusi.Bine,poate o casca de varf ar fi rezistat,dar totusi socul cred ca era prea mare si tot il omora,cine stie... Pacat de el.Urat accident. Concluzia pe care trebuie s-o tragem (pe langa cele clare,stiute deja,de a mere cu prudenta in oras si aproximativ in limitele vitezei legale,lucru care iti permite sa mai reactionezi cat de cat in caz de ceva) : invatati sa franati eficient,practicati franarea de urgenta pt a va intra in instinct si gume bune mai ales pe fata daca nu va permiteti un set complet. Daca nu se poate noi,cautati macar gume soft,de la baietii care fac trackdays.Pot face diferenta intre o sperietura si un accident urat. Editat Noiembrie 2, 2013 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Urat a cedat Nolanul ! Pacat de el! Dumnezeu sa-l odihneasca ! Avea toata viata inainte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Rip! Din combinatia asta putea iesi urat oricine. Faceti o mie de supozitii si toate un ban nu fac in fata unei mame indoliate si a unui tata albit instantaneu. Se putea intampla in Franta, Zimbabuwe, etc. Toata lumea stie ca daca nu respecti regulile faci buba tu sau altul dar natura umana este unica iar romanului ii place sa exemplifice. Fiti decenti in fata mortii si trageți fiecare concluziile in gand, caci celalat din spatele tastarurii va lua stirea ca un can-can sau va incerca sa va explice cum ar fi franat el ambele roti si ar fi sarit peste masina in locul mortului, folosind experienta acumulata in cei 10 ani... de scris la calculator. N-as fi vrut sa scriu, dar daca forumul asta a devenit o baltoaca in general, fiti decenti macar aici si lasati pop-cornul (chiar si virtual) pentru alte topicuri mai suculente unde va puteti balacari in voie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Pana una alta, dar cum il chiama pe motociclism ? De ce e asa secret ? Adi Stuparu se numea. Aici update la stire: http://vasile-antipa.blogspot.ro/2013/11/tragedie-un-tanar-motociclist-din.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate