pescarul Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Plus pentru userul "dori x".Asa cum am stabilit.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 multumesc ptr STRMBU am primit aripa spate+fata arata super tare mersi mult man.un om de cuvant.numai bine Subscriu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 POZITIV Vallicady - Om de mare cinste. Am cumpărat de la el o gumă și mi-a trimis-o ca pe ou cu surprize. Avea înauntru o cameră BONUS. Prețul a fost super decent iar calitatea produsului foarte bună. Mulțumesc Vali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 asa am patit si eu cu Vallicady.am luat 2 cauciucuri de la el,si surpriza ....cate o camera in fiecare cauciuc.si a mai platit si jumatate din taxa postala.asa ca subscriu cele spuse de magic4ce. mersi din nou vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 + pentru Edi (userul edivkv). S-a tinut de promisiune si nu m-a uitat cu cricul lateral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 asa am patit si eu cu Vallicady.am luat 2 cauciucuri de la el,si surpriza ....cate o camera in fiecare cauciuc.si a mai platit si jumatate din taxa postala.asa ca subscriu cele spuse de magic4ce. mersi din nou vali Si eu m-am simtzit ca sub bradul de craciun cand am deschis coletul de la Vallicady, eu ii scriu "moshului" ca doresc trotineta si el imi trimite Harley Tot respectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Ne ne, Harley nu-ti trimit (gratis) to all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 E bine cand unii mai si primesc piese... Din Martie anul trecut astept 2 chiulase de la @valicaddy negativ-@valicaddy /index.php?/topic/274372-bursa-clasicelor/page__st__120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Un mare PLUS pentru @Hoinarul ( /index.php?/user/60552-hoinarul/ ), care m-a surprins foarte placut! Sa fii sanatos neica si sper sa ne mai vedem, nu pe fuga...ci sa putem sta impreuna la o bere...ceva! Si...un plus si pentru @Vulpoiu' care a reusit sa ma faca sa zimbesc, sa sterg totul cu buretele si sa-i string mina! Si ar mai fi...dar alea cu minus le adun, fac lista mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 ... Si...un plus si pentru @Vulpoiu' care a reusit sa ma faca sa zimbesc, sa sterg totul cu buretele si sa-i string mina! ... Uite, asta e o chestie care mă bucură enorm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Un mare PLUS pentru @Hoinarul ( /index.php?/user/60552-hoinarul/ ), care m-a surprins foarte placut! Sa fii sanatos neica si sper sa ne mai vedem, nu pe fuga...ci sa putem sta impreuna la o bere...ceva! Si...un plus si pentru @Vulpoiu' care a reusit sa ma faca sa zimbesc, sa sterg totul cu buretele si sa-i string mina! Si ar mai fi...dar alea cu minus le adun, fac lista mare! Multumesc Nea'Ivane ! Bere...eu pot bea multa , mult timp de acum incolo...pana recuperez plasticul. Ne vom mai vedea in viitor. pana atunci, sper sa va ajute piesele date ! Si daca mai este nevoie de ceva , va ajut cu placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 E bine cand unii mai si primesc piese... Din Martie anul trecut astept 2 chiulase de la @valicaddy negativ-@valicaddy dat dreq valicaddy asta, un escroc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 dat dreq valicaddy asta, un escroc!! da de unde,nu te impauna!astea-s gainarii ieftine,miticisme,dar daca o ti tot asa ai toate sansele ca sa treci la nivelul urmator.succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 un plus pentru dany_oldmoto pentru bateria trimisa.stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 sal.. un + lui lidi moto expediere rapida si descrierea produsului corecta, deci recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 (editat) un plus pentru dany_oldmoto pentru bateria trimisa.stima! Ii dau si eu un plus lui Dani Oldmoto ,poate-mi da si mie un mail sau un telefon !! Editat Mai 30, 2012 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 vyo79 - vînzător serios, totul e aÂşa cum a spus Âşi ca în poze. E 90% în regulă (a uitat să-mi pună bolțurile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 pt dany tunky mii de multumiri pt biele,cuzineti si spitele de nipru.mare domn si caracter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 + si de la mine pentru Dani pentru piesele trimise pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nel_old_times Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Nici eu nu terminam Uralul fara ajutorul d-lui.Multumesc Dany. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 un plus mare ptr nimen'n drum un om de cuvant.si mersi mult man ptr cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Multumesc userului TheGerman pentru pedala trimisa si pentru implicarea facuta la Focsani.sa traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 (editat) ma inscriu si eu in lista celor care i-au oferit un puls lui Dany ... Nu cred că Dany a rămas fără puls că în acest nefericit caz, ne duceam la el acasă și făceam o paradă pe ulița lui, cu coroane, jerbe sau buchete cu număr par de flori. Eu îi dau 9+, că a râs de invențiile mele de la Focșani. Editat Iunie 28, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 N-o rîs nenea.... s-o amuzat doar ) ÂŞi un MARE plus Âşi de la mine, pentru TheGerman, băiet săritor, rămînem datori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 (editat) N-o rîs nenea.... s-o amuzat doar ) Ba a râs că l-am auzit cu urechile mele, manifestându-și veselia și satisfacția printr-o mișcare caracteristică a feței și a gurii, scoțând în același timp sunete specifice, succesive și nearticulate, adică exact simptomele descrise în DEX. Îi dau un minus lui Edy BK 350, pentru că în încercările lui de a pune la punct încărcarea BK-ului, am fost de acord să-i dau dinamul și releul electronic de pe cross și n-a mai venit să le mai punem la loc. Le-am montat eu luni între orele 8 - 14 și a durat atât de mult, pentru că releul electronic care m-a costat 25,99 euro n-a mai funcționat din cauza unor legături inadecvate efectuate de el și de nea Manea. Mai pe românește, l-au prăjit. Am scormonit în arhiva de piese și am găsit totuși un releu electromecanic funcțional. Încă două minusuri îi mai dau pentru că la întoarcerea de la Focșani s-a grăbit, a plecat val vârtej acasă, m-a lăsat cu cortul în care am dormit amândoi nestrâns și ud de la roua de duminică dimineață, a parcat neglijent BK-ul pe care l-a găsit seara întins lat pe asfalt, cu cricul lateral înfipt în acesta din urmă. Editat Iunie 28, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate