frigider Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 Acum 23 minute, john17 a spus: N-o sa fie deloc! Sunt prea multi oameni de plimbat prin lume, chiar si fără spectatori. da, dar uneori sunt fix 2 sapt intre curse si na, carantina stricta etc. viata de (cuvant urat) pt ei dar show pt noi? zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 20, 2020 Share Postat Martie 20, 2020 (editat) Astia de la motogp.com sunt cu capu', să mor io! Nu că m-aș fi asteptat sa-mi ramburseze banii de videopass, dar nici sa-mi răspundă insistent că etapele se vor ține! Ba chiar se pot cumpăra online de pe site-ul lor bilete pt etapa din Spania aprilie 20 20! Motocamente!! A, mi-au dat timing pass moka pe anul ăsta ca să-mi închidă pliscul! Oare are memel pisică, și o să-i văd live timpii când aleargă prin casă? Editat Martie 20, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 21, 2020 Share Postat Martie 21, 2020 (editat) Acum 12 ore, john17 a spus: Astia de la motogp.com sunt cu capu', să mor io! Nu că m-aș fi asteptat sa-mi ramburseze banii de videopass, dar nici sa-mi răspundă insistent că etapele se vor ține! Ba chiar se pot cumpăra online de pe site-ul lor bilete pt etapa din Spania aprilie 20 20! Motocamente!! A, mi-au dat timing pass moka pe anul ăsta ca să-mi închidă pliscul! Oare are memel pisică, și o să-i văd live timpii când aleargă prin casă? Iti dai seama ca baronii sufera Sunt nesimtiti Editat Martie 21, 2020 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 21, 2020 Share Postat Martie 21, 2020 Alta bomba. Sezonul 2020 anulat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 21, 2020 Share Postat Martie 21, 2020 (editat) 1 oră în urmă, Kiki a spus: Alta bomba. Sezonul 2020 anulat? Se tine,nu urmaresti stirile? Da pe digi sport2hd Editat Martie 21, 2020 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 21, 2020 Share Postat Martie 21, 2020 Eu urmaresc, da mai intai urmaresc ce zic mai marii Moto GP-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Martie 21, 2020 Share Postat Martie 21, 2020 Economiile intra in colaps, mai dati si voi pe prog internationale de stiri. Mai vedeți ce e pe la bursa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 Astăzi ora 17:00 Digi sport 2 cursa de la Laguna Seca 2008.Pentru nostalgici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 Acum 34 minute, danypop a spus: Astăzi ora 17:00 Digi sport 2 cursa de la Laguna Seca 2008.Pentru nostalgici Dragut din partea lor sa dea curse bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 Procedeul e similar in intreaga Europa astfel, si pe diferite programe de sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 (editat) Acum 3 ore, danypop a spus: Astăzi ora 17:00 Digi sport 2 cursa de la Laguna Seca 2008.Pentru nostalgici Frumos.,am pe hard vreo 200 g Editat Martie 22, 2020 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 22, 2020 Share Postat Martie 22, 2020 Si motogp tot d'astea da in banii de videopass... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Martie 26, 2020 Share Postat Martie 26, 2020 S-a confirmat amanarea etapei de la Jerez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Martie 26, 2020 Share Postat Martie 26, 2020 Nu deschide nimeni topic pentru presezon 2021? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Martie 26, 2020 Share Postat Martie 26, 2020 Acum cand nici echipele nu știu incotro se indreapta situatia, cand la nivel mondial multi se gandesc la vremea apocaliptică... Nici măcar nu s-a incheiat primul trimestru al anului! Ce rost are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 26, 2020 Share Postat Martie 26, 2020 Acum 3 ore, RobertCtin a spus: S-a confirmat amanarea etapei de la Jerez. Pfff, și eu care tocmai voiam să-mi iau belite de pe motogp.com, acum 2-3 zile erau disponibile... Victorie! Care mai aveți videopass șo pe ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 26, 2020 Share Postat Martie 26, 2020 Ti-au dat banii inapoi de buna voie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 26, 2020 Share Postat Martie 26, 2020 Ziceau ceva aia de la Digi ca vor da niste curse pe PlayStation, la joystickuri fiind pilotii? Sau am visat eu aiurea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 26, 2020 Share Postat Martie 26, 2020 (editat) Acum 36 minute, ioio_viola a spus: Ti-au dat banii inapoi de buna voie? I-am cerut eu destul de hotărât, ei "batman, batman" că se țin cursele, am schimbat vreo 3 mailuri, mi-au oferit timing pass moka, la ultimul lor mesaj am raspuns ca voi aștepta anunțul oficial cu anularea unor etape și le voi solicita atunci full refund. Surpriză, la câteva zile am primit mailul postat de mine mai sus (s-a lipit de postarea mea anterioară, incepea la din postul #637) iar azi au intrat banii în cont. Mai puțin cu vreo 40 lei, probabil comisioane de schimb ale băncii, dar sincer nu mă prea așteptam să îi primesc, cel puțin nu acum. Editat Martie 26, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 26, 2020 Share Postat Martie 26, 2020 Acum 4 ore, adidas a spus: Ziceau ceva aia de la Digi ca vor da niste curse pe PlayStation, la joystickuri fiind pilotii? Sau am visat eu aiurea? Incearca sa scoata din foc carbunii incinsi cu mana...Rossi s-a retras. Ca orice afacere, are riscuri. Nimeni nu se astepta la asa ceva, iar acum toata lumea incearca sa faca ceva. Eu imi voi cere banii pe abonament. In ritmul asta n-o sa se tina nimic. In plus, chiar daca prin absurd se tin, nu platesc 140 euro pentru cateva curse de complezenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Acum 9 ore, Gixu. a spus: Rossi s-a retras ceva oficial sau faza ca nu mai are contr cu echipa mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Acum 17 ore, john17 a spus: Pfff, și eu care tocmai voiam să-mi iau belite de pe motogp.com, acum 2-3 zile erau disponibile... Victorie! Care mai aveți videopass șo pe ei! Eu mi-am cumparat bilete pe 18 Februarie direct de pe site-ul circuitului. Azi le-am dat mail in lb engleza in care le-am cerut sa-mi returneze banutii. Sa vedem... sper sa-mi raspunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Am cerut si eu banii inapoi. Astept raspuns din partea lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Acum 33 minute, Kiki a spus: Am cerut si eu banii inapoi. Astept raspuns din partea lor Am primit si raspuns: Our legal policy says that only in case of cancellation the tickets will be refund. By now your tickets are valid for the new date. We haven’t receive any information yet about reimbursement further from the cancellation. After the new date is announced, we will be able to give you more information. Best regards, Putin cam aiurea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Cam da. Pai ce fac daca astia programeaza etapa din Italia in decembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate