®azvan Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 e post imediat... fara lactate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 @finu a dat o idee ceafa de porc la gratar.... uraaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 amin ! nu uitati de palinca de dinainte de masa si lada de bere de dupa mancarea-i fudulie , bautura-i temelie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) mancarea-i fudulie , bautura-i temelie ! asa-i Finule! » Post actualizat in 21 May 2015 09:18 sau sa mai facem un topic si despre bautura? Editat Mai 21, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 daca nu exista zic sa facem ca sa fie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 ca sa fie ... ..... si sa nu trebuiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 mai am p'acas fo doo cutii de ursus le-am pus gand rau diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 2 beri 6 sarmale. numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 sarmalele ieri le-am terminat. nu stiu ce mananc azi dar bine ca am de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Ca tot veni vorba de bere, vedeti ca e promotie la dozele de Timisoreana, daca cheita e castigatoare primiti 4 beri la doza, asa ca fuga la cumparaturi si goliti frigiderele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 wtf , multumim pt pont incepe si weekendul , deci la fix a picat promotia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 wtf , multumim pt pont incepe si weekendul , deci la fix a picat promotia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 http://www.publika.md/insectele--un-deliciu-in-olanda--cea-mai-mare-prajitura-cu-gandaci-video_806051.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 http://www.publika.md/insectele--un-deliciu-in-olanda--cea-mai-mare-prajitura-cu-gandaci-video_806051.html mersi colegule.... dar nu e pentru mine..... in olanda raman la felinare rosii si prafuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 http://www.publika.md/insectele--un-deliciu-in-olanda--cea-mai-mare-prajitura-cu-gandaci-video_806051.html Studentii aia din Olanda care au propus asa ceva s-au saturat de "ciupercute" sau de "maria juana" sau pur si simplu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 (editat) I'm just gonna leave this here: Editat Iulie 10, 2015 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Sa ma bata vantu' daca io inteleg painea aia cu ciorba-n ea..Dar cui ii place sa fie sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 I'm just gonna leave this here: 11539733_10203145239511915_7484853352888404441_n.jpg Vai ce pofta mi-a facut poza asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 La Partid - Lehliu Gara, langa bariera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 Prefer ceva de mic dejun ...... buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 13, 2015 Autor Share Postat Iulie 13, 2015 Prefer ceva de mic dejun ...... buna dimineata! sper ca ai niste vodca in sucul de portocale , altfel fail ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Prefer ceva de mic dejun ...... buna dimineata! pietrele sunt pt digestie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 13, 2015 Autor Share Postat Iulie 13, 2015 pietrele sunt pt digestie? nu, pt rinichi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Deschid ca omul de buna credinta drumul catre ceva "retete" noi, si voi invidiosilor sariti pe mine ......... supica cu fideluta-i buna? » Post actualizat in 13 Jul 2015 11:34De sezon ..... midii pane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 da,da,da,da,.... Doi ardeleni stăteau de vorbă:– Bă, io nu mai pot ! De când cu emisiunile aste cu gătit, m...erea mea o luat-o razna ! Ieri o făcut ciorbă de fasole cu smochine. Smochine, bă, SMOCHINE !!!– Mie-mi zici? A mea o pus piersici în tocănița de cartofi… cică să-i dea un fleivăr modern…– Mi-i și frică să vin acasă, că cine știe ce blăstămăție pune pe masă. O trebuit să mănânc mămăligă cu rodii… Cu rodii, bă, CU RODII!– Io mănânc pe ascuns, că mi-i milă s-o jignesc… O făcut sarmale umplute cu creveți. Am așteptat să adoarmă ca să mânc un parizer cinstit…– A mea i-o pus la prunc la școală pită cu untură și cu rucola…– Asta nu-i nimic: am ținut pomană după mă-sa și o făcut colivă cu mascarpone și sirop de arțar… flambată!– Bă.– Da, bă. – Atâta am vorbit de mâncare, că mi s-o făcut sete !– Ie, și mie…– Hai să merem la crâșmă, să pușcăm niște shot-uri de Jägermeister ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate