Sari la conținut

Detinatori de Honda 900RR Fireblade

emylyo
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pune-i protectie de carbon kevlar la capacul stinga motor. Plus 3-4 mm de silicon intre capac si protectie. Partea stinga a motorului e prea expusa, e cel mai mare neajuns. Daca gasesti o pompa de frina de la un K5-K10, R1 04 2010, monteazo cu incredere, vei avea o frina mai dozabila, cea stock e prea ON OFF.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a mutat bursa aici sa inteleg....frumos....etic
are careva o rotita de reglaj a intinderii cablului de ambreiaj (de la maneta de ambreiaj bineinteles) de 954? :laugh:
nu are nimeni o rotita de reglaj a cablului de ambreiaj (cea de la maneta) pentru 954? sau o maneta fara levier (am levierul) de 954? sau cineva care are una de 954 si vrea una de 929 ? :D
Comunitatea Motociclistilor din Romania > Bursa > Cumparari > Piese de schimb
Link spre comentariu

Ok deci nu am voie sa intreb daca are cineva o chichita de piesa care se gaseste doar pe 900RR (in postura de posesor de acest tip de motocicleta) si am voie sa vand PIESE ca si bisnitar sau cum sa numesc...

Daca ar fi sa ma iau dupa logica ta tu nu prea ai de ce sa mai scrii pe topicul asta, deocamdata esti wannabe posesor.

Link spre comentariu

ZLD, acel suport este facut de mine, deci termenul "bisnitar" este gresit folosit :laugh: Bisnitar este sa cumperi eftin dintr-o parte si sa vinzi mai scuNp in alta parte. Adica negustorie carevasazica.

Daca doresti sa folosesti motocicleta doar tu, fara pasager, poti scoate scaritele spate si suporturile dar vei avea nevoie de un alt suport. Asta daca nu decizi ca este ok suportul de scarita dreapta. Dupa mintea mea este cam mare, greu si urat. Pot sa fac si altele, nu doar unul :D

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Ia-ti unul nou si cat mai moale, altfel risti sa iei la pret "bun" o guma de lemn cu care sa pupi planeta la o frana mai serioasa. Eu nu mi-as pune second pe fata din simplul motiv ca pe dimensiunile astea gasesti doar gume SH foarte vechi. Bridgestone, Metzeler si Pirelli parca mai fac inca dimensiunea asta.

Asculta un om patit! :)

Link spre comentariu

Ia-ti unul nou si cat mai moale, altfel risti sa iei la pret "bun" o guma de lemn cu care sa pupi planeta la o frana mai serioasa. Eu nu mi-as pune second pe fata din simplul motiv ca pe dimensiunile astea gasesti doar gume SH foarte vechi. Bridgestone, Metzeler si Pirelli parca mai fac inca dimensiunea asta.

Asculta un om patit! :)

Mersi penrtu sfatul tau , cred ca asa si fac iau unu nou ie mai sigur.

Mesaj completat

Asculta un om patit! :P

Mersi penrtu sfatul tau , cred ca asa si fac iau unu nou ie mai sigur.

Link spre comentariu

Revin si eu cu o problema, am facut un drum mai lung cu pasager mai mult pe serpentine unde am mers mai mult in frane de motor etc.Faza e ca la destinatie pasagerul s-a plans de miros de gaze de esapament care era aproape sufocant insa mai mult pe serpentine s-a intamplat asta.Intr-un fel m-am gandit ca asa ar trebui sa se intample deoarece pe serpentine mergi mai turat si cu viteza mai mica (decat in linie dreapta de ex) insa pana acum nu am mai patit sa mi se planga pasagerul din cauza asta desi am mers si cu vechiul 954 la fel si la el nu s-a intamplat.Am analizat si evacuarea (yoshimura), e putin inegrita fix la iesire insa normal...in rest nu are nici o fisura sau pierdere.Fum nu scoate, ulei nu mananca insa miroase..miros pe care il sesizez si eu mai puternic cand este motorul rece..astept idei si sugestii

Link spre comentariu

salve

din pacate nu prea cred ca ai ce sa faci

probabil turbulentele de aer aduc gazele de evacuare spre pasager

se intampla la mai multe motociclete, in special hornetul are o problema foarte grava in privinta asta

probabil sunt mai mutle elemente care contribuie: viteza de deplasare ..lungimea si pozitia evacuarii

daca ma gandesc bine evacuarea care o ai e foarte lunga si se apropie mult de codita in sus ..o solutie poate fi scurtarea ei cu 10-15cm

Link spre comentariu

Rezolvare simpla: mergi fara pasager. Incearca s-o vrajesti fara s-o plimbi pe serpentine. E mai sigur. Asculta un om patzit.
Credeam ca solutia e depasirea vitezei de 30 km/h. lol-016.gif
Link spre comentariu

salve

din pacate nu prea cred ca ai ce sa faci

probabil turbulentele de aer aduc gazele de evacuare spre pasager

se intampla la mai multe motociclete, in special hornetul are o problema foarte grava in privinta asta

probabil sunt mai mutle elemente care contribuie: viteza de deplasare ..lungimea si pozitia evacuarii

daca ma gandesc bine evacuarea care o ai e foarte lunga si se apropie mult de codita in sus ..o solutie poate fi scurtarea ei cu 10-15cm

mersi de reply.evacuarea este scurtata iar pe fostul 954 aveam un Hurric cam la fel de scurt, nu stiu ce sa zic insa ma gandeam sa nu fie ceva in neregula cu motorul si din cauza asta sa scoata mai multe noxe.Mai testam si mai vedem

Link spre comentariu