foxxbiker Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Sanatate bikerilor ! http://ziarulclujean.ro/foto-doi-motociclisti-s-au-izbit-unul-de-celalalt-apropiere-de-centrul-clujului/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Moarte conservarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahamann Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Moarte conservarilor. .....de ce sa moara oricine???? cand mergem cu masina...nu suntem conservari??? iar stirea e cu 2 motociclisti care s-au busit intre ei....mi-e scarba de anumiti ....melteni....indiferent cate roti folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 ce sa zic... cate carute dau zilnic una peste alta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 .....de ce sa moara oricine???? cand mergem cu masina...nu suntem conservari??? iar stirea e cu 2 motociclisti care s-au busit intre ei....mi-e scarba de anumiti ....melteni....indiferent cate roti folosesc Meltean e ala care nu se prinde de o gluma si face pe desteptul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) .....de ce sa moara oricine???? cand mergem cu masina...nu suntem conservari??? iar stirea e cu 2 motociclisti care s-au busit intre ei....mi-e scarba de anumiti ....melteni....indiferent cate roti folosesc Mătamanule, simțul umorului este o chestiune pe care nu o vei putea înțelege pe tot parcursul vieții tale amărâte ...ghinion ! Editat Mai 18, 2017 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) Partea buna in tot acest incident nefericit este ca macar motociclistul care nu avea nici o vina a scapat teafar, de obicei se intampla invers, cel vinovat scapa teafar iar cel nevinovat ajunge pe la spital cu oase rupte, sau mai rau. Editat Mai 18, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei0912 Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 .....de ce sa moara oricine???? cand mergem cu masina...nu suntem conservari??? iar stirea e cu 2 motociclisti care s-au busit intre ei....mi-e scarba de anumiti ....melteni....indiferent cate roti folosesc Si chestia e ca, era chiar o gluma buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Hai ca asta e noua . Câtă neşansa sa ai ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Chiar nu intelegeam ce s a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 a fost unul similar si de pomina acum 4 ani..... http://www.suntsofer.ro/accident-zarnesti-brasov-accident-rutier-intre-doi-motociclisti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 .....de ce sa moara oricine???? cand mergem cu masina...nu suntem conservari??? iar stirea e cu 2 motociclisti care s-au busit intre ei....mi-e scarba de anumiti ....melteni....indiferent cate roti folosesc ii zice "simtul umorului". Vezi DEX. » Post actualizat in 18 May 2017 17:01 In alta ordine de idei, 23 de ani vs 37 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) Moarte conservarilor. .....de ce sa moara oricine???? cand mergem cu masina...nu suntem conservari??? iar stirea e cu 2 motociclisti care s-au busit intre ei....mi-e scarba de anumiti ....melteni....indiferent cate roti folosesc Deep down inside, am stiut mereu de ce Transalpul nu este pentru mine. Cum era reclama aceea? You meet the ... people on Hondas? in alta ordine de idei, 23 de ani vs 37 de ani. In alta ordine de idei - VT500 vs Gixxer ?! Rezultatul era 100% evident inainte de a se fi si intamplat ceva . Editat Mai 18, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 E plin forumul de chinuiti si de sclavi! Daca dauquote la toti, o sa mi plang timpul pierdut! .....de ce sa moara oricine???? cand mergem cu masina...nu suntem conservari??? iar stirea e cu 2 motociclisti care s-au busit intre ei....mi-e scarba de anumiti ....melteni....indiferent cate roti folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) Era sa ma tronează ieri un confrate motociclist aproape de calea ferata,în Chiajna.sa ii iau fața la rand Come se dice asta la noi la Romania, prego? Ultima parte am inteles-o dupa vreo 3 minute. Deosebit, deosebit. Cat de plin de esenta eufemismul tau. Sunt cozi la plua ta. Asta daca am inteles corect, carevasazica. Oh, good lord! Da, i know, i know, unii gandesc mai repede decat mesteca infulecat iar mainile lor sunt si mai rapide decat gandurile. Si da, au si telefoane chinezesti cu predictie de text setata pe ardeleneste. Motociclism.ro - no funnier place on the web. Editat Mai 18, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Come se dice asta la noi la Romania, prego? Ultima parte am inteles-o dupa vreo 3 minute. Deosebit, deosebit. Cat de plin de esenta eufemismul tau. Sunt cozi la plua ta. Asta daca am inteles corect, carevasazica. Oh, good lord! Da, i know, i know, unii gandesc mai repede decat mesteca infulecat iar mainile lor sunt si mai rapide decat gandurile. Si da, au si telefoane chinezesti cu predictie de text setata pe ardeleneste. Motociclism.ro - no funnier place on the web. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Asta e magistrala. Ce urmeaza, accident din spate, intre 2 motociclete? aoleeeeu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 .....de ce sa moara oricine???? cand mergem cu masina...nu suntem conservari??? iar stirea e cu 2 motociclisti care s-au busit intre ei....mi-e scarba de anumiti ....melteni....indiferent cate roti folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 (editat) .....de ce sa moara oricine???? cand mergem cu masina...nu suntem conservari??? iar stirea e cu 2 motociclisti care s-au busit intre ei....mi-e scarba de anumiti ....melteni....indiferent cate roti folosesc Genialaaa... Parbrizul inalt de la Transalp este de vina. Editat Mai 18, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Ce-o zâs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 ce sa zic... cate carute dau zilnic una peste alta? ...... cand se intalneste un ghinionist cu un prost se intampla si de astea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Pffff... E bine ca cel care este nevinovat nu are nevoie de ingrijiri medicale. Fieru' e fier si se indreapta, desi cu nervi si timp fwtwti. Pe de alta parte, sper ca "micul Rossi" sa fi invatat ceva din accident si sa se refaca repede. Off topic: "Musiu" Goe, ai un simt al umorului prea finutz, domn'e, pentru vremurile in care traim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 (editat) Moarte conservarilor. Sa inteleg ca nu esti si conservar? ...............si citeste bine stirea. Editat Mai 19, 2017 de silvian74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Sa inteleg ca nu esti si conservar? ...............si citeste bine stirea. Altu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate