September Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 (editat) Accident grav. Alex din Bucuresti, pe o moto touring roșie, la ieșirea din Kardzhali spre Makaza. 28.04.2018 ora 13.15. Se repezea o salvare spre el. Deci probabil nu fatal. Sper. Datele mi le-au dat vameșii bulgari din Makaza. » Post actualizat in 28 Apr 2018 12:57 Cine știe cine este, luati legătura cu el. Era singur. De asta întrebau vameșii. Editat Aprilie 28, 2018 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Salut. Nu era singur. Nu dau detalii, din respect pt situatie, rude, prieteni, etc. Colegii cu care era, si care sunt acum cu el la spital, erau putin mai in spate. Constient, o problema la un picior, in curs de investigare, tratare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 28, 2018 Autor Share Postat Aprilie 28, 2018 Offf. Să trăiești! Mi-ai înseninat ziua! Multă sănătate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Aprilie 30, 2018 Share Postat Aprilie 30, 2018 Multa sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 30, 2018 Share Postat Aprilie 30, 2018 ............. Constient, o problema la un picior, ........... multa sanatate si recuperare rapida! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 Si din asta tragem concluzia ca musai sa avem asigurari de sanatate cand iesim din tara. Te scapa de o gramda de neplaceri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Mai 1, 2018 Share Postat Mai 1, 2018 am facut la Groupama pt 5 zile-28 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Daca mai ai bonul, cred ca o poti schimba pe garantie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 26, 2018 Admin Share Postat Octombrie 26, 2018 Pare cazuta de pe motor :-) Totusi, care este legatura cu accidentul, era casca baiatului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 26, 2018 Admin Share Postat Octombrie 26, 2018 Cam rau arata, care a fost dinamica accidentului, a dat cu capul in ce anume? Ce a patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Le-am pus ...doar pt cei care-si cumpara casti de 3 la leu sa vada cum se face una ...Și MT-ul nu e cea mai ieftină cască. Made in EU, astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 (editat) Teoretic trebuie sa se sparga, preia din soc, ca si la masini. Daca nu se sparge ea ... e posibil ca ce e inauntru sa fie omleta. Editat Octombrie 26, 2018 de TheHuskyCrobats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Cine stie ??? S-a lăsat cu amnezie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 Pai nu e bine ca s-a spart casca si nu capul? Invers era mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Cred ca depinde si de modelul de casca de la mt. Revenge de ex are 5 stele din ce stiu. Dupa ce se reface poate intra aici baiatul si ne explica ce s a intamplat si daca casca si a facut treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Din fericire baiatul e aici! Din nefericire inca mai trage dupa accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Bravo man! Însănătoșire grabnică, puțin trec prin ce ai trecut tu și apucă să povestească ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 27, 2018 Share Postat Octombrie 27, 2018 Paca, dinaimca e mai putin importanta acum, cred ca ar fi bine sa povestesti putin despre experienta ta cu spitalul de acolo. Pentru ca multi mergem sau tranzitam Bulgaria, e bine ca lumea sa stie la ce sa se astepte in caz de... spital, autoritati si tot tacamul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 Aouleu paca. Chiar tu ai fost. Abia acum.m am prins. Bine ca esti bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Octombrie 28, 2018 Share Postat Octombrie 28, 2018 Și uite-așa a mai căzut un mit: "greu de tăvălit"... Sănătate și noroc pe viitor! Putea ieși mai rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Meama meama.. cum s-a facut casca aia..Omule, tu te-ai nascut a doua oara!Sanatate si recuperare rapida!P.S.: si eu am cazatura la 120 km/h + lovitura cu casca puternic de asfalt.. dar aceasta nu a patit mai nimic.. decat o aerisire indoita pentru ca era din alt material.Casca: AGV Pista GP Full Carbon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Pai si aici de ce nu vrem sa aflam exact ce s-a intamplat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 am trecut pe-acolo cand te aerisea cu evantaiul, erai constient ,venea ambulanta, mai mult nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Ho nu te surescita nebunule...ca intentionat am intrebat )) NU te defaimeaza nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Am citit tot, oricum m-am prins din primele posturi. Nu inteleg ce e asa grav sa recunosti ca ai comis-o , mai se-ntampla Cu atat mai mult mi se pare mai nasol ca sa nu stii ce ai gresit/ te-a surprins / te-a lovit etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate