stulewa Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 https://www.facebook.com/arnold.bacs.1/videos/1545431635479975/?hc_ref=ARSRvnTHP152GFH_fTjcoTo95GPyloHuNyWVjH273w_VYRBgVeJVjvHmz_nnbapMSJw tot povesteam de influenta camerelor de filmat pe motocicleta sau pe margine. ai tendinta de a face diverse scamatorii, de a da bine in poza... aveti mai sus o tranta cauzata fix de dorinta de a face doua-trei scheme pentru a da bine la camera... vorb-aia, asa e in tenis!! ps: pt cei ce nu s-au prins, protagonist mandea! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Asta e varianta light. In celalalt capat al spectrului exista varianta tragica (vezi cazul Sabina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 pai din ce vad eu acolo in pixelii aia departati, pare ca ai pierdut spatele in curba aia pe pamant. Nu stiu ce scamatorii voiai sa faci dar la 300m departare clar nu te vedeai pe camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 19, 2017 Autor Share Postat Septembrie 19, 2017 mai era un cameraman fix in viraj cu mare referire la cazul sabinei e filmarea asta!!! oleaca de willie inainte de viraj, blocat spatele sa dea bine in poza, trecut tot vijajul cu spatele blocat si acu... sa iesim tare pe span... si am iesit pe jos )) cost total... cam 30 de secunde pierdute pe proba speciala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 (editat) Filmatul cu telefoanele in orientare portret ar trebui sa fie pedepsibil cu inchisoare de la 2 la 4 ani . Editat Septembrie 19, 2017 de StefanSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 https://www.facebook.com/arnold.bacs.1/videos/1545431635479975/?hc_ref=ARSRvnTHP152GFH_fTjcoTo95GPyloHuNyWVjH273w_VYRBgVeJVjvHmz_nnbapMSJw Ce facusi bre, zbor la rasu' ierbii? Cu finalizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Filmatul cu telefoanele in orientare portret ar trebui sa fie pedepsibil cu inchisoare de la 2 la 4 ani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 (editat) mie nu mi se pare ca a cazut din cauza camerei.. nu ai de unde sa stii ce era pe jos acolo. anyway... asa da, poti sa te dai si mare si tare si zmeu si de toate. Pe sosea nu Editat Septembrie 19, 2017 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 pai daca omul a zis ca el era si de aia a picat, de ce crezi ca nu din cauza ei a cazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 (editat) Ce efect GoPro am eu la snowboarding... )) Cat ma dau ne-filmat imi ies toate. Cum da drumul cineva la camera, cum incep sa ma imprastii in cele mai spectaculoase moduri. Dar imi permit, pentru ca zapada-i moale si powderul adanc. Pe sosea nu am din fericire impulsul sa bravez. Editat Septembrie 19, 2017 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 19, 2017 Autor Share Postat Septembrie 19, 2017 Zaire, te-ai dilit... nu conta ce era pe jos, am exagerat cu iesirea din viraj, am tras ca animalu de gaz ca sa iasa misto filmarea, cauciucul avea deja 4 zile... aia e, d-aia ii zic efectul gopro, nu mai judeci limpede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Zaire, te-ai dilit... nu conta ce era pe jos, am exagerat cu iesirea din viraj, am tras ca animalu de gaz ca sa iasa misto filmarea, cauciucul avea deja 4 zile... aia e, d-aia ii zic efectul gopro, nu mai judeci limpede! "Nu face nimic , pun un sticker mic ! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 Ce vad eu,pare a fi o competitie unde fiecare incearca sa mearga la limita. La enduro-cross daca nu pierzi aderenta, nu prea esti la limita. Efectul gopro exista, si pe mine ma influenteaza, dar acest video nu mi se pare concludent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 21, 2017 Autor Share Postat Septembrie 21, 2017 pff, eu povestesc o intamplare reala in care am fost direct influentat de pozitionarea camerelor si unora nu li se pare concludent... pai daca sti matale mai bine... ce sa mai zic, inseamna ca nu ma pricep! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Ca sa revenim ontopic, ce DOT zici ca aveau gumele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Zaire, te-ai dilit... nu conta ce era pe jos, am exagerat cu iesirea din viraj, am tras ca animalu de gaz ca sa iasa misto filmarea, cauciucul avea deja 4 zile... aia e, d-aia ii zic efectul gopro, nu mai judeci limpede! Ca sa revenim ontopic, ce DOT zici ca aveau gumele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Deci s-a mai dus draq un mit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 Eu cred ca astia cu tourere n-ar avea cum sa cada acolo cu orice efect ! Daca goniti ca nebunii si nu aveti conduita preventiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 Da, chiar asa, cine ti-a dat voie sa cazi si sa ne arati si cum? Impertinentule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 Moarte lu' GoPro! (Da' nu al meu ca inca imi mai trebuie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 Eu cred totusi ca nu efectul gopro-ului a cauzat acest eveniment. Am analizat atent filmarea si in locul cu pricina par a fi ceva pietre lucioase (ca cele care fac scantei cand le lovesti intre ele). Pe acele pietre se aluneca foarte rau. Concluzia mea, si a oricarui invingator, este ca Protagonistul nu are de ce sa se "amagesca" ca el ar fi de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Dar la poluarea fonica v-ati gandit vreodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Dar la poluarea fonica v-ati gandit vreodata? De cele mai multe ori da, poate , in contradictoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Dar la poluarea fonica v-ati gandit vreodata? exact apropo...care mai ai linku cu biciclistu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 exact apropo...care mai ai linku cu biciclistu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate