Sari la conținut

Evolutie pret combustibil

Proxi
 Share

Postări Recomandate

Acum 2 minute, Speedy.K a spus:

Te-ai gandit ca poate e un fake? Sau e ceva de acum 20 de ani si ala e un taran beat mort care a pierdut un pariu cu iapa lui?

A fost difuzat la emisiunea lui Victor Ciutacu

aveam televizorul deschis

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 900
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 5 minute, Speedy.K a spus:

Eu n-am zis ca nu s-a vandut azi scump de unii. Dar trebuie sa fii prost rau sa alimentezi de la aia fara sa verifici la benzinarii mari. Cel putin la doua diferite.

Ps Si cand mai puneti d-astea pe forum spuneti ca sunt luate de pe net, ca poate proasta aia era platita sa puna bonul ala pe feisbuc sau unde l-a pus.

Bonul e de la o benzinarie din Ineu, nu cred ca e oferta prea bogata in acea zona. Si ce, daca bonul e pus pe net inseamna ca nu e adevarat?

Link spre comentariu

De pe net:

Motorina va fi foarte repede 3 EUR / l cam in toata Europa e deja 2 EUR /l. Trebuie sa ne pregatim sa facem sacrificii pentru fratii nostrii ucraineni, sa le aparam dreptul de a intra in NATO. Se vorbeste deja in Germania sa oprim incalzirea cat e posibil si sa se reintroduca duminicile fara circulatie auto ca pe timpul socului petrolier din 1970. Norocul nostru este ca suntem mare producator de cereale - guvernul ar trebui deja sa interzica exporturile - multe tari au facut asta deja. O sa ne rugam de Ungaria si Bulgaria sa ne dea cateva picaturi de gaz rusesc ieftin, dar va creste inima in noi de mandrie ca il sfidam pe Putin

Citeste mai mult: adev.ro/r8hkza

Link spre comentariu

Acum 1 oră, MirceaB a spus:

Depinde cat se scumpeste. Daca ne raportam sa zicem la 7 lei/litru si se face peste noapte 10 lei, la un rezervor de 50 litri rezulta o economie de 150 lei.

traiesti 5 ani din 150 de lei.

Acum 8 minute, florinelu07 a spus:

La ora 23.15 era pustiu in benzinarii si preturile erau cele obisnuite (7.6lei motorina).

lol

Acum 50 minute, DiarM a spus:

Maine benzina sare de 8

IMG-20220309-WA0005.jpg

ahahahah

Link spre comentariu

1 hour ago, Nguyen said:

Motorina va fi foarte repede 3 EUR / l cam in toata Europa e deja 2 EUR /l. Trebuie sa ne pregatim sa facem sacrificii pentru fratii nostrii ucraineni, sa le aparam dreptul de a intra in NATO.

Exista voci care spun ca pretul oricum crestea, pentru ca exista cerere. Iar trendul a inceput de ceva timp, cu mult inainte de sanctiunile aplicate rusiei.

Editat de adidas
Link spre comentariu

Acum 2 ore, ENEOS a spus:

Toți care au mușcat-o pe bucifeis.

Cnn3 sau Aneta3 cum se mai numeşte în colonie, a dat tonul aruncînd un hoax cu mărirea preţului, mîine.

Apoi nebunia s-a rostogolit natural

Link spre comentariu

Au alarmat prostimea cu știri senzaționalistice care făceau referire la prețuri exorbitante (peste 10 lei) practicate de către benzinării locale, obscure, care făceau speculă de pe urma proștilor și panicaților. Apoi s-au arătat "profeții și înțelepții" care au promovat aiurea știrea ca să-și dea aere de atotștiutori.

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

Am bagat de cateva ori cate 300 de litri de benzina de 100 de la OMV in canistre in portbagaj, dar era pentru avion si nu puteam sa ma duc cu el la benzinarie, era prea ingust spatiul langa pompa. Cu ocazia acestei scumpiri nu am trecut pe la benzinarie de 2 saptamani, cu moto, ca in masina nu am alimentat de vreo 3 luni.

Astept sa revina pretul si sa se incalzeasca vremea, canistrele alea trebuie umplute.

Editat de AdrianB1
Link spre comentariu

De ce dau năvală românii la benzinării, s-a închis Deveselu?

Hai să creez și eu panică:

Am aflat că de mâine crește de trei ori prețul la cărți!

Se scumpește săpunul, ba chiar și pasta de dinți!

Dați mai departe, poate-i facem să se spele.

Link spre comentariu

Acum 6 ore, adidas a spus:

Exista voci care spun ca pretul oricum crestea, pentru ca exista cerere. Iar trendul a inceput de ceva timp, cu mult inainte de sanctiunile aplicate rusiei.

Pentru combustibil a existat si va exista intotdeauna cerere, pretul este singurul care poate sa tempereze cererea de combustibil. Problema e ca trendul de crestere este observat de oricine, nu trebuie sa fii vreun expert ca sa vezi treaba asta, de cateva luni creste continuu. Penultima oara am alimentat cu 7.29lei si ultima oara am alimentat cu 7.53lei, in nici 10 zile a crescut cu 0.22 bani. Exact cum spuneam anterior discutam cu niste colegi ca in maxim sase luni ajunge la 10 lei litrul pe motiv de "razboi" iar ceea ce s-a intamplat ieri va accelera cresterea pretului pt ca bariera psihologica a fost sparta.

Statul are interes sa creasca pretul la combustibil si la energie pt ca astfel isi finanteaza deficitele care acum sunt foarte mari.

Editat de Nguyen
Link spre comentariu

Acum 22 minute, ENEOS a spus:

Dar are minim 2 mașini în fața casei... 

Nu, eu vorbesc de oameni cu o conditie modesta, care chiar nu au. De exemplu eu am unii clienti care m-au rugat sa le fac polita RCA, dar sa pun de la mine pentru cate zile sume cuprinse intre 150 si 270 lei, pana fac rost de bani. 

Editat de MirceaB
Link spre comentariu

Acum 1 minut, MirceaB a spus:

Nu, eu vorbesc de oameni cu o conditie modesta, care chiar nu au. De exemplu eu am unii clienti care m-au rugat sa le fac polita RCA, dar sa pun de la mine pentru cate zile sume cuprinse intre 150 si 270 lei, pana fac rost de bani. 

Aia sigur n-au venit aseara cu tomberoanele la pompa...

Link spre comentariu

• adidas changed the title to Evolutie pret combustibil
  • Kristian pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic