sprike Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 2 minute, Speedy.K a spus: Te-ai gandit ca poate e un fake? Sau e ceva de acum 20 de ani si ala e un taran beat mort care a pierdut un pariu cu iapa lui? A fost difuzat la emisiunea lui Victor Ciutacu aveam televizorul deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 5 minute, Speedy.K a spus: Eu n-am zis ca nu s-a vandut azi scump de unii. Dar trebuie sa fii prost rau sa alimentezi de la aia fara sa verifici la benzinarii mari. Cel putin la doua diferite. Ps Si cand mai puneti d-astea pe forum spuneti ca sunt luate de pe net, ca poate proasta aia era platita sa puna bonul ala pe feisbuc sau unde l-a pus. Bonul e de la o benzinarie din Ineu, nu cred ca e oferta prea bogata in acea zona. Si ce, daca bonul e pus pe net inseamna ca nu e adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Maine benzina sare de 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 3 minutes ago, Asimplu said: Sunt prețuri mari. La majoritatea Petrom-urilor din București benzina 95 este între 7.45 și 7.80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 De pe net: Motorina va fi foarte repede 3 EUR / l cam in toata Europa e deja 2 EUR /l. Trebuie sa ne pregatim sa facem sacrificii pentru fratii nostrii ucraineni, sa le aparam dreptul de a intra in NATO. Se vorbeste deja in Germania sa oprim incalzirea cat e posibil si sa se reintroduca duminicile fara circulatie auto ca pe timpul socului petrolier din 1970. Norocul nostru este ca suntem mare producator de cereale - guvernul ar trebui deja sa interzica exporturile - multe tari au facut asta deja. O sa ne rugam de Ungaria si Bulgaria sa ne dea cateva picaturi de gaz rusesc ieftin, dar va creste inima in noi de mandrie ca il sfidam pe Putin Citeste mai mult: adev.ro/r8hkza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Tu ai comentat, este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 13 minute, PzKpfW a spus: Tu ai comentat, este? Atat te duce capul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 (editat) Tind sa cred ca nu o sa avem benzina sub 8/l in viitorul apropiat. Editat Martie 9, 2022 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 12 minutes ago, Nguyen said: Atat te duce capul? Hai să nu porcăim topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 La ora 23.15 era pustiu in benzinarii si preturile erau cele obisnuite (7.6lei motorina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 1 oră, MirceaB a spus: Depinde cat se scumpeste. Daca ne raportam sa zicem la 7 lei/litru si se face peste noapte 10 lei, la un rezervor de 50 litri rezulta o economie de 150 lei. traiesti 5 ani din 150 de lei. Acum 8 minute, florinelu07 a spus: La ora 23.15 era pustiu in benzinarii si preturile erau cele obisnuite (7.6lei motorina). lol Acum 50 minute, DiarM a spus: Maine benzina sare de 8 ahahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 (editat) 1 hour ago, Nguyen said: Motorina va fi foarte repede 3 EUR / l cam in toata Europa e deja 2 EUR /l. Trebuie sa ne pregatim sa facem sacrificii pentru fratii nostrii ucraineni, sa le aparam dreptul de a intra in NATO. Exista voci care spun ca pretul oricum crestea, pentru ca exista cerere. Iar trendul a inceput de ceva timp, cu mult inainte de sanctiunile aplicate rusiei. Editat Martie 9, 2022 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Toți care au mușcat-o pe bucifeis. Cnn3 sau Aneta3 cum se mai numeşte în colonie, a dat tonul aruncînd un hoax cu mărirea preţului, mîine. Apoi nebunia s-a rostogolit natural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Au alarmat prostimea cu știri senzaționalistice care făceau referire la prețuri exorbitante (peste 10 lei) practicate de către benzinării locale, obscure, care făceau speculă de pe urma proștilor și panicaților. Apoi s-au arătat "profeții și înțelepții" care au promovat aiurea știrea ca să-și dea aere de atotștiutori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 (editat) Am bagat de cateva ori cate 300 de litri de benzina de 100 de la OMV in canistre in portbagaj, dar era pentru avion si nu puteam sa ma duc cu el la benzinarie, era prea ingust spatiul langa pompa. Cu ocazia acestei scumpiri nu am trecut pe la benzinarie de 2 saptamani, cu moto, ca in masina nu am alimentat de vreo 3 luni. Astept sa revina pretul si sa se incalzeasca vremea, canistrele alea trebuie umplute. Editat Martie 10, 2022 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 De ce dau năvală românii la benzinării, s-a închis Deveselu? Hai să creez și eu panică: Am aflat că de mâine crește de trei ori prețul la cărți! Se scumpește săpunul, ba chiar și pasta de dinți! Dați mai departe, poate-i facem să se spele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 (editat) Acum 6 ore, adidas a spus: Exista voci care spun ca pretul oricum crestea, pentru ca exista cerere. Iar trendul a inceput de ceva timp, cu mult inainte de sanctiunile aplicate rusiei. Pentru combustibil a existat si va exista intotdeauna cerere, pretul este singurul care poate sa tempereze cererea de combustibil. Problema e ca trendul de crestere este observat de oricine, nu trebuie sa fii vreun expert ca sa vezi treaba asta, de cateva luni creste continuu. Penultima oara am alimentat cu 7.29lei si ultima oara am alimentat cu 7.53lei, in nici 10 zile a crescut cu 0.22 bani. Exact cum spuneam anterior discutam cu niste colegi ca in maxim sase luni ajunge la 10 lei litrul pe motiv de "razboi" iar ceea ce s-a intamplat ieri va accelera cresterea pretului pt ca bariera psihologica a fost sparta. Statul are interes sa creasca pretul la combustibil si la energie pt ca astfel isi finanteaza deficitele care acum sunt foarte mari. Editat Martie 10, 2022 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 7 ore, frigider a spus: traiesti 5 ani din 150 de lei. lol ahahahah O sa fi surprins cata lume nu are acei 150 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 10 minute, MirceaB a spus: O sa fi surprins cata lume nu are acei 150 lei. Dar are minim 2 mașini în fața casei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 (editat) Acum 22 minute, ENEOS a spus: Dar are minim 2 mașini în fața casei... Nu, eu vorbesc de oameni cu o conditie modesta, care chiar nu au. De exemplu eu am unii clienti care m-au rugat sa le fac polita RCA, dar sa pun de la mine pentru cate zile sume cuprinse intre 150 si 270 lei, pana fac rost de bani. Editat Martie 10, 2022 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 1 minut, MirceaB a spus: Nu, eu vorbesc de oameni cu o conditie modesta, care chiar nu au. De exemplu eu am unii clienti care m-au rugat sa le fac polita RCA, dar sa pun de la mine pentru cate zile sume cuprinse intre 150 si 270 lei, pana fac rost de bani. Aia sigur n-au venit aseara cu tomberoanele la pompa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Nu e că te obligă cineva să ai mașină... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 2 minute, VyXxer a spus: Ei... nici sa respiri nu te obliga. De fapt creierul te obliga cică e functie de protecție Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 40 minute, ENEOS a spus: Dar are minim 2 mașini în fața casei... Și tilifon....cu 7 camere,treide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate