SergentMajor Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 Clasicul neacordare de prioritate si deja cunoscutul " nu te-am vazut".el este ok se pare iar motorul sifonat.ii dorim insanatosire grabnica,fierul se repara.http://maximumrock.ro/cristian-hrubaru-dj-rock-fm-suferit-un-accident-cu-motocicleta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 pare destul de afectat autobuzul lui hrubaru... ma bucur ca e bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 Cristi e ok. Genunchiul stang nitel sifonat. Conservarul nu a acordat prioritate ..... plm daca nici cu vaporul ala nu esti vazut..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 Si tocmai ce-l pusese la vanzare. Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 Insanatosire grabnica prietene!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 Viteza excesiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Cristi e ok. Genunchiul stang nitel sifonat. Conservarul nu a acordat prioritate ..... plm daca nici cu vaporul ala nu esti vazut..... Alti soferi nu vad ditamai trenul pe calea ferata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Doamne iarta-ma. Era de curand la vanzare..acum fusese si intalnirea pe la munte, Cristi nu era un 'vitezist" sanatate maxima !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Sanatate maxima...fix asa am patit si eu cand mi am pus motorul la vanzare, se pare ca nici daca esti cu ditamai utilajul nu mai esti vazut in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Funk Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Altii nu vad camioane si trenuri...cum sa il vada Hrubaru' cu uriasu' ala...Feisbuchisti. Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Acum a postat pe Feisbuc ca e bine si ca il verifica la Elias sa vada daca e OK piciorul (care deja e in gips) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Povestea cu neacordarea de prioritate din păcate nu va dispărea nicidecum. Ochii în 14 și D-zeu cu mila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 D'aia opresc eu in mijlocul sensului giratoriu. Ca nu ma vad dobitocii cu masina. Mai imi iau si injuraturi maxime de la cei ce nu acorda prioritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Cristi e ok. Genunchiul stang nitel sifonat. insanatosire grabnica si recuperare usoara!! Alti soferi nu vad ditamai trenul pe calea ferata. tristul adevar..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 Insanatosire grabnica , si bine ca ai scapat cu atata ! Stiu ce inseamna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Iulie 17, 2017 Share Postat Iulie 17, 2017 pff, abia am venit de acolo, ingrijorator si trist pentru orice biker. Se vede ca o ardea cu genunchiul prea jos, de-aia i l-au pus in ghips (mai ales la cat a plouat). ) insanatosire grabnica si km placuti tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 La fel si un coleg de-al nostru , din pacate a piedut ieri lupta cu viata. www.borderriders.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 La fel si un coleg de-al nostru , din pacate a piedut ieri lupta cu viata. www.borderriders.ro Am priceput deja ideea de pe restul topicurilor unde ești la fel de keyboard happy vizavi de subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 intamplator m-am intalnit cu Cristi pe centura bucurestiului inainte sa iasa pe A1 cred ca mergea la intrunirea moto.Am mers in spatele lui de la Chitila pana la A1. Am fost surprins de cat de regulamentar mergea. Este singurul motociclist pe care l-am vazut semnalizand reintrarea in banda lui de circulatie dupa o depasire.Insanatosire grabnica Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 (editat) Parerea mea este ca, asa cum il descrieti pe acest sfant al ridingu-ului moto, nu avea cum sa i se intample asa ceva... Prevedea deja totul si ar fi avut solutia in maneca stanga, impreuna cu Asul. Si inca cateva hituri mult prea fumate si glume de roacar betivan inchipuit. Dar avem de a face cu o vedeta, nu-i asa? Ia hai sa ii crestem putin ratingul... Ma rog. cine intelege ceva din ce zic, intelege, cine nu, sa injure. Mi-e absolut egal - si vedeta si injuraturile. De ce aleg sa imi exprim o parere aici? Pentru ca urasc spiritul de turma si linguseala. Atat. Va pup drept in casca! Bulan la max! P.S. A nu se citi ca am ceva cu vedeta voastra. Il respect pe impricinat, treaba lui cum conduce si ce face in viata lui radio si / sau particulara. Doar ca nu ma incadrez in valul asta pro-biker-vedeta-hai-sa-il-adulam-orice-ar-fi. Ca daca asta ti s-ar fi intamplat tie, scriitor de laude si pareri de rau, la ce a patit Jesus-Biker, dreq ar fi luat pozitie... In fine. Abia astept balacareala. Editat August 2, 2017 de catalin (a lu` tanase) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 2, 2017 Share Postat August 2, 2017 Buna dimineața, ești singurul care a scris aici în timp de 2 săptămâni. Îl faci tu vedeta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Bai frate cata frustrare, prostie si rautate pe forumul asta, sunt sigur ca sunt multi oameni decenti si cu capul pe umeri dar din pacate dereglatii ies in evidenta grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Ce s-a mai intamplat? Ghips si Concediu medical? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Operatie. Cat despre oameni in general, scot din ei ce au pe dinauntru... unii - rahat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 pare destul de afectat autobuzul lui hrubaru... nici macar nu a cazut complet... mi e frica sa vad saracuta masina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate