apriliacluj Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Acum 2 ore, ioio_viola a spus: Fabio ramane cu Yamaha I STAY HERE aoleuuuuuu, pfffff si vaaaaaiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 (editat) Respect pentru fidelitate. În rest nu prea văd vreun lucru pozitiv de spus. Yamaha până cel puțin în 2027 nu va conta. Se pare că "riscul" la care se referea în post-ul de acum câteva zile era de fapt riscul de a rămâne acolo și de a pierde câțiva ani, nu de a pleca. El știe mai bine ca noi Editat Aprilie 5, 2024 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Acum 48 minute, Method a spus: Hatere eu nu l.am dat la aprilia Nu am timp sa caut toate postările tale(zeci probabil) în care tu erai sigur ca Q e ca și plecat la Aprilia. Dar indiferent câte dovezi îți pun aici tu te sucesti oricum Meh, nu o lua atât de personal, mai glumim, mai facem mișto. N-am cum sa fiu haterul tău , tre sa fii cineva, sa însemni ceva ca să ai hateri . Vezi MM - >hateri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 una e discutia ipotetica si alta este o afirmare certa. cum face dnul BB care zice ca MM a semnat cu Ducati factory de anu trecut si eu ma asteptam la fel sa ajunga la aprilia dar nu cu MV coechipier ci cu JM in alta ordine de idei, se deschide o usa interesanta: JM la Aprilia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 24 minutes ago, danypop said: tu erai sigur ca Q e ca și plecat la Aprilia. Și eu eram destul de sigur. M-a surprins cu totul. 6 minutes ago, Cavaleru said: in alta ordine de idei, se deschide o usa interesanta: JM la Aprilia? Clar s-a deschis o oportunitate acolo. Tot cred că Aprilia își va schimba cel puțin unul dintre piloți la anul. Iar Espargaro și Martín sunt prieteni buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Acum 25 minute, Cavaleru a spus: una e discutia ipotetica si alta este o afirmare certa. cum face dnul BB care zice ca MM a semnat cu Ducati factory de anu trecut Da da da, știu ce zici, nu-s departe unul de altul însă diferența e ca unul recunoaște clar ca are ochelari de cal când vine vorba de idol în timp ce celalalt o arde..... diferit. Ideea e ca o ținea într-una ca Q e ca plecat la Aprilia. Nu stau sa caut zecile de postări. Nu, nu iau la rost pe nimeni, doar ma amuz puțin de "predicțiile" unora (100%,90%,blablabla)asa o ard unii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 (editat) Acum 1 oră, Cavaleru a spus: una e discutia ipotetica si alta este o afirmare certa. cum face dnul BB care zice ca MM a semnat cu Ducati factory de anu trecut si eu ma asteptam la fel sa ajunga la aprilia dar nu cu MV coechipier ci cu JM in alta ordine de idei, se deschide o usa interesanta: JM la Aprilia? Exact.Eu nu am afirmat niciodata ca Q se va duce la Aprilia,doar ca e in discutii - am si dat citate din presa.Am zis ca imi doresc insa daca eu imi doresc ceva,nu spun ca si colegul ca Q e la Aprilia. Eu chibitez,fac predictii.Unele se implinesc,altele nu.Dar asta si sunt - predictii : nu am date reale sa spun ceva cu certitudine.Si nici nu am pretins vreodata ca spun altceva decat predictii,cand am dat ceea ce am zis ca sunt adevarate,am dat si sursele,tocmai pt a sublinia/dovedi veridicitatea. Sunt insa vreo cativa (nu dam nume ca se stiu) care nu au nici o parere despre nimic - ei doar ataca dreptul la opinie si parerile tuturor celorlalti,altceva nu iese din ei decat obida,or sa moara de ulcer perforat Nu ii mai dau reply frustratului care cauta tuturor nod in papura,nu doar mie,ca il excit.Mai bine il las sa bombane singur - cainii latra caravana trece. JM la Aprilia - not at all a bad move.Eu as zice ca ar fi benefic pt el.Si chiar o mutare foarte posibila. Eu cred (cred,nu afirm da?aviz haterilor) ca Gigi va lua un italian pt locul 2 la Ducati,iar JM efectiv va ramane de caruta daca sta dupa Ducati. Aprilia e o ocazie fantastica pt el,acum ca Q i-a refuzat. Nici acum nu-mi vine sa cred ce greseala a facut musiu cu Yamaha lui....a gandit cu cwru "Good base good base" dupa cum a zis Meregalli la inceput de an (ca si atunci imi spunea cineva ca vorbesc prostii - "Yamaha merge bine si drept argument "uite ce a zis Meregalli") Da da da... In urmatorii ani eu bag mana in foc ca maestrul Q calare nu pe baietelul ala cu care degusta vinuri ci pe Yamaha,nu vor iesi nici in primii 5 la sf de an. Good base... Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Iar Espargaro și Martín sunt prieteni buni. Oo,uitasem de asta,daaa,good point. Editat Aprilie 5, 2024 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Acum 1 oră, Method a spus: Exact.Eu nu am afirmat niciodata ca Q se va duce la Aprilia,doar ca e in discutii - am si dat citate din presa.Am zis ca imi doresc insa daca eu imi doresc ceva,nu spun ca si colegul ca Q e la Aprilia. Eu chibitez,fac predictii.Unele se implinesc,altele nu.Dar asta si sunt - predictii : nu am date reale sa spun ceva cu certitudine.Si nici nu am pretins vreodata ca spun altceva decat predictii,cand am dat ceea ce am zis ca sunt adevarate,am dat si sursele,tocmai pt a sublinia/dovedi veridicitatea. Sunt insa vreo cativa (nu dam nume ca se stiu) care nu au nici o parere despre nimic - ei doar ataca dreptul la opinie si parerile tuturor celorlalti,altceva nu iese din ei decat obida,or sa moara de ulcer perforat Nu ii mai dau reply frustratului care cauta tuturor nod in papura,nu doar mie,ca il excit.Mai bine il las sa bombane singur - cainii latra caravana trece. JM la Aprilia - not at all a bad move.Eu as zice ca ar fi benefic pt el.Si chiar o mutare foarte posibila. Eu cred (cred,nu afirm da?aviz haterilor) ca Gigi va lua un italian pt locul 2 la Ducati,iar JM efectiv va ramane de caruta daca sta dupa Ducati. Aprilia e o ocazie fantastica pt el,acum ca Q i-a refuzat. Nici acum nu-mi vine sa cred ce greseala a facut musiu cu Yamaha lui....a gandit cu cwru "Good base good base" dupa cum a zis Meregalli la inceput de an (ca si atunci imi spunea cineva ca vorbesc prostii - "Yamaha merge bine si drept argument "uite ce a zis Meregalli") Da da da... In urmatorii ani eu bag mana in foc ca maestrul Q calare nu pe baietelul ala cu care degusta vinuri ci pe Yamaha,nu vor iesi nici in primii 5 la sf de an. Good base... Oo,uitasem de asta,daaa,good point. Good money, good money. Acuma, daca o gandesti la rece, pana in 2027 nu vad alta motoreta inafara de ducati sa castige titlul. Te duci la Aprilia pe 2 lei ca sa ce? Sa dezvolti motoreta nu vad, pt ca vine imediat 2027 cand se schimba, e clar ca vor incetini dezvoltarea la motoarele actuale. Si atunci ce faci, ramai aici pt mai multi bani, si cu speranta ca vor mai evolua. In 2027 p vor lua mai toti de la acelasi nivel si atunci vom vedea cine s-a miscat mai bine...(tind sa cred ca tot ducati va avea un avantaj tehnic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Sunt convins ca i-au pus pe masă o suma puternica....altfel chiar ar fi ultimul prostalau,sa stea și fără bani și fără motoreta.... Pe partea cealaltă însă....dacă și atunci când ești tânăr și în forma fugi după bani și nu după o motoreta care sa te ajute sa te bați la campionat.... Zarco când era pe val și curtat de toți a ales banii în dauna luptei de la egal la egal cu MM....și unde e Zarco acum?on the way out. Q pe Aprilia...poate putea ceva mai mult decat Vinales pe aprilia.Vinales când merge bine ia podium dar Vinales nu e constant. Părerea mea e ca aprilia s.ar putea bate la podiumuri constant cu un pilot excepțional la ghidon. Vom vedea dacă e adevărat dacă vine JM la ei. Campionat interesant anul asta dar silly season mai interesant n-am văzut niciodată în gp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Acum 2 ore, damager a spus: Good money, good money. Acuma, daca o gandesti la rece, pana in 2027 nu vad alta motoreta inafara de ducati sa castige titlul. Te duci la Aprilia pe 2 lei ca sa ce? Sa dezvolti motoreta nu vad, pt ca vine imediat 2027 cand se schimba, e clar ca vor incetini dezvoltarea la motoarele actuale. Si atunci ce faci, ramai aici pt mai multi bani, si cu speranta ca vor mai evolua. In 2027 p vor lua mai toti de la acelasi nivel si atunci vom vedea cine s-a miscat mai bine...(tind sa cred ca tot ducati va avea un avantaj tehnic ) Asa ramai la Yamaha 3 ani degeaba. Spune multe și despre om dacă nu riști. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Acum 2 ore, Method a spus: Zarco când era pe val și curtat de toți a ales banii în dauna luptei de la egal la egal cu MM....și unde e Zarco acum?on the way out. S-a mai discutat de 1 milion de ori inclusiv aici pe forum ca in cazul lui Zarco a fost mai mult mana managerului decat a lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Acum 4 ore, Method a spus: Sunt convins ca i-au pus pe masă o suma puternica....altfel chiar ar fi ultimul prostalau,sa stea și fără bani și fără motoreta.... Pe partea cealaltă însă....dacă și atunci când ești tânăr și în forma fugi după bani și nu după o motoreta care sa te ajute sa te bați la campionat.... Zarco când era pe val și curtat de toți a ales banii în dauna luptei de la egal la egal cu MM....și unde e Zarco acum?on the way out. Q pe Aprilia...poate putea ceva mai mult decat Vinales pe aprilia.Vinales când merge bine ia podium dar Vinales nu e constant. Părerea mea e ca aprilia s.ar putea bate la podiumuri constant cu un pilot excepțional la ghidon. Vom vedea dacă e adevărat dacă vine JM la ei. Campionat interesant anul asta dar silly season mai interesant n-am văzut niciodată în gp si cu o mobra un pic mai fiabila, nu una la care ori nu merge ambreajul, ori ramane blocat sistemul pe spate, ori se blocheaza franele. NU cred ca e inconstanta e numai problema pilotiilor, pur si simplu nu cred ca reusesc sa o seteze cum trebuie tot timpul cand o nimeresc si nu se strica ceva se bat la podium, poate chiar la victorie, cand nu o nimeresc sunt anonimi in pluton. Nu ca nu mi-ar fi placut sa-l vad pe Q la Aprilia sau la Ktm....ktm pare mai fiabila oricum. Acum 1 oră, frigider a spus: Asa ramai la Yamaha 3 ani degeaba. Spune multe și despre om dacă nu riști. Pana la urma s-a spus un singur lucru...ca sunt discutii, nu am auzit ca i-a pus pe masa Aprilia o oferta si el a refuzat nu? Cum zicea colegul, poate Aprilia il asteapt pe JM ca tot sunt prieteni la catarama AE cu JM. In alta ordine de idei, e o mare diferenta intre cat a strans MM si cat a strans Q in carierele lor :)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Acum 50 minute, damager a spus: Pana la urma s-a spus un singur lucru...ca sunt discutii, nu am auzit ca i-a pus pe masa Aprilia o oferta si el a refuzat nu? De acord. Dar totuși: E sezon de contracte noi. E primul care bate palma? (După Peco) Asta zic.. Daca lua decizia după 1 2 3 4 luni ziceai aia e frate. Atâta s a putut. Sunt puțin dezamăgit ca a avut sezoane grele rău și nu se știe când își revine Yamaha. Anu trecut Honda arunca cu bani și n au îmbunătățit mare lucru. Yamaha slab rău anu trecut. Plm. Vorbesc și eu vorbe. *in condițiile în care i s au mai promis îmbunătățiri care...plm Nu prea au venit. OK motor mai puternic care a stricat aparent tot echilibrul.. Acum 54 minute, damager a spus: Nu ca nu mi-ar fi placut sa-l vad pe Q la Aprilia sau la Ktm....ktm pare mai fiabila oricum. Uzina ktm e no go. Binder nu a semnat pe 6 ani? O cifra mare oricum..4? Și Acosta da sa fie deja cam cel mai bun ktm ist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Vedeți voi ce taragot de evacuare construiește Yamaha și le învârte fabiola ăstora căștile în cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 5, 2024 Share Postat Aprilie 5, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Acum 15 ore, Cavaleru a spus: una e discutia ipotetica si alta este o afirmare certa. cum face dnul BB care zice ca MM a semnat cu Ducati factory de anu trecut Păi dacă așa e, ce vrei, sa te mint? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Acum 6 ore, nike a spus: Muahahahaha!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Acum 10 ore, frigider a spus: Spune multe și despre om dacă nu riști. Eeeexact ! - compara cu MM care luptandu-se cu aceeiasi problema (old/bad bike),a lasat culcusul cald,pe Santi si pe baietii de la Honda cu care se stia de 10 ani,s-a ridicat si a plecat (atunci,pe loc,nu in timpul sezonului de transferuri,atentie !) la neica-nimeni Grisine cu un ing si 2 mecanici in boxa.A mizat toata cariera lui pe o carte,iti dai seama ce se intampla daca nu se adapta la Ducati...big balls,n-ai ce zice.Eh,pana la urma asta e difernta intre 8xcampion si wannabe's... Acum 10 ore, tourist1 a spus: S-a mai discutat de 1 milion de ori inclusiv aici pe forum ca in cazul lui Zarco a fost mai mult mana managerului decat a lui. Foarte corect,no argue insa...am mai zis si atunci si repet : Zarco parca avea peste 18 ani atunci nu?Fusese intarcat nu mai sugea la tzatza?Ee,atunci responsabilitatea pt actiunile lui e fix a lui."M-a influentat m-a corupt Felon"...Cine a angajat acel manager si cine asculta de el ca de Dumnezeu?Doar n-a semnat managerul pe contract - Trebuie sa traiesti cu deciziile pe care le iei. Si la fel cum bine zice colegul sus - e vorba de risc si acolo,iar Zarco a tremurat la gandul confruntarii cu demonul MM (a si recunoscut-o in conferinta de presa),in timp ce un pilot cu cwoaie s-ar fi bucurat ca are posibilitatea sa se bata de la egal la egal cu campionul mondial de pe acelasi material de concurs. Acum 8 ore, damager a spus: si cu o mobra un pic mai fiabila, nu una la care ori nu merge ambreajul, ori ramane blocat sistemul pe spate, ori se blocheaza franele. NU cred ca e inconstanta e numai problema pilotiilor, pur si simplu nu cred ca reusesc sa o seteze cum trebuie tot timpul cand o nimeresc si nu se strica ceva se bat la podium, poate chiar la victorie, cand nu o nimeresc sunt anonimi in pluton. Nu ca nu mi-ar fi placut sa-l vad pe Q la Aprilia sau la Ktm....ktm pare mai fiabila oricum. Pana la urma s-a spus un singur lucru...ca sunt discutii, nu am auzit ca i-a pus pe masa Aprilia o oferta si el a refuzat nu? Cum zicea colegul, poate Aprilia il asteapt pe JM ca tot sunt prieteni la catarama AE cu JM. In alta ordine de idei, e o mare diferenta intre cat a strans MM si cat a strans Q in carierele lor :)... Aia cu ambreiajul...cred ca e problema lui Vinales nu a aprilia - nu am auzit sa aiba si AE problemele astea,iar Maravilla era de coma la Yamaha cand i-au zis aia ca nu lucreaza bine cu ambreiajul la start,i-au pus si senzor ca sa ii arate,remember? Intradevar insa are niste probleme de fiabilitate Aprilia,dar hei,csf,nu toti sunt Ducati si Honda sa aiba buget de 100 mil+. Anonimi in pluton sunt cand nu gasesc setup'ul...ceea ce tine mai mult de echipa decat de moto,dar da e si asta o problema. Sunt probleme dar mici si eu zic ca Aprilia e o moto cu potential un next best thing la Ducati factory.Sa vedem cine vine si ce rezultate va avea - hai JM Nu se stie de nici o oferta clara sau suma pusa de aprilia pe masa,dar e logic ca a fost una.Q a lasat sa se inteleaga in presa ca a fost abordat si are "mai multe oferte",iar Rivola a spus chiar pe sleau ca il curteaza :""According to the website GPOne.com, the 2021 champion has already started talking to the CEO of Aprilia Racing, Massimo Rivola and this is no secret." Daca au fost discutii recunoscute de ei (ca altfel nu are de unde sti presa decat de la una dintre parti),e clar ca lui Q i s-a prezentat un proiect si o o oferta. Acum 7 ore, frigider a spus: Asta zic.. Daca lua decizia după 1 2 3 4 luni ziceai aia e frate. Atâta s a putut. Sunt puțin dezamăgit ca a avut sezoane grele rău și nu se știe când își revine Yamaha. Acum 7 ore, frigider a spus: Anu trecut Honda arunca cu bani și n au îmbunătățit mare lucru. Yamaha slab rău anu trecut. *in condițiile în care i s au mai promis îmbunătățiri care...plm Nu prea au venit. Exact - Cand am zis anul trecut ca Honda bate campii cu gratie si ca nu stiu de unde sa inceapa?S-a vazut clar cand i-au dat lui LM prototipul 2024 - acolo s-a vazut harababura care e in cadrul conducerii si lipsa unui plan clar de actiune.Si Zarco a sesizat - Honda 'doesn’t know yet what is good to do' on 2024 MotoGP bike La fel Yamaha - ei din 2021 bat pasul pe loc...Meregalli lauda calul mort dar deh,e normal,asta si trebuie sa faca din pozitia lui. Q a vazut 2 ingineri europeni la echipa si o prezentare in powerpoint vorba lui MM - dar ala a sesizat rapid ca Honda bate pasul pe loc in timp ce europenii se duc in sus,Q nu s-a uitat la rezultatele lui din 2022 incoace,s-a lasat vrajit.Sau poate dupa cum bine ai zis,n-a avut balls sa faca o schimbare radicala.La fel ca la Zarco zic - va trebui sa traiasca cu consecintele deciziilor lui. Acum 6 ore, ENEOS a spus: Vedeți voi ce taragot de evacuare construiește Yamaha și le învârte fabiola ăstora căștile în cap! true true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Acum 31 minute, Method a spus: Fusese intarcat nu mai sugea la tzatza Ee, fabiola probabil că suge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Mertois Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 (editat) Purcoi de bani... https://www.crash.net/motogp/news/1046434/1/revealed-fabio-quartararos-bumper-new-salary-who-motogps-best-paid-star Editat Aprilie 6, 2024 de Le Mertois Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 La 04.04.2024 la 21:37, Method a spus: Adica inteleg - Rossi la debut s-a razboit instant cu Biaggi,si cu ce rezultate pfff,Lorenzo la debut castiga facea podimuri in fata lui Rossi,nu l-a tinut mult ca s-a rupt tot dar incepuse fulminant,MM la debut se urca pe Pedrosa,pe Lorenzo,pe asta chiar l-a tinut ca luat si campionatul - era normal sa se faca valva in jurul unor asemenea debutanti,Acosta ce a facut de fapt?A trecut pe langa "un" Marquez care inca mai invata noua motoreta pt el Ducati?Wow,ok.... Cum spuneam in unele postari anterioare.. hai sa mai asteptam cu Acosta. Deocamdata pustiul este doar un produs (umflat) media. Intr-adevar, merge frumos, are potential de campion (dar asa se spunea candva si despre Vinales, de exemplu), insa trebuie sa confirme. Spune multe despre campionat si despre nivelul pilotilor (vezi interviul lui Lorenzo in acerst sens), daca pentru o depasire la MM, presa incearca sa il propulseze in post de supervedeta. Inainte, pe vremea baietilor mari, statutul asta il obtineai castigand curse si dominand campionate. Acum 22 ore, ioio_viola a spus: Fabio ramane cu Yamaha I STAY HERE I am super happy to announce that I am going to continue my adventure in BLUE! Last winter Yamaha proved to me that they have a new approach and a new aggressive mindset. My confidence is high; we will be back to the front together. 6 years ago they gave me the chance to step up to MotoGP and since then we have achieved great things together. We still have a long way ahead of us, to start fighting for victory again. I will work hard and I am sure that, together, we will achieve our dream again! Poate este pacaleala de 1 Aprilie... sper sa il vad plecat de la Yamaha Acum 17 ore, Method a spus: Exact.Eu nu am afirmat niciodata ca Q se va duce la Aprilia,doar ca e in discutii - am si dat citate din presa.Am zis ca imi doresc insa daca eu imi doresc ceva,nu spun ca si colegul ca Q e la Aprilia Tu nu ai spus, dar daca ii citesti interviurile, o spunea el - aproape cu subiect si predicat - ca este ca si plecat. Sincer, pe baza acelor interviuri si a tonului presei, am crezut ca deja se usuca cerneala pe noul contract cu Aprilia. Ceea ce nu intelege lumea pe aici este ca si pilotii astia este oameni, pot sa revina asupra deciziilor, pot fi influentati, partea financiara conteazaaaaaa, in ciuda a ceea ce cred unii cat toti vor doar motociclete performante si viseaza titluri, etc. Unii se mai gandesc si la batranete, pensie, etc. Personal, daca stirea este adevarata!!! imi pare rau ca nu pleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Acum 8 ore, nike a spus: Bahaha Lumea îl critica da adevăru e ca eu m-as vinde pe o bucata mica rău din suma aia. un lucru mai zic: vezi toprak. s-a suparat si a plecat la bmw, parea ca se ingroapa, uite unde e acum. nu risti nu castigi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 5 hours ago, Le Mertois said: Purcoi de bani... https://www.crash.net/motogp/news/1046434/1/revealed-fabio-quartararos-bumper-new-salary-who-motogps-best-paid-star Sper pentru el să nu fie singurul motiv. Și despre Razgatlıoğlu se spunea același lucru când a trecut la BMW anul trecut, bani, dar în perspectiva în care germanii intră (poate) în MotoGP în 2027 și-i oferă lui Toprak un loc acolo, are mult mai mult sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Acum 5 ore, ENEOS a spus: Ee, fabiola probabil că suge... E semi-oficial : Aprilia i.a dat 4mil,Yamaha 12. Acum nu îl mai condamn asa tare...și totuși... Acum 4 ore, xt600 a spus: hai sa mai asteptam cu Acosta. Deocamdata pustiul este doar un produs (umflat) media. Intr-adevar, merge frumos, are potential de campion (dar asa se spunea candva si despre Vinales, de exemplu), insa trebuie sa confirme True that Acum 4 ore, xt600 a spus: imi pare rau ca nu pleaca. Și mie Insa dacă ajunge JM la Aprilia ma consolez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Acum 54 minute, Method a spus: E semi-oficial : Aprilia i.a dat 4mil,Yamaha 12. Acum nu îl mai condamn asa tare...și totuși... True that Și mie Insa dacă ajunge JM la Aprilia ma consolez. JM merita un titlu. Si nu il va lua cu Aprilia in urmatorii 2 ani. Eu sper sa ajunga la uzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate