RuInCV Postat Noiembrie 3, 2023 Share Postat Noiembrie 3, 2023 Man, stiu toate astea. Ce am vrut sa spun e ca Triumph foloseste Moto2 pentru a-si dezvolta propria tehnologie. Ei sunt singurii care au majoritatea modelelor in 3 pistoane, deci chiar daca sa zicem ca cerinta ar fi fost de 477 cmc sa zicem, adica o cilindree pt care nu aveau deja dezvoltat un motor tot cu un triplu s-ar fi prezentat. Hai sa fim seriosi valoare marketingului ca furnizori de motoare la Moto2 nu acopera nici pe departe costurile pentru furnizarea motoarelor, adevaratul beneficiu e in dezvoltarea tehnologiei pentru a fi aplicata modelelor de strada. Am dat exemplu Yamaha pentru ca MT-09 de exmplu e un tricilidru si e o motocicleta cu un oarecare succes pe piata. Japonezii insa nu au beneficiat de datele de la Moto2 culese de englezi, chiar daca si ei sunt angrenati in competitie (aici ma refer evident la toate clasele, chiar si la momentul cand aveam 125/250/500 erau producatori care nu erau la toate 3) decat daca au platit la Hinckley pentru asta (am mari dubii ca s-a intamplat asa ceva). Totusi Yamaha are in majoritate motociclete cu 2 si 4 pistoane, un tricilindru nu e o prioritate pentru ei. Daca se va dori trecerea la un bicilindru pentru clasa mijlocie 99% Triumph nu va fi interesata, iar avand in vedere ca interesul pentru competitie nu mai e la nivelul pre-pandemie o sa fie complicat sa se bage altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 3, 2023 Share Postat Noiembrie 3, 2023 10 minutes ago, RuInCV said: Daca se va dori trecerea la un bicilindru pentru clasa mijlocie 99% Triumph nu va fi interesata, iar avand in vedere ca interesul pentru competitie nu mai e la nivelul pre-pandemie o sa fie complicat sa se bage altcineva. Ai fi surprins. În primul rând, Triumph nu va mai fi furnizor foarte mult timp. Iar când vor fi înlocuiți, șansele ca motorul ales să fie un bicilindru paralel sunt foarte mari, mare majoritatea modelelor de pe piață fiind bicilindre în categoria asta. Ducati și KTM foarte posibil să fie interesați - poate chiar și Yamaha. Legat de Yamaha, modelul lor bicilindru va fi folosit în campionatul mondial feminin de viteză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 3, 2023 Share Postat Noiembrie 3, 2023 E acum doc cu senna și frate seamana cu MM la fata. Totul are sens acum. Senna reincarnat in #93. Acum 14 ore, PzKpfW a spus: Yamaha Nu înțeleg,yama e condusa de niște inși puși pe profit. Nu baga bani în gp,dar baga în moto 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 4, 2023 Share Postat Noiembrie 4, 2023 Intresant Yamaha- CFMoto joint venture. Following the Yamaha Motor – CFMOTO joint venture announced on September 15th by Yamaha Motor Co., Ltd., Yamaha Motor would like to clarify that the collaboration solely consists of an industrial cooperation to manufacture vehicles in China, for the Chinese market. Yamaha Motor has positioned China as one of its important production and sales bases, and this joint venture is premised on the acquisition of the clearances, permits, etc., required by competition laws and other laws and regulations. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 (editat) Un interviu de citit si din care pot fi trase niste concluzii: https://www.crash.net/motogp/news/1039809/1/stoner-ducati-not-great-handling-riders-they-put-stress-situations Asta suna chiar interesant pentru cei care cred in corectitudinea si spiritul de fairplay de la Ducati: “When they start going up and down the paddock to all their teams, it’s not just asking a teammate ‘don’t cause any problems to your teammate, stay behind’,” he told TNT Sports. “It was an entire manufacturer that they were controlling. Editat Noiembrie 5, 2023 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 8, 2023 Share Postat Noiembrie 8, 2023 La 05.11.2023 la 17:46, xt600 a spus: Asta suna chiar interesant pentru cei care cred in corectitudinea si spiritul de fairplay de la Ducati: “When they start going up and down the paddock to all their teams, it’s not just asking a teammate ‘don’t cause any problems to your teammate, stay behind’,” he told TNT Sports. “It was an entire manufacturer that they were controlling. Joac-o p'asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 8, 2023 Share Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 1 oră, nike a spus: Joac-o p'asta! nu este absolut nicio sansa la victorie. honda cum necum a scos-o cu Rins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 8, 2023 Share Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 3 ore, nike a spus: Joac-o p'asta! Asta-i bicla, asta-i chilotu', da' nu vad legatura cu citatul din declaratia lui Stoner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Noiembrie 11, 2023 Share Postat Noiembrie 11, 2023 Hopa sus! Start in SEPANG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Rumours floating about that Enea Bastianini has been informed by Ducati management that his 2024 confirmation in the factory team has been revoked. roz langa rosu e de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Echipa campioană, 50 căzături până acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 43 minute, nike a spus: Rumours floating about that Enea Bastianini has been informed by Ducati management that his 2024 confirmation in the factory team has been revoked. roz langa rosu e de cacao ce bulangii frate ducati, sa-mi bag. in acelasi timp daca este cazul si enea merge bine sper sa il incurce maxim pe Peco. acu 2 curse parea ca sta cuminte in spate, fara sa incerce o manevra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 bwhahhahahahahhahahhahahah, deci zici pe asta il usuie ca i-a luat puncte lui Pecco. Asta-i gandire bolnava. Eu zic ca ai nevoie de un dezghet la congelator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 26 minute, nike a spus: bwhahhahahahahhahahhahahah, deci zici pe asta il usuie ca i-a luat puncte lui Pecco. Asta-i gandire bolnava. Eu zic ca ai nevoie de un dezghet la congelator imi este f greu sa inteleg cum ai dedus asta din ce am scris eu. am zis ca acu 2 curse Basti a fost cuminte, fiind in spate la Peco, nu a schitat niciun gest. cursa trecuta nu se pune, nu l-a incurcat cu nimic pe Peco. sper ca de acum incolo, daca zvonul e adevarat sa il incurce maxXx pe Peco. si daca e adevarat zvonu = super muisti ducati. au deja un campion. Basti da semne ca revine, chiar nu e cazu de muisme din astea. ok ca dl. Nike de pe motociclism are ceva personal cu Basti..asta nu e motiv pt Ducati Lenovo sa il de afara, iisuse. de vazut daca il dau afara complet sau face sch cu JM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 13 minute, frigider a spus: de vazut daca il dau afara complet sau face sch cu JM. de dat afara complet nu cred ca se pune problema... in cel mai rau caz va fi coechipier la anu' cu Morbi ceea ce nu-i rau, doara sunt prieteni de pe vremea cand erau aman2 la Academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Bestia nu a fost la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Atunci sunt prieteni de pe vremea... când s-au născut amândoi în Italia. Ma distrează Ionel de la erdeesh cum ii face pe toți italienii "pilotii academiei" de parca dacă ești italian trebuie sa fii de-a lui Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 3 ore, frigider a spus: sper ca de acum incolo, daca zvonul e adevarat sa il incurce maxXx pe Peco. A facut-o cu Pecco anul trecut, doar XT600 si cu tine nu vedeti asta. Acum 3 ore, frigider a spus: si daca e adevarat zvonu = super muisti ducati. Asa sunt ducatistii in general. Acum 3 ore, frigider a spus: Basti da semne ca revine, chiar nu e cazu de muisme din astea. Asa ziceati si de Zarco cand iesea pe locul 2, doar ca i-au trebuit ani ca sa castige un MP. Cam asa e si cu asta ...doar ca e putin mai bun. La yamaha cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 16, 2023 Share Postat Noiembrie 16, 2023 Bătaie pe locul lăsat liber de Marini la VR46: Aldeguer, Arbolino, Di Giannatonio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 20, 2023 Share Postat Noiembrie 20, 2023 Am uitat sa imi setez echipa pentru Qatar/motogpfantasy, am ramas cu predictia de saptamana trecuta: cred ca e cea mai nimerita prognoza de-a mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Motogp cel lacom sau cum sunt afectati cei mici din GP din cauza dorintei Dorna de a fi la fel ca si F1 https://www.gpone.com/en/2023/11/22/motogp/greedy-motogp-too-much-of-everything-no-race-with-all-the-starting-riders.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 https://www.gpone.com/en/2023/11/17/motogp/tardozzi-teamwork-between-bagnaia-and-bastianini-yes-if-needed.html?related=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Care echipă nu ar face asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 am vazut w-e trecut la Moto3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 14 minutes ago, apriliacluj said: am vazut w-e trecut la Moto3 Alea "ordine de echipă", nu faptul că Bastianini (locul 15 în clasament) nu-l depășește pe Bagnaia (locul 1 și favorit la titlu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate