ENEOS Postat Februarie 8, 2023 Share Postat Februarie 8, 2023 Acum 4 minute, adiy32 a spus: !Pe bune .e o jignire sa spui ca fatalaii astia de acum se lupta la ceva. Daca-i pui sa se bata se iau de par ca fetitelel.Nu stiu sa injure si se scuipa singuri in casca. In afara de jigodia de MM restul sunt niste fetite imbracate ca baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Acum 12 ore, damager a spus: ce poate sa faca e sa-l incurce pe Bag din cand in cand si sa avantajeze MM-Q. Clar. Asta e nașpa când ambii piloți sunt buni într-o echipa. Era o vreme când la uzina asa era la toate echipele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 La 07.02.2023 la 14:42, damager a spus: ....dar eu tot pariez pe Q - MM in ordinea asta .... ....as zice ca la final dau bere la toti daca castiga Q, .... gata, te-am notat in caiet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Cecchinelli despre moitorizarea presiunii in pneuri: https://www.gpone.com/en/2023/02/08/motogp/cecchinelli-tire-pressure-theres-no-doubt-about-fairness.html O alta prevedere regulamentara facuta cu jumatati de masura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Mie mi se pare ca le-au dat un termen de "acomodare" si de testare.Ca sa nu dea in stanga si in dreapta din prima cursa cu sanctiuni,sa inteleaga si constructorii cum e cu presiunea samd,sa le "calibreze",adica mai pe scurt sa vada cat de putina presiune pot baga si sa nu iasa sub presiunea legala. Nu mi se pare nimic complicat,nimic rocket science,si la F1 e si e de f mult timp - sa se uite - aia cum fac?Sa faca ca ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Acum 45 minute, xt600 a spus: Cecchinelli despre moitorizarea presiunii in pneuri: Ăsta ce user are pe forum și cine îl recomandă? Aici avem specialiști, Cecchinelli să ne lase, da?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 (editat) Acum 28 minute, Method a spus: Nu mi se pare nimic complicat,nimic rocket science,si la F1 e si e de f mult timp - sa se uite - aia cum fac?Sa faca ca ei. Asa ar trebui sa fie... nimic rocket science, doar ca unora, in loc de un set de reguli simple si clare, le place sa complice lucrurile. Iar afirmatia lui nenea, de la sfarsit spune totul: "It will be up to the constructors to decide if and when the testing stage for the system will be end". Cred ca nu mai este nimic de zis. Editat Februarie 9, 2023 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Februarie 9, 2023 Share Postat Februarie 9, 2023 Acum 21 ore, adiy32 a spus: Sa inteleg ca se vor lupta 8 ducati cu o honda si o yamaha? Nu ca anul trecut cand s-au luptat 8 ducati cu o yamaha! Pe bune .e o jignire sa spui ca fatalaii astia de acum se lupta la ceva. Daca-i pui sa se bata se iau de par ca fetitelel.Nu stiu sa injure si se scuipa singuri in casca. In afara de jigodia de MM restul sunt niste fetite imbracate ca baietii. sa vedem daca nu se lupta cu 2 honde...cine stie cum o sa se descurce Mir pr honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Au inceput testele de la Sepang. Momentan : Peco, Marini, Marqez, Bestia, Morbidu, Quarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 deocamdata sunt cam la 1 secunda de recordul de circuit, mai sunt 2 ore, deci mai e mult pana departe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 nu cred ca trage nimeni sa scoata cel mai bun timp cel putin in primele doua zile. poate cei cu modelul 2022 sa incerce time attack in primele zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Ken, cu caietul și la HRC Miller 4 minutes ago, ioio_viola said: poate cei cu modelul 2022 Cam toți au la dispoziție un model '22. Unii pentru că pe asta vor merge anul ăsta, ceilalți pentru a compara față de versiunea '23. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Putin probabil sa vedem time attack-uri reale in testele astea. Pilotii se obisnuiesc cu motocicleta si cu viteza, plus ca (cel putin unele echipe) au multe repere de testat. Mai trebuie adaugata si secretomania unora, asa ca este putin probabil ca vom avea o imagine cat de cat reala a nivelului atins de fiecare constructor. Cel mult din tonul declaratiilor vom putea deduce cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Acum 1 minut, xt600 a spus: Cel mult din tonul declaratiilor vom putea deduce cate ceva Ala e cel mai usor de falsificat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Cica Mir are 2 motorete diferite pt teste Marquez are fuckin 4 total diferite una de alta,printre care si una cu ground effect si un brat spate old school din 2018 made by Honda,nu Kalex. Memelu o sa aiba treaba zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Acum 4 minute, TETEA. a spus: Ala e cel mai usor de falsificat... Drept este... dar unii sunt actori mai buni, altii dau glas mai repede frustrarilor. Sau le inhiba mai greu... Acum 2 minute, Method a spus: Cica Mir are 2 motorete diferite pt teste Marquez are fuckin 4 total diferite una de alta,printre care si una cu ground effect si un brat spate old school din 2018 made by Honda,nu Kalex. Memelu o sa aiba treaba zilele astea Pffff... asta da, desfasurare de forte. Memelu revine la motoreta 2019, aia cu care i-a rupt pe toti... Sau isi face una din bucati... din 4 troace, trebuie sa iasa o a cincea, care sa ii placa si lui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 53 minutes ago, Method said: Marquez are fuckin 4 total diferite una de alta,printre care si una cu ground effect si un brat spate old school din 2018 made by Honda,nu Kalex. Motocicleta de anul trecut (pentru referință) Motocicleta testată la Valencia la sfârșit de 2022 Hibrid experimental cu carenele ground effect și bascula veche, făcută de HRC Motocicleta testată de Bradl la Jerez și aici, în shakedown Din nou, un subiect pentru topic-ul tehnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 pe Motogp e free video si timing pass pentru perioada testelor. eu nu am reusit sa-l iau, imi refuza 2 carduri... daca il luati sa aveti grija sa dezactivati reactivarea automata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Din pacate am feelingul ca Honda va mai ingropa cariera lui Mir:( "At the end we are in a similar position at the moment. We are struggling, for sure. I think this track is probably not the best one for this bike, but we are far. I was able to improve during the day, especially with used tyres I was able to feel more and more comfortable. I'm missing a lot in the fast lap time because I have not the confidence and the feeling to make a time attack at the moment. So, I'm still not ready." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Acum 19 minute, damager a spus: Din pacate am feelingul ca Honda va mai ingropa cariera lui Mir:( "At the end we are in a similar position at the moment. We are struggling, for sure. I think this track is probably not the best one for this bike, but we are far. I was able to improve during the day, especially with used tyres I was able to feel more and more comfortable. I'm missing a lot in the fast lap time because I have not the confidence and the feeling to make a time attack at the moment. So, I'm still not ready." macar a prins un tiltu, nu multi se pot lauda cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Acum 5 ore, Method a spus: Cica Mir are 2 motorete diferite pt teste Marquez are fuckin 4 total diferite una de alta,printre care si una cu ground effect si un brat spate old school din 2018 made by Honda,nu Kalex. Memelu o sa aiba treaba zilele astea Asta nu e un semn bun. Insemna ca habar nu au unde se pozitioneaza si incearca marea cu sarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Acum 4 minute, damager a spus: Asta nu e un semn bun. Insemna ca habar nu au unde se pozitioneaza si incearca marea cu sarea. poate, dar cand se sting luminile rosii unii nu fac nimic daca nu simt mobra ok, altii termina in top 6 stiu, nu iesi campion doar cu top 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 (editat) 15 minutes ago, damager said: Insemna ca habar nu au unde se pozitioneaza si incearca marea cu sarea. Te surprinde? Sunt în situația asta de ~3 ani. Indicativ: Pole 2022 - 1:57.790 (Jorge Martín) FL 2022 - 1:59.634 (Jorge Martín) Editat Februarie 10, 2023 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 Acum 54 minute, damager a spus: Asta nu e un semn bun. Insemna ca habar nu au unde se pozitioneaza si incearca marea cu sarea. True that. Dar vorba colegului - ce desfășurare de forte... Păcat ca au atâția bani și efectiv nu știu ce sa faca cu ei.Cred ca sunt opusul celor de la aprilia unde fiecare leu e folosit cu cap și da roade. 1 oră în urmă, damager a spus: Din pacate am feelingul ca Honda va mai ingropa cariera lui Mir:( "At the end we are in a similar position at the moment. We are struggling, for sure. I think this track is probably not the best one for this bike, but we are far. I was able to improve during the day, especially with used tyres I was able to feel more and more comfortable. I'm missing a lot in the fast lap time because I have not the confidence and the feeling to make a time attack at the moment. So, I'm still not ready." Meh,e prima zi de teste.Mir nu e genul care sare pe o moto noua și e instant rapid,niciodată n.a fost...sa nu tragem concluzii pripite - e normal sa nu o simtă încă și sa nu forțeze...mai ales ca Honda nu are reputația unei motorete easy-going. Vom vedea. Avand in vedere retragerea pripita a celor de la Suzuki si faptul ca i.a lasat pe cei 2 cu fiundul in baltă,eu zic ca in retrospectiva,Mir a aterizat f bine la HRC. Sunt curios cum va merge și Rins,un pilot mai adaptabil. Heh,acuma vad ca sunt la o zecime unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 10, 2023 Share Postat Februarie 10, 2023 13 minutes ago, Method said: Mir a aterizat f bine la HRC. Cea mai slabă echipă de uzină. Poate doar din punct de vedere salariu să fi "aterizat" bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate