emanuelcristian Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 1 oră în urmă, Kiki a spus: Mi-au raspuns astazi, dupa mailul mai dur de ieri. Si se pare ca nu sunt singurul in situatia asta Cred ca in urmatoarele saptamani vor avea o idee mai clara asupra ce pot si vor sa faca. Cel mai corect ar fi sa vina cu un numar de variante: pastrati biletul care va fi valabil (cand nu stim), refund sau online pass si de restul caramele. Ramane de vazut. Acum este jocul asteptarii. Oricum, sa ne spui daca si cum se solutioneaza cazul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 17, 2020 Share Postat Aprilie 17, 2020 Dinj puinctulo meu de vedere ar fii corect un refund, astfel ca probabil omul va reveni anul viitor sa cumpere alt bilet. Da sa il tii asa in suspans, stiind clar ca evenimentul nu va avea loc, si sa ii zici ca deocamdata nu are nici o instiintare sau o procedura cum sa faca cu biletele, deja mi se pare grosolan. Sa tina evenimentul in decembrie, ce fac? Ma urc pe saniuta sa ajung in Italia? Oricum am sa mai insist si saptamana viitoare la ei. Deja e ridicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Luati-va adio de la bilet si alte curse de vizionat la fata locului. Anul acesta totul este compromis si poate doar televizate am mai putea sa vedem ceva desmosedici, M1 si familia Marqez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Aprilie 19, 2020 Share Postat Aprilie 19, 2020 Rins si-a prelungit contractul pe 2 ani cu Suzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 19, 2020 Share Postat Aprilie 19, 2020 Probabil cu banii de 20 20 reeșalonați pe 21 & 22... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 19, 2020 Share Postat Aprilie 19, 2020 Oricum nu castiga cine stie ce... Culmea, criza de anul asta loveste in paramecii aia de chiar traiesc de pe urma activitatii prestate...More or less, toti pilotii echipelor de client & de fabrica esalonul 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 19, 2020 Share Postat Aprilie 19, 2020 Ca orice criza, ii lovește mai tare pe ăia săraci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 La 20.04.2020 la 0:42, john17 a spus: Ca orice criza, ii lovește mai tare pe ăia săraci saraki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 Niste declaratii interesante ale lui Toni Elias: https://www.motorsport.com/motogp/news/elias-rossi-estoril-2006-defeat/4781305/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 La 16.04.2020 la 16:21, Kiki a spus: Nu stiu ce sa zic, mie deocamdata nu vor sa imi returneze banii pe bilete Sunt in aceeasi situatie ca tine. Am doua bilete la 'VIP Pellouse' platite pt Jerez. Sper sa-mi faca refund caci sunt ceva banuti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 Da, da, sunt ceva bani. Oricum nu cred ca voi mai lua bilete vreodata la MOTO GP, mi se pare de-a dreptul halucinant sa refuzi oamenii, pe diverese motive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 Acum 1 oră, Kiki a spus: Da, da, sunt ceva bani. Oricum nu cred ca voi mai lua bilete vreodata la MOTO GP, mi se pare de-a dreptul halucinant sa refuzi oamenii, pe diverese motive Sunt camtepari,incepand de la modul cum incearca sa te forteze sa iti extinda subscriptia si iti ia banii de pe card,aplicatia e de rahat ,nu raspund la emailuri etc, Parca ar fi ceva site rusesc suspect,desi nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 ati citit termenii si conditiile? alea la care dati(dam) agreed fara sa cititi de fiecare data? :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Eu mi am cumparat mereu bilet de la casa in ziua cursei...clasic ...ca la cinema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 https://www.crash.net/motogp/feature/937839/1/what-we-learnt-dovizioso-undaunted https://www.redbull.com/int-en/films/andrea-dovizioso-undaunted-film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Numa' ce am aflat că nemții au anulat Oktoberfest... Voi mai vreti gp anul ăsta?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Acum 4 ore, ioio_viola a spus: ati citit termenii si conditiile? alea la care dati(dam) agreed fara sa cititi de fiecare data? :)))) da, de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Eu nu le-am citit, oare de aia mi-au dat banii inapoi pe videopass? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Acum 19 ore, john17 a spus: Numa' ce am aflat că nemții au anulat Oktoberfest... Voi mai vreti gp anul ăsta?!? Toate adunarile mari ex, concerte,festivaluri,competitii sportive sunt interzise pana pe 31 august...si da s au hotarat sa anuleze si porcaria aia de oktfets...din cate am inteles la competii sportive gen football se va juca fara public...legea asta e valabila si in Austria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Acum 19 ore, Kiki a spus: da, de ce? ce optiuni ai pentru retur? din ce stiu eu scrie ca nu se face retur daca se schimba data cursei. Acum 18 ore, john17 a spus: Eu nu le-am citit, oare de aia mi-au dat banii inapoi pe videopass? cred ca cei care au cerut la inceput banii i-au primit mai usor decat cei care ii cer acum. cu cat cresc cererile de retur cu atat au pierderile mai mari si incearca sa se acopere "legal" de orice chichita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Creca e o chestie de timp...degeaba tot amana ei etape...ca anul asta e compromis..banii vor trebui dati inapoi altfel creca or sa se trezeasca cu enorm de multe procese...dar nah...joaca si ei dupa cum joaca altii...creca in cel mai bun caz vor fi curse cu usile inchise... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Acum 8 minute, Buggy a spus: anul asta e compromis Eu tot spun asta de cand a inceput nebunia, inclusiv unor motosportivi autohtoni! Nu prea apasat unora pt ca le pregatesc masinile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Da, asa se pare ca fara public pt începutul verii. Tehnicianul Prohaska(stiam ca ăsta se ocupa de fotbal totusi), a mentionat astăzi in interviu radio, ca pe circuitul Spielberg vor fi doua weekenduri competiții, mai exact cu pregatiri incepand cu datele 15 si 22 Iulie. Fără public si numai după ce toti participanții vor fi testați. Rămâne sa vedem ce ne mai rezerva pandalia cerebel Co Vidă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 27, 2020 Share Postat Aprilie 27, 2020 (editat) La 23.04.2020 la 14:38, Buggy a spus: Eu mi am cumparat mereu bilet de la casa in ziua cursei...clasic ...ca la cinema Eu asa am facut de fiecare data. Singurul moment din viata cand am cumparat bilet cu un an inainte a fost un concert Rammstein. Asa patesc prevazatorii care isi cumpara bilete cu 50 de ani inainte, loveste neprevazutul si ei raman fara bani si fara cursa vazuta. Eu in cativa ani la rand nici nu mi-am luat bilet! Editat Aprilie 27, 2020 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate